Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 67 10
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Μέτα την δυνατή βροχή και αφού με είχαν πιάσει η καύλες έπρεπε να πάω μια “βόλτα” για να ξαλαφρώσω. Αρκετός κόσμος έξω να ψάχνετε να βρει που είναι ο Μύλος και εγώ να γέρνω σε όλα τα σπιτάκια να βρω κάτι θεσπέσιο για να κάνω δωρεά σπέρματος. Στο τέλος της γύρας είχα 2 επιλογές Παολα η Λάουρα (καινούργια)? Να πω την αλήθεια είχα καιρό να γαμήσω ένα μουναρο όποτε σαν κάλο παιδί πήγα γρήγορα στη μαντζαρου. Η τσάτσα ήταν η μόνιμη που δουλεύει εκεί τα βράδια με τα λίγο χάλια ελληνικά άλλα όχι πριχτρα. (Την πρώτη φόρα όταν έκανα βόλτα την ρώτησα για γλυφομουνι μου είπε 60 άλλα όταν έκανα να φύγω με λέει και με 50 γίνεται) Όποτε μπήκα στο δωμάτιο και μου λέει η τσάτσα δώσε ότι θες 50-60(καλά πόσο μαλάκας περίμενε να είμαι να της δώσω 60 αφού η ιδία μου κατέβασε την τιμή?? Τέλος πάντων. ΟΠΟΤΕ μάγκες όποιος ψιλό δρέπετε να κάνει παζάρια (ούτε σε εμένα μου αρέσει) σε αυτό το κατάστημα μπορεί άνετα να κατάβαση την τιμή 10 ευρώ. Μπαίνω μέσα να περιμένω το μωρό μια και ήταν όντος μωρό, εδώ να πω δεν μπορείς να βγάλεις τις κάλτσες μιας και έχει πλακάκι κάτω και είναι παγωμένα αν και το δωμάτιο ήταν μια χαρά ούτε ζεστή ούτε κρύο και αρκετά καθαρό είχε και ζεστό νερό και χαρτομηχανημα με τον αισθητήρα (ΜΟΥ σπάει τα νεύρα όταν κάνουν οικονομία στο χαρτί και βάζουν το μηχάνημα να βγάζει μονό ένα κομμάτι και πρέπει να κανείς ΜΟΝΟ για να πάρεις λίγο χαρτί 1-2 λεπτά. Το κάλο ήταν ότι εδώ σε έβγαζε 4 φίλα !!!!!)περιμένω την κοπέλα και σε κάνα 5λεπτο ήρθε .
Μου συστήθηκε σαν Λάουρα από Λιθουανία εγώ χέστηκα αν είναι η γκόμενα και από το Τατζικιστάν αν είναι όμορφη και έχει κάλο σωματοτυπο τι σημασία έχει από πού είναι. Τώρα εγώ να σας δώσω την εικόνα που είδα μάλλον αδύνατο άλλα θα προσπαθήσω γιατί ο καθένας βλέπει αλλιώς κυριολεκτικά ή μεταφορικά σημασία δεν έχει. Πάμε λοιπόν .. η κοπέλα είναι 1,70-1,75 χωρίς τα 12ποντα μια και η ίδια σαρκαστικέ τον εαυτό της λέγοντας “ας κατεβώ από την σκάλα” μάτια γαλανά, ξανθά μαλλιά, φακίδες στο πρόσωπο και λίγο στους ώμους άλλα τις ταίριαζαν απολυτά την έκαναν να φαίνεται πιο καυλιάρα (γιατί κάτι άλλες γκόμενες με φακίδες δεν βλέπονται). Πάμε πιο κοντά στο κολαστήριο , σώμα λεπτό άλλα όχι ανορεξική ένας μουναρος όπως έπρεπε να είναι. Στήθος προσωπικά για μένα ήταν το αγαπημένο μου μικρό όσο να χωράει στην χούφτα με ρώγα κάγκελο τι άλλο να θέλω? άλλα έχει και συνεχεία με piercing στη κοιλία, και μουνάκι όμορφο περιποιημένο και ρόζε και όχι μεγάλα χείλια. Πολύ όμορφο και στρογγυλό κωλαράκι και τρομερά απαλή επιδερμίδα . Για όσους θέλουν να συγκρίνουν έχει σώμα σαν την Λιλή από το Ανδ.Γεωργίου 4 με πιο όμορφο πρόσωπο . Μαλών η μεγαλύτερη περιγραφή που έχω κάνει μέχρι τώρα….
Στα του κρεβατιού τώρα λίγα προκαταρκτικά στα όρθια και με δίκια της επιθυμία ξάπλωσε στο κρεβάτι και εγώ δεν χόρταινα το στήθος της και η ίδια έδινε μερικά φίλια στο σώμα μου, φίλια στο στόμα δεν δεχόταν και τα απέφευγε διακριτικά αν και κατάφερα και τις έκλεψα ένα ο μπαγάσας . κατέβηκα για γλυφομουνι και με ευχάριστη έκπληξη ανακάλυψα πως ήταν καθαρό και μύριζε πολύ όμορφα όπως θα έπρεπε να είναι όλα τα μουνιά τον “Επαγγελματιών” άρχισα να γλύφω [ περιμένοντας πως κάποιο πρόβλημα θα είχαμε εδώ μιας και να αναφέρω πως με την Νάσια από το τσίρκο και την Αλισια από το Villa Prive είχαμε μεγάλο πρόβλημα όταν ήταν έτοιμες να τελειώσουν καθόντουσαν στο κρεβάτι όποτε δεν μπορούσες να το απόλαυσης όταν βέβαια στο Villa Prive δίνης 70 ευρώ. Ευτυχώς όλα πήγαν τέλεια συν ότι λίγες κοπέλες παίζουν με το μουνάκι τους όταν τις γλυφής και σχεδόν όλες κάθονται ακίνητες όμως η Λάουρα έκανε ωραίο παιχνίδι ακόμα και στο γλυφομουνι. Ένα μέγα μείον είναι ότι δεν κάνει καλή πίπα και βάζει αρκετό δόντι βέβαια η ίδια μου είπε έπρεπε να τις το πω για να μην βάλει τέλος πάντων αφού με πόνεσε την έβαλα ιεραποστολικά και την γάμησα αρκετά σε αυτή την στάση normal αίσθηση από το μουνί τις και όμορφες μελωδικές φωνούλες . Από την πίπα που με πόνεσε όμως άρχισε να μου πέφτει η στύση όποτε την έβαλα ξανά για γλείψιμο και το δέχτηκε ευχάριστα χωρίς να παραπονεθεί (σαν κάτι άλλες σκύλες που λένε φτάνει έγλειψες είδη μια φόρα και ας έχουν τελειώσει με την τεχνική μου) και με δίκια της προτροπή έκανε μια χειρομάλαξη και να μαστέ πάλι στο Full Power όποτε την γύρισα στα 4 και εκεί τρελάθηκα από την θεά είχε γίνει κόλαση το ήδη όμορφο κωλαράκι τις ένα γλυφοκωλι στα γρήγορα και μέσα στη σπήλια του δαίμονα εκεί δεν άντεξα και πολύ μην λέω και παραμύθια “την γάμησα τρέλα για 1 ώρα μέχρι που πίδακες αίματος έβγαιναν από την κωλαρά τις από τις καύλες”.
Τώρα για τους τύπους που γουστάρουν παιχνίδια και μετά από το σεξ όπως και εμένα να πω πως η κοπέλα δεν έφυγε αμέσως αν και είχε ήδη πέραση αρκετή ώρα. Την έβαλα στα γόνατα μου να απολαύσω λίγο ακόμη τα καυλερα βυζάκια τις και μου είπε πως είναι μεταγραφή από Λάρισα και θα είναι εδώ μέχρι και την δεύτερα 6/2 επίσης η τσάτσα μου είπε πως θα είναι όντος μέχρι την δεύτερα μαζί μας και μετά θα δούμε, τώρα τι σημαίνει αυτό δεν ξέρω εγώ. Επίσης να πω πως πέρασα πολύ όμορφα και σκέπτομαι να πάω μια ακόμα προτού μας φύγει.

Ι.γ 1 Ελπίζω να μην φάω κράξιμο πως έβαλα την κριτική σε λάθος μαγαζί μιας και η κοπέλα φεύγει την δεύτερα, γιατί πολλά είδαν τα ματάκια μου τον περασμένο μηνά

Ι.γ 2 θέλω να παρεκκλίνω λίγο όποιος θέλει το προσπέρνα άλλα εγώ θα το έριχνα μια μάτια. Ακούω συχνά πυκνά ότι η δεν ήταν επιτυχής η συνεύρεση λόγο ότι η κοπέλα δεν είχε καλή ψυχολογία η δεν ταίριαξε η χημεία μας η ότι είναι δύσκολο το επάγγελμα της κτλ λοιπόν ας πούμε πως μια μέρα δεν έχει την καλύτερη διάθεση η κοπέλα και ξεπετά τους πελάτες και φεύγουν όλοι δυσαρεστημένη τι θα γίνει ??? μάλλον τίποτε κάποιος θα γράψει μια κριτική ότι πέρασε χάλια και αύριο η κοπέλα που θα έχει ΔΙΑΘΕΣΗ θα κάνει καλά την δουλεία της. Θα φέρω παράδειγμα εμένα αν όμως εγώ μια μέρα δεν έχω καλή διάθεση και δεν φτιάξω ένα καναπέ καλά και το γυρίσει πίσω ο πελάτης δεν έγινε και τίποτα, λάθη γίνονται σε όλο τον κόσμο αν όμως επιστρέψουν 2 καναπέδες θα με φωνάξει το Boss και την φάω τη κατσάδα μου και αν είναι παραπάνω από 2 τότε μάλλον απολύθηκα και η δικαιολογία δεν είχα καλή διάθεση θα μου την βάλει στη κωλαρά μου το Boss . Αν δεν έχεις καλή διάθεση πέθανε ο νταβάς, ψόφησε η αγαπημένη της Τσάτσα, τα κακάρωσε το σκυλάκι του γείτονα κτλ παίρνεις μια άδεια 1-2 μέρες και τελείωσε δεν πας στη δουλεία και στο μουνί σου που η πελάτες αν θα φύγουν δυσανασχετημενοι, γιατί δεν δίνουμε και λίγα λεφτά. ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ πια χημεία ?????την γκόμενα σου γαμάς??? όχι βέβαια άλλο να έχεις μια οικειότητα με μια από τις κοπέλες και άλλο να ακούω για χημείες, Η Ιερόδουλος ΠΡΕΠΕΙ να κάνει ο κάθε πελάτης να πέρνα όσο το δυνατόν καλύτερα , ακόμα και αν κάποιος είναι μπιχλας όταν σε 10 πελάτες 9 είναι καθαροί και ένας λίγο βρόμικος μεθυσμένος κτλ τον ευχάριστης το ίδιο με τους άλλους . Για αυτό πληρώνετε απλό 40 όπου με μαθηματικά ενός 5χρονου μας κάνει 40*10=400 όπου τα μισά και παραπάνω είναι δικά τις . Τουλάχιστον στα city tour είναι 60%κοπελα-40% γραφείο, το ξέρω από την ίδιες τις κοπέλες. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ διαφημιστής ούτε κάτοχος γραφείων απλά ξέρω κάποια πράγματα και απλός λέω την γνώμη μου.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 04, 2012
Όνομα κοπέλας
Λάουρα
Υπηρεσίες
markarian2
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
1 Μαϊ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
28
Likes:
268
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 geroksouras

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού