Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 198 10
Sex Studio 161874
Γενική βαθμολογία
 
6.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Επισκέφτηκα τη λεγάμενη σήμερα το απόγευμα γύρω στις 17.00

Έκανε πουτσόκρυο μέχρι να φθάσω, διότι ήμουν ποδαράτος, αλλά τελικά άξιζε το κρύο που έφαγα.

Η υπηρεσία με ενημέρωσε ότι δουλεύει η Μαρία, οπότε έδωσα το παράβολο των 50,00ευρώ (με μασαζάκι) και πέρασα στο δωμάτιο.

Σε λίγη ώρα ήρθε και η Μαρία. Πήγε να ανέβει από πάνω μου και πάγωσε η γκόμενα, οι ρώγες τις πεταχτήκανε έξω.
Παρόλα ταύτα το μωρό φέρθηκε σένια και με λέει τώρα μωρό μου θα σε ζεστάνω εγώ.

Άρχισε ένα άκρως αισθησιακό τρίψιμο με τις βυζάρες τις σε όλο μου το κορμί. Μόλις κατέβηκε στην επίμαχη περιοχή, και αφού άρχισε σιγά σιγά να ξυπνάει ο πούτσος μου, άρχισε να μου γλύφει τα αρχίδια και το σώμα της πούτσας. Ξανά βυζομαλάξεις, αρχιδογλυψίματα, οπότε ο πούτσος έδωσε το παρών και σηκώθηκε για να κάτσει η καλή κυρία.

Την περίμενα να με καβαλήσει, αλλά μου στήθηκε στα τέσσερα. Την ξεκίνησα με χαλαρό γαμήσι, εάν και ήθελε να επιβάλει το δικό της ρυθμό βγάζοντας και κάποιες ψεύτικες κραυγούλες. Δεν πτοήθηκα, τη συνέχισα στο ρελαντί στα τέσσερα για κάμποση ώρα.

Εν συνεχεία της ζήτησα να αλλάξουμε σε ιεραποστολικό. Μόλις γύρισε και καθώς ήμουν στα γόνατα μου τον πήρε στο στόμα της. Με καύλωσε η κουφαλίτσα και άλλο. Τη γύρισα από κάτω, της έχωσα και το μαξιλάρι κάτω από την μέση της και την έφερα εκεί που ήθελα.

Στο ιεραποστολικό είχαμε διάφορες παραλλαγές με τα πόδια της στους ώμους μου, με τα πόδια της στα πλάγια, καλή φάση γενικά.
Με το κρύο που έφαγα όμως, πρέπει να πάγωσε το σπέρμα και δεν μπορούσα να χύσω με τίποτα. Της ζήτησα να με πάρει μια πίπα μπας και τελειώσω. Όπερ και εγένετο.

Άρχισε ένα δυνατό πιπέτο, τον έπαιρνε βαθιά και γρήγορα στο στόμα της, μου τον ξετίναξε και μετά από λίγο επετεύχθη το επιθυμητό αποτέλεσμα.Μεγάλο χαμόγελο

Είναι η δεύτερη φορά που την επισκέπτομαι και ομολογώ ότι πέρασα καλύτερα από την προηγούμενη. Την άλλη φορά η γκόμενα ήταν πιο ψυχρή. Σήμερα μου έδειξε ένα πιο καυλιάρικο πρόσωπο της.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 16, 2012
Όνομα κοπέλας
Μαρία
gabetsos
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
14 Δεκ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
45
Likes:
12
Πόντοι:
231
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού