Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1017 10
Sex Studio 824461
Γενική βαθμολογία
 
9.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Όπως είναι γνωστό το studio δεν είναι σαν τον Asso που έχει παντού μόνο φίλους! Έχοντας λοιπόν και φανατικούς πολέμιους κατορθώνει να βρίσκεται τελικά στην επικαιρότητα. Αρχικά δίστασα να γράψω κριτική για να μην κρεμάνε από κάτω τις παπαρολογίες αυτοί που γράφουν μόνο σχόλια. Τελικά σκέφτηκα ότι αφενός θ΄ αδικούσα την Αμάντα και αφεδύο (χα!χα!) αφού βρήκα χρόνο…. την ρίχνω. Είχα υποσχεθεί σε φίλο βόλτα στο οίκημα και Παρασκευή βραδάκι σκάμε μύτη.
Αρκετός παλιόκοσμος μέσα , μουσική κ.λ.π. έπαιζε πάρτυ μασκέ , δεν το ξέραμε πήγαμε σαν χλέμπουρες. Υπήρχε ένα κλίμα οικειότητας και χαβαλέ από τους μόνιμους γαμήκουλες και καναδυό αγόρια με μελαγχολικά μάτια που έπιναν μόνα.(Κάπου υπάρχει η αγάπη μου ).
Θυμήθηκα παλιά ελληνική ταινία με την Λόλα. Αράξαμε στο μπαρ και πήραμε το ποτό μας ,κοζάραμε τις κοπέλες και αφεθήκαμε στις φωνές της Κέλλυς και τις τσιρίδες της Αμάντες. Φαντάζομαι ότι αν η Αμάντα δεν έπαιζε τόσο καλά πουλόφωνο θα μπορούσε να γίνει τσιρι-σοπράνο. Αφού δεν ράγισαν τα ποτήρια πάλι καλά. Ακούσαμε και γνωρίσαμε αναγνωρισμένα !! μέλη όπως ORESTIS ,TAFTAAR, CHEYENNE, MATRIX (σας κάρφωσα στις γυναίκες,γκόμενες).Στο τρίτο ποτό πλέον είχαμε αποφασίσει. Εγώ Αμάντα ,ο δικός μου Τασία. Όμως η Ιταλιάνα (??) προσφερόταν μόνο για homework (malakia) καθότι ήταν υπηρεσία στα ποτά. Έτσι περίμενε ν΄ αλλάξει η βάρδια για να παραγγείλει Κινέζικο. Παρήγγειλα λοιπόν την, καυλωμένη πάντα, σπρώχνοντας one hundred ανεβαίνω στο 3 ,πρώτη φορά.
Τα του χώρου και δωματίου γνωστά, άλλωστε είναι και ένας σοβαρός λόγος για την επίσκεψη ,τώρα που πέσαμε σ΄ αυτή την κατηγορία ,λόγω οφειλών στην uefa (EΦΟΡΙΑ).
Σε ντίρλα κέφι ανέβηκε και μπήκε η Αμάντα. Να πω ότι πρόκειται για κορμάρα ,φυσική, καλύτερη από φωτό , με πολύ ωραία μάτια (στ΄ αρχίδια μας αν είναι φακοί),ευλύγιστη και μυρωδάτη. Με αιφνιδίασε (ευχάριστα) αφού με πλάκωσε στα γλωσόφιλα (μύριζε Listerine πορτοκάλι ) με ψιλοδαγκώματα , νυχιές και πρόστυχα βλέμματα. Άφησα κυρίως πάνω της το παιχνίδι αφού το πήγαινε καλά. Το σώμα περασμένο με bodycream calvin , μουνάκι γλομπέ , γενικά πολύ προσεγμένο μοντέλο. Δάχτυλα στο στόμα και στο μουνί ζήτησε μόνη της.
Σημείο αναφοράς …το γυμνό πουλόφωνο. Νομίζω η καλύτερη ως τώρα στα πολλά χιλ.που έχω κάνει. Φοβερός συνδυασμός γλύφω-ρουφάω-φτύνω –καταπίνω. Τα 16,5 cm τα έχει ως το τέρμα. Τερμάτιζε και πνιγότανε και δάκρυζε με πολύ φυσικό τρόπο στα όρια του ξερνάω. Άρα πιάνει μια τσιμπουκ-οκτάβα παραπάνω. Και οι μπάλες παπάριασαν και γυάλισαν σαν μωρού παιδιού. Αφού αντανακλούσαν το πνιγηρό φως του δωματίου.
Στο τέλος που ήρθε πάλι μετά από ολική κατάποση και πνιγμούς ,επέμεινε στην αποστράγγιση ρουφώντας με μανία που παραλίγο να μου μπει το σεντόνι στον κώλο .
Πιθανόν να βοήθησε και η αποτρίχωση που είχα κάνει στην όλη φάση αλλά πιστεύω σε αντίθεση με το γνωστό ρητό του respect (Cheyenne) ότι και η δικιά σας εμπειρία με την ανωτέρω παίχτρια του μαγικού καυλού ,θα είναι ανάλογη.
Τα υπόλοιπα δεν έχουν σημασία, χαιρετισμούς στους συναγωνιστές ,καλά κούλουμα …να σας είναι πάντα ψηλά ,οι Ροζίτες ρίχτε τα.

ΓλώσσαΓλώσσα

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 24, 2012
Όνομα κοπέλας
Αμάντα
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
27 Ιουλ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
31
Likes:
130
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Φεβρουαρίου, 2012
16.5cm? Μωρε μπραβο...Κουλ
26 Φεβρουαρίου, 2012
Γαμώ τις κριτικές
L
lithin
27 Φεβρουαρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Μαμάη δε μαμάει
ΚΑΛΥΤΕΡΗ !!! ΜΠΡΑΒΟ KEEP IT
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3