Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 44 10
Sex Studio 82661
Γενική βαθμολογία
 
9.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Επίσκεψη σήμερα στην ομορφούλα πιπίνα την Ντέσυ. Ψηλό κορμί, νταρντάνα και μπαμπάτσικια, συμφιλιωμένη τελείως με το λαχταριστό κορμί της, με βυζάρες 4αρι νούμερο που σπάνια συναντάς.

Με υποδέχθηκε στο σαλόνι χορεύοντας τσιφτετέλι, ήταν μάλιστα ξυπόλητη πάνω στα καθαρά πλακάκια του καταστήματος, χαμογελώντας συνέχεια. Ήταν σε πλήρη ευθυμία οπότε όλες μου οι αντιστάσεις κάμφθηκάν μονομιάς. Αφού την απόλαυσα έτσι πολύ όμορφα όπως λίκνιζε το λαχταριστό της κορμί, έδωσα τα 30 ευρώ και πέρασα στο δωμάτιο.

Μπήκε το ίδιο και περισσότερο χαμογελαστή έτσι όπως ήταν και στο σαλόνι και αφού έβγαλε τα λίγα ρούχα της, ήρθε στην αγκαλιά μου για τα πρώτα προκαταρκτικά χαδάκια στα όρθια, τα οποία συνεχίστηκαν μετά από λίγο και στο κρεβάτι.

Πέρασμα του προφυλακτικού σαν κάλτσα και ξεκίνημα μιας ολιγόλεπτης αλλά πολλή καλής πίπας ερχόμενη μάλιστα καις σε στάση 69 αφού την διαβεβαίωσα πολύ έντιμα ότι δεν θα γλύψω το μουνάκι της μιας και αυτό είναι μέρος ακριβότερου προγράμματος. Χάιδεψα όμως τα πολύ όμορφα μπούτια της και τα δυνατά της κολομάγουλα.

Κατόπιν ανέβηκε από πάνω μου και κουνήθηκε υπέρ του δέοντος, αλλαγή στάσης σε πισοκολητό, πλαγιαστό πισοκολητό, ιεραποστολικό και για το τέλος της ζήτησα να έρθει πάλι σε στάση 69 το οποίο το έκανε με μεγάλη της ευχαρίστηση, και χαζεύοντας τις λαχταριστές τρυπούλες της ήρθε το τέλος μέσα σε κραυγές .

Θέλω να επισημάνω ότι σε αυτό το υπέροχο εικοσάλεπτο που μου χάρισε το μωρό, είχαμε ταυτόχρονα με το sex και μπόλικη ψιλή κουβεντούλα αλλά παρότι αυτό με αποσυντόνιζε στο πήδημα μου δημιούργησε και μου μετέδωσε μια πολύ ευχάριστη διάθεση, χωρίς καν να καταλάβω πως πέρασε ο χρόνος. Επίσης θέλω να πω ότι παρότι η επαφή τράβηξε αρκετά σε χρόνο ούτε η μαντάμ έκανε κάποιο σινιάλο αλλά ούτε και η Ντέσυ έδειξε το παραμικρό σημάδι άγχους όσον αφορά την διάρκεια.

Εγώ σήμερα πέρασα ένα καταπληκτικό 20λεπτο που μου ανέβασε στα ύψη διάθεση και ψυχολογία κάτι που το είχα ανάγκη. Το μωρό πέρα από καυλιάρικο έχει και καταπληκτικό χαρακτήρα, και εκτός από τους μοντελοπνίχτες συνίσταται σε όλους τους υπόλοιπους.

Από μένα θα υπάρξει σίγουρα και επόμενη φορά.Χαμόγελο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 09, 2012
Όνομα κοπέλας
Ντέσυ
GAMEOVER
Τιμημένος
Εγγραφή:
11 Οκτ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
223
Likes:
502
Πόντοι:
3.250
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού