Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1017 10
Sex Studio 824394
Γενική βαθμολογία
 
4.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
4.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Καλησπερα σασ απογευματινη επισκεψη στο πολιδιαφιμισμενο στουντιο φυλησ 104.
Το περασμενο σαββατο 7-1-12 και ωρα 7.30 . Η μονη διαθεσιμη κοπελα που εμφανισθηκε
ητανε η Δεσπινα . Μου λεη η κυρια τησ υποδοχης μαλον Αννα την λενε οτι η κοπελα κανη ολα τα προγραματα και εγω λεω θα προτιμησω ένα προγραμα τον 90 εβρο που εχει και πρωκτικο. Ανεβενω στο δωματιο του 1 οροφου σε ενα δοματιο περιποιημενο που μολισ ειχε καθαριση μια ξανθια κοπελα.
Τό δωματιο εχει και ντουζιερα την οποια προτιμησα με χαρα. Σε 15 λεπτα ερχετε και η Δεσπινα μολισ με αντικριζη μου λεη μωρακι τί κανησ και την ωρα που με πλησιαζη ξεκιναη
η πρωτη ξενερα . Μια αμιδρη οσμη ιδρωτα μου φανηκε οτι μυρισα. Δεν πειραζη λεω θα κανη μπανιο το κοριτσι και θα το παιξω μετα . Περιμενω περιμενω και η κοπελα αρχιζη τα χαδακια τησ λεω δεν θα κανετε μπανακι δεσποινισ ? εκανα μωρο μου πριν ανεβω μου λεη.
Τελος παντων λεω δεν βαριεσε ημουνα και τοσο καιρο αγαμητος μην χασουμε και το ενενηνταρι ασ παμε παρακατω
Την ωρα που αρχιζω και εγω ναα την παιζω και να πιανω
βιζια και κωλους και μουνια και να βαζω την γλωσα μου στο σωμα τησ υπηρχε μια μυρωδια απροσδιοριστη λεσ και ειχε να κανη μπανιο αρκετεσ ημερεσ. Μου περναη το λαστιχο και ξεκιναη ενα τσιμπουκι λεσ και το εκανε αγκαρεια . Θα μου πεση λεω δεν υπαρχη περιπτωση
ελα τησ λεω να το κανουμε πισοκολητο τουλαχιστον να αποφευγω την ιδρωτηλα που εβγαζε
απο το σωμα τησ τιγκα βεβαια στην κρεμα που ητε το εβαζα ητε όχι λες και γαμαγα γιαουρτι.
Την στιγμη λοιπον αυτή της λεω να τοβαλουμε στο κωλαρακι μπας και καυλωσω πιο πολύ και χυσω ετσι . Δεν το κανω από τον κωλο μου λεη μα λεο η ξανθια κυρια μου ειπε ότι το κανης
Κουβεντα στην κουβεντα ξενερωσα εντελως και λεω τακη παη το χρημα κοριτσι μου λυπαμαι πολύ γιατι νομιζα ότι οι αλβανιδες τον τιματε τον πελατη και ποιος σου ειπεοτι ειμαι αλβανιδα μου λεη ελληνιδα ειμαι .
Τελος παντων δεν ηθελα να κανω φασαρια ξεροντας από που ειναι η κοπελα αφου την εχω τιμηση και πριν ενα χρονο αλλου βεβαια και λεω δεν γαμιεται τακη παμε να φυγουμε ειτανε μια ατυχη στιγμη .
Ε συμβενουνε αυτα λεω εγω .
Μπαινω στο ντουσ κανω ενα μπανακι και αποχωρησα .
Δεν συνιστω βεβαια την συγκεκριμενη βεβαια κατεβαινοντασ υπηρχανε και αλλα κοριτσια αλλα οπου φυγη φυγη .
Συνοψιζοντασ θα πω στό αφεντικο του φυλησ 104 οτι το συγκεκριμενο κοριτσι δεν κανη για τον πολυδιαφιμισμενο χωρο του 104 .Δεν ξερη την δουλεια τησ και το σπουδεοτερο απο θεμα υγιεινησ ειναι απαραδεκτη συν οτι διαφιμιζετε για ελληνιδα ενω ειναι απο την αλβανια και συγκεκριμενα από τα τυρανα δεν εχω κατι βεβαια με την αλβανια γιατι και έγω αλβανιδα εχω παντρευτη ...αλλα προς τι ολο αυτό το ψεμα.
Και το σπουδαιοτερο ολων εχη ασχημη και επιθετικη συμπερηφορα διοτι την ωρα που κατεβαινα τις σκαλες και νομιζοντας οτι εχω φυγη το ιβρεολογιο προς το πρωσοπο μου ητανε χειροτερο και απο του χειροτερου αλητη αυτα φιλοι μου πρεπει να τα λαβη σοβαρα το αφεντικο του 104 .

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 07, 2012
Όνομα κοπέλας
Δέσποινα
T
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

45 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2 3 4 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
14 Ιανουαρίου, 2012
Πωπω ρε φιλε μου εβγαλες τα ματια με τα ορθογραφικα σου λαθη. Η δεσποινα οταν γραφει δν κανει ουτε ενα. Αρα μηπως να κοιταξεις τα οσα λες περι καταγωγης?
14 Ιανουαρίου, 2012
αν ειναι αληθεια οσα λες επρεπε να ζητησεις τα λεφτα σου πισω,μη χαλας την πιατσα των στουντιακιδων
14 Ιανουαρίου, 2012
Λοιπόν, επειδή στη Δέσποινα έχω μεγάλη αδυναμία, σίγουρα δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός. Αλλά ακόμα κι αυτή μου η αδυναμία δεν προήλθε έτσι τυχαία, αλλά επειδή το κορίτσι με έχει κάνει να περάσω υπέροχα, όπως και τους προηγούμενους που έχουμε γράψει κριτική για αυτήν.

Και κάτι ακόμα, μόνο και μόνο που βάζεις τόσο χαμηλή βαθμολογία στη εμφάνιση σε μια κοπέλα με τόσο υπέροχο σώμα, φανερώνει πόσο εμπαθής είσαι. Και πριν τα πάρουμε ένα-ένα, απορία: αφού είναι τόσο χάλια η κοπέλα και την είχες ξαναπάρει πριν 1 χρόνο γιατί την ξαναπήρες, μπορείς να μου πεις;

Ας τα πάρουμε ένα-ένα λοιπόν:

1) Σταματήστε όλοι να ασχολείστε με την καταγωγή του κοριτσιού. Μιλάει άψογα ελληνικά και γράφει αρκετά καλά, τουλάχιστον πολύ καλύτερα από εσένα. Κι είναι τόσο ειλικρινές πλάσμα που αμφιβάλλω αν θα έλεγε τέτοιο ψέμα. Αν έχεις στοιχεία και όποιος έχει στοιχεία ας τα παρουσιάσει, σταματήστε όμως να τη σπιλώνετε χωρίς λόγο. Δέσποινα, από δω και πέρα σε όσους μπαίνουν στο μαγαζί δείχνε σε παρακαλώ την ταυτότητά σου για να το βουλώνουνε!
2)Στο πρόγραμμά της στο site του μαγαζιού λέει σαφώς ότι δεν κάνει πρωκτικό, προφανώς είναι λάθος της υπηρεσίας, αλλά δε θα την κρεμάσουμε κιόλας.
3)Για το θέμα της καθαριότητας, να δεχτώ εγώ ότι κάτι σου μύρισε, όχι βέβαια στο βαθμό που αναφέρεις, γιατί σαφώς είχε κάνει μπάνιο, δεν μπορώ να πιστέψω με τίποτα ότι της είπες να κάνει πάλι μπάνιο, ένα φρεσκάρισμα έστω και εκείνη σου απάντησε όχι, διότι ξέρω πολύ καλά πως φέρεται σε αυτό το θέμα.
4) Στο θέμα της κρέμας, είμαι σίγουρος ότι υπερβάλλεις, αλλά για να το κάνει αυτό η Δέσποινα που δεν το κάνει συχνά, προφανώς ήταν πολύ στεγνή και δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς.
5)Για το θέμα της συμπεριφοράς, η Δέσποινα, διάβασε όλες τις υπόλοιπες κριτικές και σχόλια και θα καταλάβεις, είναι απλά ένας άγγελος, όχι απλά άψογη μέσα στο δωμάτιο αλλά και έξω από αυτό, προσφέροντας σε όλους τους καλούς πελάτες τη συντροφιά της για ένα ποτό όταν δεν υπάρχει φόρτος εργασίας. Φαντάσου πόσο άσχημα της φέρθηκες για να σε βρίσει, όταν εμένα που της έχω κάνει χοντράδα στο δωμάτιο με αντιμετώπισε με απόλυτη ψυχραιμία και ηπιότητα, πράγμα που με έκανε να την εκτιμήσω ακόμη περισσότερο.

Είναι σαφές για μένα και από τη βαθμολογία σου ότι είσαι εντελώς προκατειλημμένος απέναντί της και είναι ντροπή σου που έγραψες μια τέτοια κριτική ενώ το πρωί είχες την ευκαιρία να μιλήσεις μαζί της στο thread του μαγαζιού και να δοθούν οι ανάλογες εξηγήσεις.

Και κλείνοντας, να πω στη Δέσποινα απλά να αγνοήσει τέτοιες πικρόχολες κριτικές, γιατί λίγοι θα τις λάβουν σοβαρά υπόψιν, όταν άνθρωποι με κύρος όπως ο Τσεγιέν, έχουν γράψει τόσο καλά λόγια και όταν απλά μιλάει με τη δουλειά της καθημερινά και δεν έχει ανάγκη να μιλήσει κανένας για εκείνη.

ΥΓ: Κι όσοι με πούνε αγαπούλη κι άλλα πολλά, ναι, έχω πάει πολλές φορές μαζί της και έχουμε φιλική σχέση, την οποία όμως σχέση οικοδόμησε η ίδια με την άψογη πάνω από όλα συμπεριφορά της, αλλά και την τυπικότητα στη δουλειά της (δηλαδή χωρίς να κάνει ποτέ παραπάνω από ότι έχεις πληρώσει, προκειμένου να μη χαλάει την πιάτσα).
O
Orestis_Kou
15 Ιανουαρίου, 2012
λοιπον δυο λογια εχω μωνο να πω...
εχω δουλεψη με την κοπελα και ειναι πεντακαθαρη,οσο για το προκτικο φτεει η υπερισια που δεν στο εξιγεισε καλα και για την εθνικοτιτα τησ κοπελας ειναι κατη που δεν σου χριαζετε και δεν μετραει τα εχουμε ξαναπει το μουνι δεν εχει εθνικοτιταΧαμόγελο
15 Ιανουαρίου, 2012
Ορεστη χαλαρωσε λιγο ρε αδερφε...μην κρινεις εναν ανθρωπο απο τα ορθογραφικα του στο ινερνετ.μπορει να εκανε λαθη λογω βιασυνης η λογω οτι εχει μαθει να γραφει μονο με γκρικλισ..τωρα οσα αφορουν το θεμα καταγωγη φιλε τακη δικαιωμα της ειναι να λεει οτι ειναι απο οπου θελει.εξαλλου πουλαει και αμα θες αγοραζεις..οπως μας πουλανε ερωτα και αγοραζουμε ετσι και σε αυτο..τωρα για τα λεφτα εισαι μεγαλο θυμα αδερφακι μου...γιατι δεν το ειπες στην τσατσα μολις βγηκες απ το δωματιο?μην ντρεπεστε ρε μαγκες αναγκη μας εχουν δεν τους εχουμε..σου συνιστω να στειλεις μηνυμα στην ατζελα.ειναι πολυ ενταξει τυπισα και θα λυσει το θεμα
15 Ιανουαρίου, 2012
εγω γουσταρω λιγακι ψιλοαπλυτη ...πειτε με ανωμαλο...
15 Ιανουαρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

βασικά την κριτική μπορεί να την είχε γράψει πιο νωρίς και να ανέβηκε αργότερα. Συμβαίνει πολλές φορές. Τώρα αν η υπηρεσία του είπε οτι κανει πρωκτικό και η κοπέλα έλεγε άλλα, ας κατέβαινε να πάρει τα λεφτά του πίσω επιτόπου. Δεν αμφισβητώ την κριτική αλλα κάποια πράγματα είναι αυτονόητα.
15 Ιανουαρίου, 2012
Προφανώς καί δεν πέρασες καλά καί το εκφράζεις , αλλά όταν λές "δεν εχω κατι βεβαια με την αλβανια γιατι και εγω αλβανιδα εχω παντρευτει ..." θα έπρεπε επιπλέον να συμπληρώσεις ότι " ξέρω να γράφω τα ελληνικά σαν αλβανός ! "
15 Ιανουαρίου, 2012
"Και το σπουδαιοτερο ολων εχη ασχημη και επιθετικη συμπερηφορα διοτι την ωρα που κατεβαινα τις σκαλες και νομιζοντας οτι εχω φυγη το ιβρεολογιο προς το πρωσοπο μου ητανε χειροτερο και απο του χειροτερου αλητη"

Αυτό γιατί έγινε φίλε; Τσακωθήκατε μέσα; Δεν μπορεί να σε έβρισε έτσι άνευ λόγου.
Π
Πύρκαυλος
15 Ιανουαρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Αμάντα είσαι συνάδελφός της. Δουλεύετε στο ίδιο μαγαζί, οπότε αναγκαστικά δεν μπορείς να πεις αρνητικά λόγια και βρώμικη να ήταν.
Π
Πύρκαυλος
45 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2 3 4 5