Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1017 10
Sex Studio 824443
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Επίσκεψη σε κατάστημα στην οδό Φυλής μετά από περίπου μια δεκαετία. Έχοντας διαβάσει τις κριτικές για το συγκεκριμένο studio και έχοντας επισκευτεί και την ιστοσελίδα του είχα την απορία να επιβεβαιώσω ότι μπορεί να χαρακτηριστεί ως μια καλή εναλλακτική στα call-girls που προτιμώ τα τελευταία χρόνια.

Έτσι λοιπόν, σε ότι αφορά τον χώρο του καταστήματος θα πρέπει να πω τα ακόλουθα:
- Το κατάστημα βρίσκεται σε μια πολυσύχναστη περιοχή, με πάρα πολλά "σπιτάκια" κοντά του τα οποία σου δίνουν άμεσα την επιλογή κάποιων εναλλακτικών αν είσαι γενικά προετοιμασμένος για να γ@μήσεις πάση θυσία.
- Παράλληλα, βρίσκεται πολύ κοντά στο σταθμό του ηλεκτρικου της Πλ. Βικτωρίας (5-6 λεπτά με τα πόδια) και αρκετά άλλα ΜΜΜ που περνούν από την Πατησίων και την Αχαρνών. Αν βέβαια, προσεγγίσεις το κατάστημα με δικό σου μέσο μεταφοράς να παρακαλάς αυτό να είναι δίκυκλο γιατι το parking είναι από πολύ δύσκολο έως ακατόρθωτο!
- Για κάποιους θα ήταν αποτρεπτική η πρόσβαση στο κατάστημα αργά το βράδυ, ιδιαίτερα από αυτά που ακούγονται για την εγκληματικότητα στην περιοχή.
- Η είσοδος του καταστήματος βρίσκεται σε ένα αδιέξοδο της οδού Φυλής το οποίο σου δίνει αρκετή κάλυψη για την είσοδό σου!
- Η διαρύθμιση και η διακόσμιση του "μαγαζιού" μπορεί να χαρακτηρισθεί από αρκετά ως πολύ καλή, με χρώματα και φωτισμό που μπορούν να δημιουργήσουν από μονα τους οικειότητα και ζεστασιά. 4 δωμάτια και 2 σαλόνια είναι διανεμημένα σε 2 επίπεδα χωρίς να υπολογίζουμε το μπουντρούμι για τις ειδικές περιστάσεις.
- Χρησιμοποίησα το δωμάτιο Νο3 το οποίο διέθεται και δικό του λουτρό. Το δωμάτιο όπως και οι υπόλοιποι χώροι που είδα ήταν πεντακάθαροι, ενώ χρειάστηκε να περιμένω λίγο μέχρι υπάλληλος του studio καθαρίσει το δωμάτιο από τον προηγούμενο πελάτη.
- Η τσατσά ηταν αναλυτική ως προς την ενημέρωση που παρείχε, αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο που θα έδινε προστιθέμενη αξία στην παρουσία της.

Σε ότι αφορά την κοπέλα και τις παρεχόμενες υπηρεσίες της θα πρέπει να πω τα ακόλουθα:
- Η κοπέλα είναι ξανθούλα, αρκετά καλλίγραμμη με εκφραστικό πρόσωπο και αρκετά τατουάζ τα οποία της πάνε αρκετά. Την επέλεξα γιατί είναι πολύ κοντά στα εμφανησιακά πρότυπα που είχα κατά νου.
- Οι φωτογραφίες της στο site του καταστήματος είναι ακριβής αν και λίγο καλλιτεχνικές.
- Από καθαριότητα η κοπέλα ήταν μια χαρά.
- Η κοπέλα ήρθε στο δωμάτιο με πολύ καλή διάθεση και ενέργεια με σκοπό να τα μεταδόση και στον πελάτη.
- Κατά την εκκίνηση είχαμε πολλά γλυκόλογα και χάδια και από τις 2 πλευρές.
- Η πίπα της ήταν αρκετά περίτεχνη και δύνατή. Από "υγρασία" είχαμε όση ακριβώς χρειαζόταν, ενώ η περιποίηση της υπόλοιπης περιοχής ήταν απλώς διεκπεραιωτική.
- Στο "σπατουλάρισμα" από δικής μου πλευράς ήταν αρκετα δεκτική.
- Στην κυρίως μάχη "παλέψαμε" σε 3 στάσεις με αρκετές πρωτοβουλίες από πλευράς της κοπέλας. Ιδανική θεωρώ τη στάση του ιεραποστολικού για την συγκεκριμένη κοπέλα για να μπορείς να χορτάσεις και το πρόσωπό της.

Συνολικά, για εμένα ήταν ένα ευχάριστω διαλλειμα μέσα στην τρέλα της καθημερινότητας το οποίο με γέμισε ενέργεια και διάθεση να συνεχίσω με την δουλειά μου

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 27, 2012
Όνομα κοπέλας
Αμάντα
draxan04
Ανώτερος
Εγγραφή:
25 Ιαν 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
55
Likes:
902
Πόντοι:
6.810
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Ιανουαρίου, 2012
''...δίνει αρκετή κάλυψη για την είσοδό σου!''

Δηλαδή στην έξοδο εκτίθεσαι;
Αστειεύομαι.Κουλ
Πολύ καλή κριτική. Αν και δεν αναφέρεις κόστος και διάρκεια συνάντησης.
Απορώ γιατί έχεις 0 - 5 Χμμμ;
Α! Μόλις έγινε 1 - 6.
και τώρα 2 - 7!
Σου δίνω το 3 στα 8.
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1