Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1017 10
Sex Studio 824445
Γενική βαθμολογία
 
8.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
ΓλώσσαΓλώσσα Επίσκεψη σήμερα ανήμερα της εορτής των ερωτευμένων στο αγαπημένο μου στούντιο. Λογικό άλλωστε αφού εμείς που είμαστε εργένηδες θέλουμε να νιώσουμε οτι και για εμάς είναι εορτή Μεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο

Τέσσερις κοπελούδες σήμερα και μαζι η Αναστασία σε ρόλο οικοδέσποινας. Το στούντιο στολισμένο με μπαλόνια και αρκουδάκια και γενικά υπήρχε μια αναμονή και ετοιμασία για το πάρτυ που ετοιμάζεται αργότερα. Γλώσσα Απο κοπελούδες είχαμε την ωραιότατη γλυκύτατη Νεφέλη, την μικρούλα Δέσποινα, την γνωστή-άγνωστη Αμάντα και φυσικά την υπαρχηγό του στούντιο την Μαρίνα. Σπασίκλας Δυσκολή η επιλογή!

Διάλεξα τελικά την Μαρίνα αν και την έχω ξαναπάρει αλλα τρείς φορές δεν είναι αρκετές. Οπότε στην κριτική εδώ θα επιβεβαιώσω αυτά που εχω ξαναπεί. Σπασίκλας Οσοι εχετε δει τις φωτογραφίες μήν περιμένετε κάτι διαφορέτικο. Η Μαρίνα είναι νταρντανομώρο όπως φαινεται με πλούσιο στήθος, αλλα απέχει πολύ απο το να την πείς χοντρή. Αντίθετα ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των αντρών που θέλουνε την γυναίκα πιο "μεσογειακή", οπότε όσοι θέλετε κοκαλιάρες ξανθιές ψάχτε αλλού. Δεν είναι τόσο ψηλη όσο φαινεται εξ αρχης αλλα είναι γενικά ψηλή κοπέλα. Κουλ Το πρόσωπο της είναι απίστευτο: γλυκό αλλα βγάζει μια προστυχιά.

Στο δωμάτιο είναι το κάτι άλλο. Μήν νομίζετε οτι επειδή είναι λιγομίλητη οτι είναι ντροπαλή η κάτι τέτοιο. Το αντίθετο. Απλά είναι κοπέλα που δεν θέλει περιτό μπλά-μπλά αλλά περνάει αμέσως στο ζουμί και προσαρμόζεται άμεσα στις απαιτήσεις του πελατη. Απίστευτο porn star experience που σε κάνει να νιώθεις οτι παίζεις σε τσόντα. Γλύψιμο σε όλο το σώμα (και απο τους δύο), γλύψιμο/μούδιασμά στα καμπανέλια, ισπανικό, δαγκώματα κ.α. Γενικά η Μαρίνα συμμετέχει 100% στην όλη φάση των προκαταρκτικών αλλα και στο σέξ: σωστό στήσιμο, χρηση των ποδιών στο ιεραποστολικό (τα τυλιγε γυρω μου κ..α). Σπέσιαλ τελείωμα (οχι τιποτα ύποπτο μήν νομίζετε) και πλύσιμο/κουβεντούλα μετα.

Σε γενικές γραμμές προτείνεται για όσους θέλουν μια λιγομίλητη πορνοστάρ για δυνατό μαμίσι! ΣπασίκλαςΣπασίκλαςΣπασίκλαςΣπασίκλας

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 14, 2012
Όνομα κοπέλας
Μαρίνα
Τιμημένος
Εγγραφή:
22 Ιαν 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
141
Likes:
47
Πόντοι:
4.215
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
15 Φεβρουαρίου, 2012
''...προτείνεται για όσους θέλουν μια λιγομίλητη πορνοστάρ για δυνατό μαμίσι!''

''...είναι ακόμα καλύτερη... και σε PSE...'' Πουτανγαμών, October 08, 2010

Αλήθεια, πού χάθηκε το νούμερο 7 εδώ και 14+ μήνες;
1 στα 6
15 Φεβρουαρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

παρδόν;;;Χμμμ;Χμμμ;Χμμμ;
(Updated: 16 Φεβρουαρίου, 2012) 15 Φεβρουαρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

''παρδόν;;;''

Τονίζω ότι η πληροφορία σου για το PSE της Μαρίνας συνεπικουρείται και από τον Πουτανγαμών. Αρα έχει ακόμα μεγαλύτερη βαρύτητα.
Ε...και δοθείσης της ευκαιρίας αναρωτήθηκα / ρώτησα γι' αυτόν τον σημαντικό παίχτη που είναι απών για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα.
Το 1 στα 6 σημαίνει ότι σε ψήφισα θετικά. Μεγάλο χαμόγελο
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3