Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 96 10
Γενική βαθμολογία
 
9.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Παλιότερη συναντηση πριν ~5-6 εβδομάδες (ημερομηνία κατά προσέγγιση, η 2η βάρδια σίγουρη) με τη Σαρα από την Κούβα (Αβάνα) όπως μού δήλωσε. Με τη Σάρα έχω ξανασυναντηθεί άλλη μιά φορά όταν είχα πάει για την Πατρίτσια αλλά είχε καθυστερήσει να έλθει (η ατυχία μου μού είχε βγει σε καλό). Με καμπύλες, χυμώδης, ωραία οπίσθια, πλούσιο φυσικό στήθος, μελαχροινή, (καστανό)μαύρα ίσια μαλλιά σχεδόν φτάνουν μέχρι τον ώμο, ~1,60-1,65μ, 25-30? χρ., πρόσωπο όχι εξαιρετικό, αλλά το δέρμα της δεν είναι κακό και με το μακιγιάζ έχει τα καλά του. Στη 2η συναντηση μας μιλούσε καπως υποτυπωδώς τα βασικά ελληνικά. Πρόγραμμα απλό (50).
Όσον αφορά τις υπηρεσίες εμένα μού άρεσαν, Έχει τη λατινική φλόγα. Χαμούρεμα, δαχτυλοσκοπήσεις, έγλυφα όπου έβρισκα, ρόγες στήθη κτλ., βυζαγμα, μού ρήφηξε μπάλες. Λάστιχο και στοματικό. Από στάσεις εκείνη από πάνω, πισωκολλητό, ισπανικό και κλασικό και τελείωσα. Με είχε ανάψει και καιγόμουν ολόκληρος εξαρχής. Πού να κρατηθώ για παραπάνω. Σάρα σ’ευχαριστώ πολύ και να είσαι πάντα καλά.
Για το στουντιο έχω ξαναγράψει αναλυτικά, συνοπτικά πάντως ο χώρος μπορεί να μην έχει τρελές πολυτέλειες, αλλά είναι νέος, καθαρός και νοικοκυρεμένος, έχει όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 13, 2011
Όνομα κοπέλας
Σάρα
Υπηρεσίες
ICCAROS
Σπουδαίος
Εγγραφή:
20 Δεκ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
200
Likes:
1.187
Πόντοι:
2.310
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού