Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1017 10
Sex Studio 824461
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Δευτερη φορα στο 104 αλλα πρωτη κριτικη.
Η ημερομινια δεν ειναι σωστη. Εφτασα στην περιοχη πολη ευκολα , παρολο που πηΓα με αμαξι και δεν ξερω την περιοχη το gps ηταν οτι επρεπε!! Παρκιν στη γωνια με 5 ευρω.
Μπηκα στο στουντιο η κυρια της υποδοχης ευγενεστατη με ρωτησε τι να με κερασει δυο φορες και τελικα μου εφερε νερο αφου δεν ηθελα κατι αλλο. Επιρεασμενος απο το σαιτ ειχα παει για την Αλεξανδρα αλλα ειδα την Αναστασια μελαχρινη και ακομα μαυρισμενη απο το καλοκαιρι οπως μου ειπε στο δωματιο μετα ,και αλλαξα γνωμη.
Επελεξα φουλ προγραμμα και πηγα στο δωματιο 2 αφου περιμενα να καθαριστει και να αλλαξουν σεντονια εδωσα τα 80 ευρω και περασα.Εκανα ντουζ και περιμενα την κοπελα,που ηρθε μετα απο 10 λεπτα.Ειχα ζητησει στην κυρια της υποδοχης να κανει η κοπελα ντουζ στο δωματιο οπως και εγινε , φου εκανε ντουζ την σκουπισα μου εκανε ενα μικρο sex show, της ζητησα να μου βαλει προφιλακτικο και μου εκανε μια πολυ καλη ... ξεκινισαμε στα 4 με μια απιστευτη θεα του τελειου κολου που ηταν και πολη σφικτος συνεχεια με ιεραποστολικο και τελος καταθεση στα 4 με πρωκτικο,στο τελος μου εκανε και μασαζ αρκετα καλο θα ελεγα που παραλιγο να με παρει ο υπνος, με ευχαριστησε και εφυγε απο το δωματιο, το μονο λιγο αρνητικο ηταν οτι ειχε βαλει λιγη κρεμα παραπανω και εχανε λιγο το πρωκτικο σε αισθηση.Οτι και να ζητησα στην κοπελα δεν δυσανασχετησε , αντιθετος μου εδωσε την εντυπωση οτι ηθελε να κανει οτι μπορει για να με ευχαριστησει.Οσο αναφορα τη βαθμολογια το συστημα δεν αφηνε για παραπανω ειδικα στην καθαριοτητα που ηταν τελεια, και στην συμετοχη και διαθεση θα εβαζα 1 βαθμο παραπανω.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 01, 2012
Όνομα κοπέλας
Αναστασία
Υπηρεσίες
Μέλος
Εγγραφή:
5 Αυγ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
1
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Φεβρουαρίου, 2012
συναγωνιστή loukilouk μια μόνο παρατήρηση....πως έκανες μπάνιο στο δωμάτιο Νο2 εσύ και η κοπέλα όταν δεν υπάρχει ντουζιέρα στο δωμάτιο????
06 Φεβρουαρίου, 2012
Αγαπητέ φίλε, λες ότι η ημερομηνία δεν είναι αυτή. Με τι απόκλιση?! Γιατί όταν λες ότι η κοπέλα ήταν μαυρισμένη από το καλοκαίρι (!!) για ποια ημερομηνία μιλάς? Έχουμε Φεβρουάριο του 2012. Ή η κοπέλα το καλοκαίρι που πέρασε έγινε κάρβουνο ή σε είχαν καταψύξει για κάποιους μήνες! Πώς το θυμήθηκες τώρα?!!Χμμμ;
06 Φεβρουαρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Εχεις δικιο το δωματιο ηταν το ενα , στον πρωτο οροφο μεσα δεξια!!Σωστη η παρατηριση συναγωνιστη.
07 Φεβρουαρίου, 2012
loukiloul και πάλι το Νο1 είναι στο ισόγειο όπως μπαίνεις δεξιά...εσύ μάλλον εννοείς το δωμάτιο Νο3Χμμμ;
07 Φεβρουαρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Το μεσα δεξια απο την σκαλα στον οροφο ειναι το 4, αν και πολυ σημασια δωσαμε.......
Μεγάλο χαμόγελο
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5