Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1017 10
Sex Studio 825125
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Αρχές φλεβάρη ,είχα μια κουραστική μέρα στη δουλειά μου, και αφού είχα πιεστεί αρκετά από το φόρτο εργασίας,ήθελα να χαλαρώσω και να εκτονωθώ,καθώς είχα αρκετό καιρό σε αγωνιστική απραξία.Στο μυαλό μου αμέσως ήρθε η Κέλλυ,με την οποία έχω συνευρεθεί και άλλες φορές,στο παρελθόν και που για μένα νομίζω,ότι είναι η πλέον κατάληλη γυναίκα για να σε κάνει να ξεχάσεις,τα όποια προβλήματα έχεις,να σε χαλαρώσει,και να σε ταξιδέψει στα απόκρυφα μονοπάτια της ηδονής.
Η Κέλλυ είναι μια ψηλή μελαχροινή κοπέλα,γύρω στα 27-28 χρονών,και ύψος περίπου 1,70,με πολύ γλυκό προσωπάκι,πάντα χαμογελαστή,ευδιάθετη,με χιούμορ,και βλέμμα φωτεινό και καθαρό.Το στήθος της είναι μικρό περίπου 2,5άρι,λίγο χαλαρό,απόλυτα φυσικό όμως,χωρίς ίχνος πλαστικής παρέμβασης και ρώγα κανονική.Εχει κάποια κιλά παραπανίσια,ομοιόμορφα κατανεμημένα όμως σε όλο το σώμα της,με αποτέλεσμα ο σωματοτυπός να είναι αυτό που λέμε,γυναίκα νταρντάνα με πιασίματα,όπως ακριβώς αρέσει σε μένα.
Το δυνατότερο σημείο,(εκτός από το μυαλό της) είναι ο κώλος της,με ψηλά καπούλια,αφράτος και πεταχτός,ιδανικός για αυτούς που λατρεύουν την πίσω κίνηση,σκέτη κόλαση που σε στέλνει στον παράδεισο.
Για όσους ψάχνουν αδύνατες,καλίγραμμα πιπίνια η μοντελέ καταστάσεις,η συγκεκριμένη κοπέλα δεν ενδείκνυται.
Επειδή όμως η περιοχή που εργάζεται η εν λόγω κοπέλα, είναι λίγο δύσκολη σε ότι αφορά το πάρκινγκ,και το μεταφορικό μέσο το δικό μου, την συγκεκριμένη μέρα ήταν το αυτοκίνητο,μπήκα στο site για να ενημερωθώ και να βεβαιωθώ,ότι θα βρισκόταν εκεί.
Πράγματι στίς βάρδιες αναφερόταν το ονομά της,έτσι ξεκίνησα και σε μισή ώρα τόσο χρειάστηκε,και αφού φάνηκα τυχερός με το πάρκινγκ,εφεύγε κάποιος άλλος συναγωνιστής εκείνη την στιγμή,βρέθηκα σε λίγα λεπτά μέσα στο studio όπου με καλησπέρισε μια ευγενική κυρία,ξεχνάω αυτή τη στιγμή το ονομά της,νομίζω μαρία και με ρώτησε αν ήθελα κάτι να πιώ.Αρνήθηκα ευγενικά,και έτσι μου ανακοίνωσε τα ονόματα των κοριτσιών.
Δεν χρειάστηκε να δώ κανένα κορίτσι,αφού ήξερα για ποιά είχα πάει.
Πλήρωσα το αντίτιμο των 100 ευρω(full program),και πήρα την άγουσα για τα αποδυτήρια,που βρίσκονταν στον επάνω όροφο στο δωμάτιο 3.
περιμένοντας να έρθει η σεξοθεραπεύτρια Κελλυ.
Εδώ θα ήθελα να αναφερθώ λίγο,για τον χώρο του δωματίου,όπου πιστεύω πώς είναι από τους πιο καθαρότερους, και τους πλέον "must" στην κατηγορία του αγοραίου έρωτα,και των studio γενικά.
Το κρεβάτι είναι μεγάλο με καθρέπτη στο πλάι,έχει ξεχωριστή τουαλέτα,με μεγάλη ντουζιέρα,άνετα χωράνε 2 άτομα μαζί,πάντα ζεστό νερό και αφρόλουτρο,καθώς επίσης σφραγισμένες πετσέτες και παντόφλες,μέσα σε νάυλον.Διαθέτει μια βιτρίνα,με όλα τα απαραίτητα ερωτικά αξεσουαρ,και φυσικά tv.Ο φωτισμός του,είναι χαμηλός,ρομαντικός όπως αρμόζει για μια ερωτική χαλαρωτική συνεύρεση.
Στην ουσία δεν έχει να ζηλέψει τίποτα,από ένα δωμάτιο πολυτελέστατου ξενοδοχείου.
Πέρασαν 15 λεπτά περίπου αναμονής,όσο χρειάστηκε να κάνω ένα μπανάκι,για φρεσκάριμα,και ανοίγοντας εμφανίζεται η Κέλλυ,όπως πάντα χαμογελαστή,με ρώτησε που χάθηκα τόσο καιρό, και αφού ανταλάξαμε μερικές κουβέντες,με αγκάλιασε σφιχτά,και με ένα φιλί στο στόμα (όχι γλωσσόφιλο),άρχισε να με χαιδεύει και να μου δίνει ΄φιλιά σε όλο το σώμα.Σε κάποια στιγμή,στην κυριολεξία βούτηξε τον μικρό"ζιζού",ακι άρχισε να τον περιποιείται με το στόμα της,με πέρασμα της γλώσσας από τον κορμό,με καραμέλωμα στα μπαλάκια,φτυσίματα και ερωτικές λάγνες ματιές.
κατόπιν περάσματος του προφυλακτικού,άρχισε μία πίπα δίχως αύριο....(Deep throat),με σάλιο και χωρίς χέρια.
Απο την πλευρά μου,τα χέρια μου χούφτωναν ότι έβρισκαν στο περασμά τους,και κατέληγαν στις φιλόξενες τρυπούλες της,με δυνατές δακτυλοσκοπήσεις,δίχως την παραμικρή διαμαρτυρία απο μεριά της.Συνεχίσαμε με στάση 69,εγώ απο κάτω και εκείνη από πάνω μου,χωρίς να αφήσει ούτε λεπτό το έργο της,και εμένα να γεύομαι κάθε σημείο απο το λαχταριστό και πεντακάθαρο νινάκι της,που ήταν πολύ υγρό.
Το όλο σκηνικό όμως ήταν έντονο,και δεν θα μπορούσα να κρατηθώ,για αυτό την προέτρεψα να ανέβει επάνω μου (cow girl),και να αρχίσει το ταξίδι της απέραντης ηδονής.
Το καθισμά της ήταν βαθύ,και μονομιάς άρχισε να κουνιέται σαν τρελή πάνω κάτω,με απίστευτα βογγητά καύλας,έπειτα από 5 λεπτά,και χωρίς να το περιμένει,την γύρισα ανάποδα σε ιεραποστολικό,και συνέχισα να την καρφώνω αυτή τη φορά ,πιο δυνατά και με βαθύτερες διεισδύσεις,κοιτώντας τη μέσα στα μάτια.
Ηξερα ότι το τέλος ερχόταν,αλλά κατέβαλα μεγάλη προσπάθεια,να κρατηθώ γιατί δεν υπήρχε περίπτωση να μην κάνω την διαδρομή,απο την κόλαση στον παράδεισο......Το είχε καταλάβει και εκείνη,έτσι με μια κίνηση με πέταξε μακριά της,μου το χρωστούσε άλλωστε,σηκώθηκε απο το κρεβάτι παιρνοτας μαζί της την λιπαντική κρέμα,και αφού στήθηκε στα τέσσερα πάνω σε μια καρέκλα σπάζοντας τη μέση της,όπου φάνηκε καθαρά η τρυπούλα της,μου έδωσε την κρέμα να την περιποιηθώ,και με προέτρεψε να την σκίσω άγρια.
Δεν έχασα καιρό΄και έπειτα από την απαραίτητη λίπανση,με την μία καρφώθηκα όλος μέσα της βαθιά,χάνοντας την αίσθηση του χώρου και του χρόνου.
Εκείνη τη στιγμή,άρχισε να ουρλιάζει,και να θέλει πιο δυνατά παρακαλώντας με να την χτυπήσω δυνατά στα κωλομάγουλα,όπως και το έκανα δυνατά....Το σφυροκόπημα μου ήταν γρήγορο,με διάρκεια και πολύ έντονο.
το αποκορύφωμα ήταν μοιραίο και μοναδικό,απο πλευράς μου με έντονες συσπάσεις και αρκετά μεγάλη ποσότητα σπέρματος στο λάστιχο,και με δυνατές φωνές,και να τρέμει σαν το ψάρι από εκείνη.
Αφού σωριάστηκα στη γωνιά του κρεβατιού,για να επανέλθω στους κανονικούς ρυθμούς μου,ήρθε και εκείνη ξάπλωσε δίπλα μου για να πάρει μια ανάσα και να συνέλθει.Μετά απο λίγο,συνήλθαμε και οι δύο με φίλησε στο στόμα (όχι γλωσσόφιλο),με ευχαρίστησε και αποχώρησε κλείνοντας βαριά την πόρτα,αφήνοντας με εντελώς άδειο,με ζωγραφισμένο ένα χαμόγελο ευτυχίας μέχρι τα αυτιά,και με την γλυκειά αναμνησή της.
Συμπερασματικά η ΚΕΛΛΥ είναι ίσως από τα λίγα κορίτσια για να μη πώ η μοναδική κοπέλα,στο χώρο αυτό που έχει την ικανότητα η το χάρισμα να ταυτίζεται με τον πελάτη της,και να μπορεί να καταλαβαίνει το τι θέλει,ικανοποιόντας κάθε του επιθυμία,κάνοντας ερωτικά παιχνίδια με το μυαλό.
Μπορείς να βιώσει μαζί της,και την απόλυτη κατάσταση gfe αλλά και pse.Αξίζει και με το παραπάνω και το τελευταίο ευρώ,για την προσφορά της και τις υπηρεσίες που παρέχει,χωρίς την παραμικρή βιασύνη μέσα στο δωμάτιο.
Θα την χαρακτήριζα σαν μια σύγχρονη "ΙΡΙΔΑ"μεσολαβεί ανάμεσα σε εμάς και την ηδονή.
Προσωπικά θέλω να την ευχαριστήσω για όλες τις υπέροχες στιγμές που μου χάρισε,και να είναι πάντα καλά!!!

Τελειώνοντας θα ήθελα να σας επισημάνω,ότι η συγκεκριμένη ερωτική συνεύρεση η εμπειρία,πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με τα δικά μου μέτρα και σταθμά,και κάτω απο την δική μου οπτική γωνία.Αυτό σημαίνει ότι δεν είναι απαραίτητο, να συμβεί το ίδιο και με όσους διαβάσουν την "κριτική"αυτή,και ούτε ότι θα βιώσουν κάτι ανάλογο.





Υ.Γ. Οσα ψέματα και αν έχω πεί,και όσο και αν είμαι ένας ακόμη "ΨΕΥΤΗΣ" μπροστά στην (αληθινή) ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΕΛΛΥ υποκλίνομαι!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 03, 2012
Όνομα κοπέλας
Κέλλυ
zidane68
Μέλος
Εγγραφή:
12 Δεκ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
3
Likes:
0
Πόντοι:
1
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Φεβρουαρίου, 2012
Συγχαρητήρια για την τελευταία παράγραφο. Πολύ σωστή και μέχρι τώρα δεν έχω δεί κάτι τέτοιο
02 Μαρτίου, 2012
Δέν μάς τά λές καλά κολητέ...... καί κώλο ???

Έμένα γιατί μού άρνήθηκε τό θεικό της κωλαράκι ????

ή μανδάμ Χμμμ;
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2