Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 142 10
Sex Studio 177075
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Μια απο τις λίγες κριτικές που έχω ανεβάσει αλλά και η κοπέλλα και το στούντιο το αξίζουν, το στούντιο για τη μείωση των τιμών διατηρώντας το επίπεδο των υπηρεσιών και η κοπέλλα για τη συμπεριφορά και συμμετοχή της !!!
Επιστροφή μετά απο πολύ καιρό στο εν λόγω στούντιο για να ικανοποιήσω τη περιέργειά μου, μετά απο τις κριτικές που διάβασα για τη Ντιάνα και με καταλυτικό παράγοντα (εκτός απο τις μόνιμες σηκωμάρες) τη μείωση του παράβολου ... Κυριακή βράδάκι ένεκα, χαλαρός, μετά το ματσάκι ήθελα κάποιο επι πλέον κίνητρο να ανέβω απο τα ΝΠ στο κέντρο...

9 το βράδυ λοιπόν στο σαλόνι μια πρώτη γνωριμία με τη Ντιάνα (εδώ να πώ ότι έχω διατελέσει μέγας βυζολάγνος για πάρα πάρα πολλά χρόνια και τα τελευταία χρόνια έχω περάσει σχεδόν αποκλειστικά στη φάση του petit), γλυκειά κοπέλλα, με αφράτο και πιασίματα σώμα αλλά συμμετρικό, και 2 υπέροχους, πολύ μεγάλους, φυσικούς βύζους ... κατά τα άλλα χαμογελαστή αναδύοντας μια αύρα σεξουαλικότητας και ερωτισμού...με αυτά τα στοιχεία αποφάσισα να περάσω δίνοντας μάλιστα το 50ρικό μια και είναι το full πρόγραμμα για να έχω μεγαλύτερη άνεση να απολαύσω τα προσόντα της.

Λίγο αναμονή, λόγω συναγωνιστή, και μετά ανοίγει η πόρτα και μπαίνει η Ντιάνα πρόσχαρη και χαμογελαστή (και το τονίζω γιατί η κοπέλλα έκανε εχθές διπλή βάρδια απο το πρωί). Η διαθεσή μου ερωτική, για πράγματα πιο αισθησιακά και όχι τόσο άγρια και η μουσική βοηθούσε πολύ σε αυτό το σκηνικό. Κουβεντούλα με γελάκια, χαιδολογήματα και φιλάκια στο ορθιο κι απο τις 2 πλευρές και κατάληξη στο κρεβάτι όπου αρχισε η εξερεύνηση του κορμιού της με κατάληξη στο μοσχομυριστό μ..κι της. Δε ξέρω πόση ώρα βρισκόμουν εκει κάτω ενώ εκείνη με συνεχείς μικρές κραυγούλες μου χάιδευε συνέχεια τον Περικλή και τα @@@@, κάτι που μου αρέσει ιδιαίτερα. Αλλαγή και αναλαμβάνει δράση με ένα μοναδικό στοματικό (μια απο τις ελάχιστες φορές που αποφάσισα ακα και δε το μετάνοιωσα...). Δε ξέρω αν και η δική της διάθεση ήτανε ερωτική, ή αν έτσι είναι πάντα, ή αν κατάλαβε τη δική μου διάθεση και προσαρμόστηκε αλλά αυτό ήταν απο τα καλύτερα στοματικά που είχα είτε απο επαγγελματία είτε απο γκόμενα...αργό, απαλό, άλλοτε βαθύ και άλλοτε με γλώσσα στό κεφαλάκι, με απίστευτη περιποίηση στη γύρω περιοχή, με μάτια κλειστά αλλά πού δείχνανε ευχαρίστηση και ηδονή και πάντα με μικρά, σιγανα βογγητά...τι να πώ αυτό ήτανε μια ερωτική ιεροτελεστία και όχι απλά ένα στοματικό !!!! Σταμάτημα για να μην ολοκληρώσω και αναλαμβάνω πάλι δράση με περιποίση και στις 2 τρύπες...αλλαγή και δεύτερη φάση της ιεροτελεστίας με τη Ντιάνα να δίνει ρεσιτάλ...και πάντα όταν ζήταγα να αλλάξουμε θέσεις (κάτι που έγινε τεσσερις φορές συνολικά) με πονηρό χαμόγελο και γελακια !!! Λίγο ιεραποστολικό και τελικά κατάθεση με στοματικό (τι να πω ήτανε η βραδυά του στοματικού χθές)όπου με στράγγιξε κυριολεκτικά ... όταν έφυγα το ρολόι έλεγε 10,30 (όπου αν βγάλουμε την αναμονή και το ντουζακι στο τέλος πάλι μας αφήνει πολύ πολύ χρόνο ερωτικής απόλαυσης!!!).

Ομολογώ ότι δε βλέπω τι περισσότερο θα μπορούσα να περιμένω απο όποια σχέση μου ... η κοπέλλα το έχει, συμμετέχει, μάλλον το ευχαριέται κι όλας και σίγουρα τιμάει με το παραπάνω τα λεφτά που δίνουμε!!! Ενα μεγάλο ευχαριστώ στη Ντιάνα και βέβαια και στο στούντιο για τη κίνηση της μείωσης των τιμών.

Αν με άφηνε το σύστημα θα έβαζα μεγαλύτερο βαθμό στα της κοπέλας, το 10 στο πάρκινγκ λόγω μέρας και ώρας...και συγνώμη για το μέγεθος της κριτικής (ευτυχώς που δε ανεβάζω πολλές Χαμόγελο ) ... Καλή βδομάδα σε όλους

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 29, 2012
Όνομα κοπέλας
Ντιάνα
black panther
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
28 Φεβ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
19
Likes:
880
Πόντοι:
311
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού