Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 27 10
Γενική βαθμολογία
 
8.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Πελατης της Παολας, ειμαι απο το καιρο που δουλευε στην Αγ.Μελετιου 37!!!Δεν ετυχε ομως ποτε μου, να της γραψω καμμια κριτικη, για το κοριτσι αυτο(Ελληνιδα ξανθια, περιπου 26 χρ.)που για μενα τουλαχιστον ειναι σε υπηρεσιες.... ανετα και χαλαρα... στα τοπ 10 στουντιοκοριτσα(δεν εχω παει με ολα,αλλα με τα περισσοτερα εχω παει τα τελευταια τεσσερα χρονια)!!!Η σημερινη μου επισκεψη εγινε στις 17.45' στο στουντιακι της Σολωμου(το λεω στουντιακι γιατι περισσοτερο μεσα.... με μπουρδελακι μοιαζει...χαχαχα..αλλα ποσως με ενοιαζε,... εγω ειχα στο προγραμμα να παω στην Θεα σημερα)!!!Με το που μπηκα μεσα, δεν ηταν κανεις στο σαλονι..ουτε τσατα βγηκε..ουτε και βγηκε αλλη κοπελλα(Μπιανκα)!!!..Το Παολακι βγηκε και με το που με ειδε, επεσε στην αγκαλια μου, δωσαμε τις ευχες για το καινουργιο χρονο και πληρωσα στην Παολα για το απλο προγραμμα(το δινει και με 40 ευρω η Παολα,διχως να υποβαθμιζει τις υπηρεσιες της... στο δωματιο μεσα) και περασα στο δωματιο να την περιμενω!!!Δεν αργησε και με το που αλλαξα, μπηκε μεσα και ξεκινησε αλλη μια ομορφη εμπειρια μαζι της, με φιλια στο στηθος μου, τριψιμο του φυσικου και πλουσιο στηθους της,στο οργανο μου και εν συνεχεια περασμα προφυλακτικου και να ξεκινα ενα πολυ ομορφο στοματικο και να με κοιταει στα ματια με αριστη τεχνικη και περιποιηση της γυρω περιοχης!!!!!Οταν μου τον ειχε κανει τουρμπο ανεβηκε απ' πανω μου.... να κανει ροντεο και να απολαμβανω τα γαματα πλουσια και φυσικα στηθη της και στην συνεχεια την εστησα στα τεσσερα και με θεα(βλεποντας) την γαματη κωλαρα της, μαμησα την μουναρα της!!!!Για μενα ειναι θεα...η μοναδικη, που ειμαι τακτικος πελατης της... και πανω απο' ολα καλο παιδι και παντα με το χαμογελο!!!!Αυτη ηταν η σημερινη μου στουντιοεμπειρια!!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 18, 2012
Όνομα κοπέλας
Πάολα
Υπηρεσίες
Π
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
19 Ιανουαρίου, 2012
Οχι και 26 ρε αδερφε....
Εγω ειχα παει μαζι της προ 3ετειας, κι ηταν ηδη 30++
Επισης, το στηθος ειναι σιλικονιτσα
19 Ιανουαρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Μάλλον μπέρδεψες τα μπούτια σου. Η Πάολα είναι 27-28 το πολύ και το στήθος της ήταν και είναι φυσικότατο.
P
px75
19 Ιανουαρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Για την ηλικία έχεις μάλλον έχεις δίκιο. Για το στήθος όμως είσαι λάθος (εκτός και αν έβαλε τώρα τελευταία, γιατί έχω να πάω μαζί της από τότε που ήταν στο 55)
19 Ιανουαρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Λες???...Γιατι για το στηθος κανενας αλλλος συναγωνιστης, που εχει παει μαζι της(ειναι γεματο το site με παλιες κριτικες για την Παολα), δεν το εχει παρει χαμπαρι!!Ουτε εγω φυσικα!!!Αν ειναι οπως τα γραφεις..θα πρεπει να ειναι πολυ μαγκας επιστημονας, ο γιατρος που της το εφτιαξε το στηθος!!!....γιατι στα χερια μου, οταν το επιανα δεν καταλαβαινα τιποτα για σιλικονιτσα!!!Οσον αφορα την ηλικια της, δεν μου εδειξε ταυτοτητα χαχα!!!(καπου εκει την υπολογιζω (26 το πολυ 30χρ.)!!
Π
Παιχτουρας
19 Ιανουαρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

θα την παντρευτητε ρε παιδια?....:
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5