Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 70 10
Sex Studio 85663
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Παλιότερη επίσκεψη κατά προσέγγιση η ημερομηνία (1η βαρδια σίγουρα). 1η μου φορά στο Κεφ75 και 1η φορά με τη Ρίτα που είχα προσέξει τις φωτο στο ιντερνετ. Είχα πάει και πριν κάποιες μέρες αλλά είχε κόσμο και έφυγα. Απλό πρόγραμμα 50 ευρώ. Τα 3 δωμάτια στον πάνω όροφο. Μπήκα στο Σαντορίνη. Καθαρό και άνετο μεν, δεν έχει ντουζιέρα δε. Έχει A/C. Έκανα ντουζ στο κοινόχρηστο μπάνιο (διπλανή πόρτα) και αμέσως ήλθε η Ρίτα.
Η Ριτα Μαργαρίτα (~1,65-1,7μ, 25-30 χρ.) έχει ίσιο ξανθό μαλλί μέχρι τους ώμους περίπου. Πρόσωπο χωρίς να είναι άσχημο όχι κάτι το ιδιαίτερο, λευκό δέρμα, σώμα με πιασίματα, φυσικό πλούσιο στήθος. Μπαμπατσικη, δεν ενδείκνυται για πιπινολάτρεις ούτε για μοντελολάτρεις. Μιλάει λίγα Αγγλικά, αν και δεν το κουβεντιάσαμε, εστίασα στα έργα. Μαύρο σουτιέν και μαυρο στριγκ.
Αρχισαμε με χαδια και ψιλοφιλιά. Εγώ ήμουν παγωμένος λόγω καιρού και 2κύκλου και γενικά κουρασμένος εκείνες τις ημέρες. Ήταν υπομονετική μέχρι να μού ανεβάσει το ανήθικο μου και έκανε διάφορα κόλπα. Λάστιχο και στοματικό. Συνέχεια με κεινη από πάνω και μετά κλασική στάση. Δεν ήμουν όμως εγώ σε φόρμα και έτσι τελείωσα. Αυτό που θα μού μείνει είναι ότι είναι χυμώδης γυναίκα και κάποια στιγμή που θα νιώθω καλά, που θα βολεύουν οι βαρδιες, αλλά και ο τόπος (δεν μού είναι γενικά βολικός) θα ήθελα να την ξαναεπισκεφτώ. Όμως είμαι επιφυλακτικός στο θέμα της απουσίας ντουζιέρας που με φρενάρει. Ρίτα σ’ευχαριστώ πολύ και να είσαι πάντα καλά.

Τα 2 σαλόνια άνετα, αν και το ένα είναι το (μεγάλο) χώλ εισόδου. Η υπηρεσία ευγενής.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 15, 2011
Όνομα κοπέλας
Ρίτα
ICCAROS
Σπουδαίος
Εγγραφή:
20 Δεκ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
200
Likes:
1.183
Πόντοι:
2.310
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού