Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 83 10
Γενική βαθμολογία
 
8.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Οταν ξεκινησα να πάω είχα τσεκάρει οτι δουλευει η Σαμπρίνα για την οποία δεν είχα διαβασει και τα καλυτερα απο θεμα υπηρεσιων αλλά ηθελα να δω κι εγω τι παιζει γιατι στις φωτογραφιες φαινοταν πολυ καλη. Στην παρουσιαση των κοριτσιων βγηκε πρωτη αυτη η οποια απο σωμα ειναι παρα πολυ καλη με μεγαλο στηθος, ψηλη αλλα ειχε κατι αγριο στο προσωπο που με χαλασε οποτε περιμενα να δω και την 2η κοπελα του καταστηματος.
Η Ελενα είναι κοντουλα(στην παρουσιαση φοραγε κατι 15ποντα και δεν φαινοτανε), μελαχρινη με μαλλι μεχρι τους ομους, πολυ καλο σωμα και φοβερα μεγαλα φυσικα στηθη. Στο προσωπο χανει λιγο χωρις ομως να την λες και ασχημη γι' αυτο και το 7 στην εμφανιση (5 για το σωμα και 2 για το προσωπο). Βασικα μου εκανε πολυ εντυπωση το μεγαλο καλοσχηματισμενο φυσικο στηθος σε σχεση με τον μικρο σωματωτυπο και αποφασισα να περασω στο δωματιο.

Η υπηρεσιες ειναι τυπου GFE, χωρις να βιαζεται με καλη πιπα και με συμπεριφορα-αναστεναγμους που δειχνει οτι γουσταρει τρελα οτι της κανεις και σου κανει εκεινη την στιγμη. Δεν θελω να λεω οτι την εκανα εγω να αισθανεται ετσι, γιατι μιλαμε για επαγγελματιες, αλλα αν υποκρινοταν το εκανε παρα πολυ πειστικα. Δεκτικη σε πιασιματα παντου και φοβερη η αισθηση του στηθους της και της υφης του δερματος της.

Απο υπηρεσιες 50 απλο, 60 μασαζ, 70 το 69.

Η υπηρεσια του χωρου ευγενεστατη, το παρκινγκ ανετο. Το 9 αντι για 10 στο δωματιο γιατι ενω ειχε πετσετα σφραγισμενη, και ηταν καθαρο δεν ειχε καθολου παντοφλες.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 02, 2012
Όνομα κοπέλας
Έλενα
Υπηρεσίες
Μέλος
Εγγραφή:
21 Ιουν 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
8
Likes:
3
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Μαρτίου, 2012
αν και παραπέμπει η Έλενα σε κλασικό κορίτσι Φυλής, εν τούτοις, το βυζί της ήταν το πιο μεγάλο και φυσικό στητό που έχω ζουλήξει τελευταία.
Πραγματικά υπάκουη και δεκτική στο πρόγραμμα αλλά για 1 φορά μόνο.
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1