Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 393 10
Sex Studio 351797
Γενική βαθμολογία
 
8.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Κατ' αρχήν επιμένω ότι είναι πιο όμορφη και από τα κορίτσια στους πίνακες του Τιτσιάνο. Τα ματιά της (πράσινα), το χαμόγελο της (τα χέιλια της) και το σχήμα του προσώπου της (η γραμμή του σαγονιού της) είναι μοναδικά.
Είχα καιρό να πάω μαζί της και λόγω ανυπομονησίας υπέπεσα σε γκάφα: Κτυπάω μιά φορά το κουδούνι και δεν μου άνοιξαν. Νομίζονταςο ότι το κουδόύνι δεν έπιασε ξανακτύπησα επανηλλημένα. Πάλι τίποτα. Ρε λες να κάνουν διάλλειμα για φαί;... λέω. Τηλεφωνώ αμέσως λοιπόν στο τηλέφωνο του στούντιο. Καμμία απάντηση... Α, λέω βγήκαν έξω για να φάνε, αλλά γιατι δεν κλέισαν την εξώπορτα; Τηλεφωνώ στην ίδια την Αλέξια και λύνεται η παρεξήγηση: ετσι που χτύπαγα με πέρασαν για κλέφτη! Ζήτησα και ζητώ ταπεινά συγνώμη για την αναστάτωση και γραπτώς.
Τωρα για την Αλέξια: Μπήκε μέσα και αφού με επέπληξε τρυφερά με ανέλαβε. Μαζί της δεν γαμας απλά, γαμας και πας στον παράδεισο, η πίπα της σου κόβει τα ποδιά, το μουνι της είναι στενο και το νοιώθεις όταν το γαμας. Τα βυζιά της είναι βελούδινα, ο κωλος της λαχταριστός, το χύσιμο μέσα της είναι ο ορισμός του χυσίματος και τα λεπτά μαζι της διαρκούν πολύ. Δεν ξέρεις τι να πρωτοκάνεις, να θαυμάσεις την ομορφία του προσώπου της ή να την αντιμετωπίσης σαν την τέλεια μηχανή του σεξ και να απολάυσης της ηδονή. Πρέπει να βρείς την χρυσή τομή τελικά. Αυτή ητην φορά μου έκανε κατι ιδιαίτερο: ενώ μου έκανε πίπα και ενώ το πέος ήταν στο στόμα της, ταυτόχρονα έγλυφε το κεφάλι με την γλώσσα της! Οταν ανέβηκε πάνω μου έτριβε την κλειτορίδα της και την βρίσκαμε μαζι. Για μία ακόμα φορά, όχι απλά δεν το μετάνιωσα, αλλα στεναχωρήθηκα που δεν είχα λεφτά να κάνω μία βόλτα, να πιώ κάτι και να ξανακάνω έρωτα με την κούκλα-θεά.
Στην καθαριότητα 6 γιατί έκανα ντουζ με χλιαρό νερό, στο πάρκιγκ 7 γιατί ο δρόμος θέλει προσοχή

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 02, 2012
Όνομα κοπέλας
Αλέξια
mkavlos
Ανώτατος
Εγγραφή:
1 Ιουν 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
267
Likes:
3.441
Πόντοι:
10.450
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού