Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 75 10
Γενική βαθμολογία
 
7.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Επίσκεψη σήμερα στην Μέρτσυ μετά από αρκετό καιρό, έχει ομορφύνει λιγουλάκι μιας που τα κιλάκια που πήρε σε αυτό το διάστημα την πήγαν και έκανε μαγουλάκια, μπουτούνια και μια πολύ σέξι κοιλίτσα. Επίσης έχει μακρύνει το μαλλί της που είναι ίσιο και πολύ μελαχρινό. Η επιδερμίδα της είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση, βελούδινη και χαϊδεύοντας την σου δημιουργείται μια πολύ ευχάριστη και καυλωτική αίσθηση.

Στα του χαρακτήρα όμως δεν άλλαξε σχεδόν καθόλου, είναι ιδιότυπη και αρκετά κυκλοθυμική, εγώ βέβαια έχω βρει κατά κάποιον τρόπο το κουμπί της γιατί δεν είναι κακιά κοπέλα, και τα πάμε αρκετά καλά.

Στο δωμάτιο τώρα δέχεται άνετα χαδάκια στα όρθια χωρίς βιασύνες, έχει μάθει να περνά το προφυλακτικό με πολύ αριστοτεχνικό τρόπο με το στόμα, η πίπα της όμως σήμερα δεν με ενθουσίασε ιδιαίτερα μιας που παλαιότερα σε σόλο τελειωτικό ήταν πολύ ανώτερη, βέβαια τότε ήταν σε ακριβό πρόγραμμα και όχι σε απλό που την πήρα σήμερα. Δεν δέχεται δάχτυλα ούτε σε μουνάκι ούτε σε κολαράκι και δεν δέχεται επίσης ούτε πεταχτά φιλάκια στο στόμα. Καραμπαλίκινγκ έκανε μόνο στιγμιαίο.

Ήρθε από πάνω μου στην αρχή, δεν έβαλε γράσο παρά μόνο λίγο σάλιο στο μουνάκι της, η συμμετοχή της σε αυτή την στάση ήταν πολύ μέτρια , αλλά πολύ καλή η αίσθηση της διείσδυσης. Στο πισοκολητό όμως έκανε απίθανο στήσιμο τον πήρε όλο βαθιά, η θέα μέσα από τον πανοραμικό καθρέπτη ήταν εκπληκτική και επίσης έβγαλε και κάποιες αληθοφανείς κραυγούλες και κάπως έτσι με τα πολλά ήρθε και το τέλος.

Δεν ήταν και άσχημα, στα συν η πολύ μεγάλη άνεση χρόνου που σου προσφέρει η κοπέλα που σε συνδυασμό με την μαντάμ που δεν χτυπά πόρτα μπορείς να κάνεις μια τίμια, άνετη και χωρίς βιασύνες κατάθεση σε απλό πρόγραμμα των 30 ευρώ.

Ο χώρος άνετος και πολύ καθαρός.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 22, 2012
Όνομα κοπέλας
Μέρτσι
GAMEOVER
Τιμημένος
Εγγραφή:
11 Οκτ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
223
Likes:
510
Πόντοι:
3.250
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Μαρτίου, 2012
Kαινουριο τηλεφωνο και εδω συναγωνιστες.6984296595.
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1