Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 218 10
Sex Studio 280626
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Η Ρεγγίνα είναι μια ώριμη γυναίκα που θα πρέπει να έχει πατήσει τα πρώτα ..αντα.. Είναι όμως μια αρκετά εντυωσιακή καλοδιατηρημένη γυναίκα Ρωσίδα κατά δήλωση, με κορμί «λαμπάδα», ωραίο ενισχυμένο στήθος άριστο στην αφή, με αρκετά πεταχτές θηλές. Σκούρα καστανά μαλλιά μέχρι τούς ώμους, , αριστοκρατικό πρόσωπο. Ήταν μόλις η δεύτερη φορά που την συναντούσα σε τσάρκα και με είχε εντυπωσιάσει παρόλο που δεν είναι καινούργια στον χώρο. Οι παλιότεροι θα την θυμούνται σαν Αλεξάνδρα από Βριλησσου 57 και Φραντζή 47.

Δεν χρειάστηκε να περιμένω πολύ μέχρι να έρθει στο δωμάτιο. Λίγες κουβέντες πριν τα πρώτα προκαταρκτικά. Φιλάκια, γλειψίματα, πιπιλίσματα στο στήθος μου. Δεν έφερε αντίρρηση και στις δικές μου φιλοφρονήσεις, τις οποίες έδειχνε να απολαμβάνει. Επικεντρώθηκα στο στήθος της το οποίο κατ΄εμε είναι και το δυνατότερο σημείο της εμφάνισης της. Αρκετή ώρα περάσαμε με προκαταρκτικά, εναλλασσόμενα και από τις δυο πλευρές σε κλίμα gfe.

Το στοματικό της δεν μπορεί να καταταγεί στα κορυφαία που έχω εκλάβει. Μπορώ να πω ότι ήταν μονότονο και είχε επικεντρωθεί αποκλειστικά στον «μικρό Cheyenne» και χωρίς να ασχοληθεί με την γύρω περιοχή και τα @@κια. Δεν είχε εναλλαγές του τύπου παιχνιδιών με την γλώσσα, παρά μόνο το κλασικό «ανεβοκατέβασμα» του κεφαλιού. Όμως αυτό το έκανε πολύ καλά, με καλή τεχνική, χωρίς χέρια (κάτι που εγώ προτιμώ) και το επιθυμητό αποτέλεσμα δεν άργησε να έρθει.. Σίγουρα επιδέχεται βελτίωση.

Αντίθετα με το στοματικό, το sex μαζί της ήταν απολαυστικό. Πρόθυμη, με καλή συμμετοχή, δεκτική σε πολλές στάσεις με πολύ καλή ανταπόκριση στις απαιτήσεις της καθεμίας. Ξεκίνημα με Cow girl, ιεραποστολικό, στάση του λωτού, όρθιος λωτός. Συνέχεια με νέο ιεραποστολικό, μέχρι το τέλος στα τέσσερα. Σε όλη την διαδικασία, φιλάκια, γλειψίματα, πιπιλίσματα τόσο του δικού μου όσο και των δικών της θηλών οι οποίες είχαν σκληρύνει αρκετά, αναστεναγμούς και διακριτικά αληθοφανή βογκητά.
Ξάπλωσε δίπλα μου μετά το τέλος, μιλήσαμε λίγο και αποχώρησε λέγοντας μου ευχαριστώ.

Για πρώτη γνωριμία πέρασα πολύ καλά μαζί της. Αρκετά επικοινωνιακή γυναίκα εκτός από καλή τεχνίτρια που είναι και το ζητούμενο, ως επί το πλείστον. Χωρίς να υπερβεί τα όρια, τιμάει τα χρήματα που παίρνει, είναι υπομονετική και σε γενικά γραμμές ο επισκέπτης θα περάσει καλά μαζί της σε μια συνάντηση που πιστεύω ότι αξίζει τον κόπο να γίνει..

Αυτά για την εμπειρία μου με την Ρεγγίνα, που σαφώς δεν σημαίνει ότι και πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη….

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 28, 2012
Όνομα κοπέλας
Ρεγγίνα
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
22 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
582
Likes:
577
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού