Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 92 10
Γενική βαθμολογία
 
6.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Πρωί Σαββάτου κατάθεση στην Εβελίνα. Η κοπέλα έχει εντυπωσιακά προσόντα. Αδύνατο σώμα με σφιχτό και απαλό δέρμα, μακριά ξανθά μαλλιά, γλυκό προσωπάκι και βυζί από τα κορυφαία της πιάτσας και σε μέγεθος και σε υφή. Γενικά όμως δεν έδειχνε και ιδιαίτερη συμμετοχή. Ήταν σχεδόν συνέχεια αγέλαστη (αλλά όχι και μουτρωμένη) και τα προκαταρτικά περιορίστηκαν σε μερικά χαδάκια. Την περισσότερη ώρα με ρωτούσε ποιες άλλες κοπέλες είχαν βάρδια και μου έλεγε πως αυτή έχει σταθερή πελατεία και την ψάχνουν και δεν μένει χωρίς δουλειά.
Στα του αγώνα. Πίπα πολύ καλή με ελάχιστο χέρι, με καύλωσε για τα καλά. Μετά ανέβηκε από πάνω. Ωραίες κινήσεις ακολουθώντας τον ρυθμό μου και με πολύ καλή αίσθηση χωρίς λιπαντικό. Τέλος στα τέσσερα καταπληκτική θέα το κωλαράκι της, με βογγητά από τη μεριά της αλλά έκανε και την κλασική πουτανιά με το χέρι να πιάνει τα αρχίδια και τον πούτσο, για να επιταχύνει τις καταστάσεις, πράγμα που συνέβη.
Τα συναισθήματα ανάμικτα. Και ζέστη και κρύο όπως γράφω στον τίτλο. Ζέστη γιατί είναι μια εντυπωσιακή γκόμενα, για τα γούστα μου πάντα, που δείχνει να κατέχει αρκετά καλά το άθλημα από τεχνικής άποψης. Κρύο γιατί εισέπραξα έναν ψυχρό επαγγελματισμό με μια αίσθηση ξεπέτας. Μπορεί να φταίει το ότι πέρασα με το απλό των 30 ευρώ, πιθανόν να μην ταίριαξαν οι χημείες μας ή απλά να ήταν η συγκυρία. Αν θα την ξαναπροτιμήσω; Δεν μπορώ να πω σίγουρα όχι, δεν το αποκλείω-σίγουρα όχι σύντομα.




Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 14, 2012
Όνομα κοπέλας
Εβελίνα
Σεβαστός
Εγγραφή:
10 Δεκ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
11
Likes:
2
Πόντοι:
1.992
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού