Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1017 10
Sex Studio 825608
Γενική βαθμολογία
 
9.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Η ώρα περασμένη και μετά από βόλτα με φίλους πέρασμα από το Oriental που ήξερα ότι θα βρω την Μπέτυ. Μια γυναίκα η οποία μπορεί να μην διανύει την πρώτη νιότη της είναι όμως αρκετα γοητευτική, με έντονα τα Ασιατικά χαρακτηριστικά. Ίσια μαύρα μακριά μαλλιά, ωραίο σώμα με καλές αναλογίες. Είναι πολύ ομιλητική, αρκετα κοινωνική, μια από τις κοπέλες που μου προκαλούν πολύ θετική αύρα. Ντυμένη με μαύρο μπουστάκι, μαύρες δικτυωτές κάλτσες, με τις ζαρτιέρες που τις συγκρατούσαν να είναι ένα θέαμα στο οποίο δεν μπόρεσα να αντισταθώ και έτσι η άνοδος στον ημιώροφο ήταν γεγονός…….

Δεν χρειάστηκε να περιμένω πολύ μέχρι να ανοίξει η πόρτα και να εμφανιστεί η Μπέτυ. Ξάπλωσε δίπλα μου και το social time που ακολούθησε κράτησε αρκετα. Μου πρότεινε να μου κάνει μασάζ για να με χαλαρώσει, όπως είπε χαρακτηριστικά.
Δεν ήταν δυνατόν να αρνηθώ την προσφορά της. Έτσι ξεκίνησε ένα πολύ καλό χαλαρωτικό μασάζ από τα δυνατά χέρια της από τις πατούσες μέχρι τον αυχένα μου., για να ακολουθήσει ένα αισθησιακό body to body που έδινε το εναρκτήριο λάκτισμα για το sex που θα ακολουθούσε.

Η οποια πείρα μου, με έκανε να καταλάβω πως η Μπέτυ σήμερα είχε διάθεση να περάσει και αυτή καλά. Αυτό το «καταμαρτυρούσε» η υψηλή συμμετοχή της, η αποκάλυψη των κρυφών ερωτικών της σημείων, οι προτροπές για χαλαρότερους ή εντονότερους ρυθμούς, όπως της άρεσε, ανάλογα την περίσταση.

Για να μην μακρηγορώ, η σημερινή μου συνέδρια με την Μπέτυ ήταν αρκετα εκτός των καθιερωμένων standards μου. Δεν είχε τις δόσεις gfe που ως επί το πλείστον αρέσκομαι, αλλά με έντονα pse σημάδια όπως σκαμπίλια, δακτυλοσκοπήσεις, πρόστυχα λόγια, κάποιες βίαιες κινήσεις, δυνατό ρυθμό. Πολλά προκαταρκτικά, στοματικό με πολύ πάθος και ένταση από τις δύο πλευρές, κλασσικό 69, δυνατά βογγητά και sex σε πολλες στάσεις σε μια συνεδρία ξεχωριστή από τις συνηθισμένες.

Μετά το τέλος, η τίγρη που είχα μέχρι εκείνη την στιγμή στο κρεβάτι, μετατράπηκε σε μια ναζιάρα γατούλα που κούρνιασε στην αγκαλιά μου για να μιλήσουμε για κάποια λεπτά ακόμα.

Αν και κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα γούστα μου στο sex, πέρασα αρκετά καλά με μια έμπειρη γυναίκα όπως είναι η Μπέτυ. Το μασάζ της επαγγελματικό, η συμμετοχή και η τεχνική της στο sex υψηλή, το social time της άριστο, η εμφάνιση της μέσα στα standards της γυναίκας που μου αρέσει. Τι άλλο θα μπορούσα να ζητήσω ?

Αυτά για την εμπειρία μου με την Μπέτυ , που σαφώς δεν σημαίνει ότι και πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη….

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 24, 2012
Όνομα κοπέλας
Μπέτυ
Υπηρεσίες
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
22 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
582
Likes:
577
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
25 Φεβρουαρίου, 2012
φίλε Τσέγιεν η δικιά μας ήταν καλύτερη ΓλώσσαΓλώσσα
25 Φεβρουαρίου, 2012
Για ποιον λογο εβαλες 9 στην συμπεριφορα τσατσας/τσατσου?
Τι σε ενοχλησε?
Κατι σε πειραξε.....

Πολυ αυστηρος εγινες ξαφνικα!
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2