Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 363 10
Sex Studio 403467
Γενική βαθμολογία
 
4.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
3.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Παρασκευή βράδυ και επείδη δεν έβγαινε καλά αυτή η βδομάδα, είπα να πάω για ρεφάρισμα σε ένα παλιό όνομα και με πολύ καλές κριτικες. Να' μαι λοιπόν στη Βούρβαχη απογευματάκι. Η τσατσά καλή μου λεεί οτι ειναι η Β. και της λέω οκ και μπαίνω χωρίς να τη δω (την θυμόμουνα από παλία, σκέφτηκα). Μπαίνω δωμάτιο και μετά από λιγο ανοίγει η πόρτα και εμφανιζετε η Βαλεντίνα. Εδώ κολλαει το καρπούζι που αναφέρω στον τίτλο!!! Μιλάμε για καρπούζι. Πρέπει να έχει πάρει 20 κιλά!! Συγνώμη κιολλας αλλα εεεε οχι και 50€ ούτε για 15€ δεν κανει. Πω πω σκέφτηκα τι κάνουμε τωρα;;!! Σκέφτηκα να φύγω αλλά, λεώ μετά κριμα στην κοπέλα, ηταν και πολύ χαμογελαστή. Στη τελική εγώ εφταιγα, μπηκα κατευθείαν δεν την είδα στο σαλόνι. Αντε λέω ίσως είναι σουπερ από υπηρεσίες. Αρχίζει με τριψίματα των τεραστίων βυζίων της, Ισπανική, πίπα καλή. Προκαταρκτικά από πλευράς της ήταν μια χαρά, αλλά δεν αφήνει να της πιάνεις καμία τρυπούλα (ειδικά την πίσω). οϋτε κατά διάνεια να βάλεις μέσα δάχτυλο. Όταν φτάνει το χερι στο μουνάκι την βλέπεις και με μαεστρία κουνιέτε, τεντώνετε και απομακρίνει το χέρι σου από κει!!!!
Στο σεξ πράγματι αντέχει πολυ δύναμη (λογω κιλών έχει μαξιλάρια!!). Η τρύπα βέβαια τεράστια με απότέλεσμα μετά από 4 στάσεις να τον έπαιξα για να τελειώσω ενώ εκείνη μου έγλυφε (ευτυχώς) τα αρχίδια και με πολύ ζόρυ της έπιανα λίγο τη μπροστινή τρυπούλα (για την πίσω ούτε λόγος).
Στο δια ταύτα λοιπόν. Αν σε κάποιους τους αρέσουν οι milfs με πολλά έξτρα κιλά και δε τους νοιάζει να δαχτυλοσκοπούν ειναι οκ. Αλλα μόνο σε αυτούς. Την πάτησα σα νεός δυστυχώςΧμμμ;. Κρίμα το 50αρικοΝτροπή.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 27, 2012
Όνομα κοπέλας
Βαλεντίνα
Υπηρεσίες
caesarx
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
16 Νοε 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
2
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού