Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1017 10
Sex Studio 825707
Γενική βαθμολογία
 
9.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Η Δέσποινα είναι ένα νεαρό, δροσερό κορίτσι μετρίου αναστήματος. Νεανικό σφριγηλό στήθος, με ωραίο σώμα με τα απαραίτητα love handles και πολύ ωραία περιφέρεια. Ναζιάρικο μουτράκι, όμορφα μάτια. Ίσια σκουρόχρωμα μαλλιά
Αν και νεαρή έχει κάνει την πορεία της στα studio της Αθήνας, μιας και έχει εργαστεί σε αρκετά ιδρύματα.
Είναι πολύ κοντά στα standards της κοπέλας που μου αρέσει και έτσι θέλησα να προχωρήσω σε δεύτερη συνάντηση μαζί της διαλέγοντας το πρόγραμμα με 69

Δεν χρειάστηκε να περιμένω πολύ στο δωμάτιο Νο4. Ξάπλωσε δίπλα μου και μετά από πολύ σύντομη κουβεντούλα άρχισε να με γλύφει στον λαιμό και το στήθος μου. Προκαταρκτικά και από τις δυο πλευρές για συνέχεια με αμφίδρομα φιλιά και χάδια σε ολα τα μήκη και τα πλάτη των σωμάτων μας. Αρκετός χρόνος περιπτύξεων για να μας βρεθούμε κάποια στιγμή με την κοπελιά σε ανάσκελη θέση και εμένα πολύ κοντά στο «γατάκι της».

Σε όλη τη διάρκεια που περιποιόμουνα την ευαίσθητη περιοχή της, αναστέναζε πολύ ερεθιστικά, είχε κλείσει τα μάτια της και πίεζε τα στήθη της, σε ένα σκηνικό που όσο το έβλεπα, τόσο και πιο πολύ με ερέθιζε και με ωθούσε να μην σταματάω.
«Σειρά μου τώρα να σε φαω» είπε σε μια στιγμή χαμογελώντας και ανέλαβε δράση. Στοματικό άλλοτε αργό, άλλοτε γρήγορο, με άψογο καραμέλωμα στα @@κια. Βαθύ ενίοτε, με ελάχιστη χρήση χεριών.
Η στάση της τέτοια που ήταν εύκολα να τραβήξω τα πόδια της προς το κεφάλι μου και να συνεχίσουμε με το πατροπαράδοτο 69, το οποίο μετά από λίγο «μετατράπηκε» σε πλάγιο..
Την ξάπλωσα ανάσκελα και το sex, ξεκίνησε ιεραποστολικά. Με αγκαλιές, χάδια, φιλάκια σε όλη την διάρκεια, αναστεναγμούς και βογκητά.
Στάση του λωτού και cow girl για συνέχεια. Σε κάποια στιγμή από τον δυνατό ρυθμό που επικρατούσε, ο «μικρός Cheyenne» βγήκε από την «φωλίτσα της». Αντί να συνεχίσουμε όμως το sex, προτίμησε να γονατίσει και να ξεκίνησε νέο στοματικό. Η θέση της όμως ήταν σκέτη πρόκληση, έτσι όπως φαινόταν από τον διπλανό καθρέπτη, με αποτέλεσμα να σηκωθώ όρθιος και με την Δέσποινα στα τέσσερα στην άκρη του κρεβατιού για να τελειώσουμε έτσι την διαδικασία.

Ξάπλωσε δίπλα μου μετά το τέλος και συζητούσαμε, καθώς ταυτόχρονα ενώ της χάιδευα τα μαλλιά είχε κλείσει τα μάτια της, σε ένα άκρως gee σκηνικό, το οποίο όμως χρειάστηκε να διακοπεί μιας και το «καθήκον» την καλούσε.

Στην δεύτερη συνεδρία που είχα μαζί της, η Δέσποινα μου επιβεβαίωσε ότι είναι μια κοπέλα που είναι πρόθυμη να περάσει και αυτή καλά στο δωμάτιο. Με τους κατάλληλους χειρισμούς αφήνεται και απολαμβάνει την δουλειά της, μπορώ να πω, με αποτέλεσμα να δίνει έτσι περισσότερη απόλαυση στον παρτενέρ της. Η χημεία που έχει αναπτυχθεί μεταξύ μας, είναι πάρα πολύ καλή, παρ΄ολο την διαφορά ηλικίας που έχουμε, και οι δυο μέχρι τώρα συνεδρίες μας ήταν πραγματικά ξεχωριστές.

Αυτά για την εμπειρία μου με την Δέσποινα, που σαφώς δεν σημαίνει ότι και πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη….

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 04, 2012
Όνομα κοπέλας
Δέσποινα
Υπηρεσίες
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
22 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
582
Likes:
577
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Φεβρουαρίου, 2012
Φαίνεται πολύ μικρή η Δέσποινα, και πρέπει να είναι κιολας.
Οντως πολύ δροσερό κορίτσι, που αν το δεις στο σαλονι σε παραπέμπει σε gfe καταστάσεις.
Ομως τα καταφέρνει εξίσου καλά και σε πιο "σκληροπυρηνικά προγράμματα".

Μπράβο, ενημερωτική κριτική και εξισου καλή με τις προηγούμενες που έχεις γράψει.
07 Φεβρουαρίου, 2012
Ρε μπαγάσα αρχηγέ την ίδια μέρα πρώτα Βριλησσού καί μετά Φυλής 104 ? duracel είσαι σωματικά καί οικονομικά !
08 Φεβρουαρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ηταν 2 με 3 βαρδια/
Αρκετε ωρες διαφορα.

Παντως αν τα οικονομοικα ηταν καλυτερα θα ξεκινουσα απο την πρωτη βαρδια.
Εκει μονο κολλαμε.......

Μεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3