Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 224 10
Γενική βαθμολογία
 
8.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Λιγα λογια για τον χωρο. Ειναι τεραστιος και ανεκμεταλευτος. Στο σαλονι θα μπορουσαν να μππουν παραβαν ωστε οι πελατες να μην διασταυρωνονται. Επισης στο δωματιο που μοθ δωσανε το κρεββατι δεν εβλεπε τον καθρεπτη.
Τωρα για την Σονια. Στην εμφανιση εβαλα 8 γιατι το σωμα περνει 10. Το προσωπο συμπαθες. Η εμφανιση της και το στησιμο αψογα.
Την υποδεχτηκα ορθιος και αρχισαμε τα χαδια και τα φιλια ανευ γλωσσας. Ξαφνικα εκει που την μπαλαμουτιαζα, γονατισε και μου εκανε ισπανικο, μετα γονατισε και αλλο και αρχισε να γλυφει τους παιδογονους αδενες. Αυτο συνεχισε και στο κρεββατι οπου της ζητησα γλυφομουνι και μου το εδωσε. Το γλυφομουνι εναλλασονταν με φιλια στον τρυφερο ποπο της και τα νπουτια της. Η πιπα που ακολουθησε πολυ καλη αλλα οχι αριστη. Το δερμα της ειναι βελουδενιο τα στηθη της κανονικα και τρυφερα και χαιρεσε να τα χαιδευης. τα μαλλια της μεταξενια, να τα τριβης στον πουτσο, Αλλαξαμε πολλες στασεις (καρεκλατο, ιεραποστολικο, ορθιο πισωπολλητο, πλαι πισωκολλητο, απο πανω αυτη. Σε καθε αλλαγη στασεις εκανε και μια πιπα. Οι στεναγμοι της τρυφεροι και αλληθοφανεις.Να μην πολυλογω αξιζει τα λεφτα της και την προτεινω ειδικα για τους Μιλφαδες. Να μην το ξεχασω... Ευχαριστω Σονια

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 16, 2012
Όνομα κοπέλας
Σόνια
Υπηρεσίες
mkavlos
Ανώτατος
Εγγραφή:
1 Ιουν 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
267
Likes:
3.441
Πόντοι:
10.450
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού