Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 27 10
Γενική βαθμολογία
 
9.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Έπειτα από κάποιες ουδέτερες συνευρέσεις ή άλλες μη χρήζουσες περαιτέρω μνείας, η σημερινή, μέσα στο κρύο απόγευμα και στο σπιτάκι της οδού Σολωμού με την Πάουλα ήταν ότι καλύτερο για να με ανάψει στο φουλ.
Δεν ξέρω καθόταν δίπλα σε σόμπα, έκαιγε στο φουλ το πετρέλαιο, αυτό που ξέρω ότι έκαιγε, και έτσι όπως ξεπαγιασμένος ήμουνα στον δρόμο, ήταν ότι καλύτερο να έχω το θερμαντικό σώμα της πάνω μου.
Σε ελάχιστα λεπτά με ζέστανε και εμένα κυριολεκτικά και μεταφορικά.Γλώσσα
Είναι πολύ επικοινωνιακή, λιώνει άμεσα με τον πάγο, φροντίζει να σε κάνει να νιώθεις άνετα μαζί της, χωρίς να θέτει περιορισμούς, να υψώνει τείχη, (= να βγάζει ξινίλες και άλλες τέτοιες μ.. που σε κάνουν, να μετανιώνεις την ώρα και την στιγμή που, η που προσθέτουν απλά ένα νούμερο ..)
Έχει υπέροχες καμπύλες, πιασίματα εκεί που πρέπει και τις υπέροχες ζουμερές βυζάρες, όπως θεωρώ πως πρέπει να είναι κάθε γυναίκα για να θεωρείται Γ-Κ-Ο-Μ-Ε-Ν-Α- Ρ-Α!!!
Αν και ήταν η πρώτη να φορά, κατά την διάρκεια του σεξ είναι ακόμα ποιο παθιασμένη, τα δίνει όλα, ακολουθούν πολλά πολλά φιλιά στο στόμα, χουφτώματα παντού. Έτσι ακριβώς όπως θα έκανα με την γκόμενα μου.Μεγάλο χαμόγελο
Αυτό πιστεύω ότι και ξεχωρίζει η συνέρευση με την Πάουλα σε σχέση με άλλες, από την ποιότητα στο σεξ που προσφέρει (πρέπει να θέλει η γυναίκα να δώσει κάτι παραπάνω, και να μην προσφέρει απλά ένα σώμα, και τίποτε παραπάνω ..)
Για αυτό σε το συζητάω για το δεκάρι στην συμμετοχή και τις υπηρεσίες, απόδοση που προσφέρει. Ναι (με τόνο) για τα προκαταρκτικά.
Από ότι κατάλαβα οι κοπέλες λειτουργούν μόνες τους το χώρο , (χωρίς να έχουν μεσήλικεσς ή ηλικιωμένες τσατσ κλπ που συνηθίζεται), και είναι ποιο συναρπαστικό να παίρνεις μια που ταυτόχρονα επιτελεί και έργο τσάτσας.. Σου γεμίζει διάφορες σκέψεις.. Χμμμ;
Αν και ένιωσα τέλεια στο στούντιο το μοναδικό που θα ήθελα όταν είχαμε τελειώσει να υπήρχε ένα ντουσάκι, ή έστω ζεστό νερό στο δωμάτιο, πετσέτες εξού και το 7..

Μου ανέφερε ότι για το προσεχές διάστημα θα έχουν ανακαίνιση στον πρώτο όροφο και θα βρίσκεται με την καλή παρέα της στο ισόγειο.

Για την πρόσβαση το δεκαράκι με μηχανή δεν γινόταν να μην έρθει, συναντώντας την καυτερή από όλες τις απόψεις παρουσία της, (με τις συνέπειες που προανέφερα).

Σε κάθε περίπτωση, είναι μια συνεύρεση, που θα έχω να θυμάμαι (μέχρι την επόμενη μαζί της….)!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 08, 2012
Όνομα κοπέλας
Πάολα
Μέλος
Εγγραφή:
9 Απρ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
12
Likes:
0
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού