Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 170 10
ΠροβεβλημένηHot
Sex Studio 492937
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Όταν αποφασίζω να επισκευτώ ένα στούντιο, πηγαίνω εκεί που πιστεύω ή έχω διαβάσει από εδώ, οτι θα μου προσφέρει συγκεκριμένα πράγματα. Και να είναι και αυτα που την συγκεκριμένη στιγμή, γουστάρω.
Δηλαδή, ξέρω που θα πάω είτε θέλω πιπινοκατάσταση, είτε δίμετρη γκομενάρα, είτε bbw γιατί είχα φάει και μια τέτοια flash-ιά κάποια στιγμή, είτε αποκλειστικά ποιοτικές υπηρεσίες ανεξαρτήτα από την εμφάνιση.
Το τελευταίο νομίζω οτι αντιπροσωπευει την συγκεκριμένη κοπέλα. Από θέμα εμφάνισης υστερεί κατα πολύ από πολλές άλλες κοπέλες του χώρου,γύρω στο 1.60 με μέτριο σώμα-προσωπο, αλλά απο θέμα υπηρεσιών κατατάσσεται στις top περιπτώσεις.
Το να γράψω λεπτομέρειες της συνεύρεσης πιστευω οτι δεν χρειάζεται γιατι έχουν υποθεί από πολλούς φίλους σε άλλες κριτικές, αλλά θα αναφέρω μόνο 2 πράγματα που μου έκαναν εντύπωση.
Το 1ο είναι ότι σε όλη την διάρκεια συμπεριφέρεται λες και είναι η κοπέλα σου και το 2ο ότι αφού τελειώσαμε δεν έφευγε από το δωμάτιο και συνέχιζε τις αγκαλιές και τα φιλιά. Το ωραίο ήταν οτι μετά από λίγο ανοίγει την πόρτα για να βγεί, σταματάει, ξαναγυρίζει πίσω και συνέχισε για λίγο ακόμα το χαμούρεμα.
Από προγράμματα είναι στα 50 το απλό, 60 sex show-ποδολαγνεία-μασαζ-ισπανικό, 70 το 69 και ολα μαζί στα 100.
Η υπηρεσία ευγενέστατη και το δωμάτιο κομπλέ με ντους κλπ.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 12, 2012
Όνομα κοπέλας
Πατρίτσια
Μέλος
Εγγραφή:
21 Ιουν 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
8
Likes:
3
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού