Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 38 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Με την επιστροφή μου απο Θεσσαλονίκη, και με μια μεγάλη κούραση στην πλάτη μου, είπα στον εαυτό μου να πάω να χαλαρώσω λίγο στην συγκεκριμένη Villa της Σούλας.


Εκείνη τη στιγμή, βρισκόταν τα όμορφα κορίτσια Άννα και Αμαλία. Η Αμαλία (Ιταλίδα) μελαχρινή με τις καμπύλες της, αλλά λόγω ότι ήθελα κάτι σίγουρο επέλεξα την Άννα με την οποιά την είχα ξανασυνατήσει. Επέλεξα το πρόγραμμα των € 60 με στάση 69. Μετά από ένα ντουσάκι το οποίο το χρειαζόμουν για να χαλαρώσω κάπως, έρχεται και το αγαπημένο μου μωρό στη βίλλα. Η Αννούλα του χιονιά.. Τι να πώ... Έπαιξα μαζί της αρκετά και ιδιαίτερα με το "γατάκι" της.. Με το που την γύρισα στο 69, δεν άργησα να τελειώσω.. Όντως η πίεση που είχα ήταν μεγάλη λόγω της δουλείας.. Δεν πειράζει λέω στον εαυτό μου ενώ επίσης με μάλωσε και η Αννούλα που τελείωσα τόσο γρήγορα.. Ωστόσο δεν έφυγε αμέσως και μου πρότεινε επειδή είχαμε χρόνο να μου κάνει ένα μασάζ, που όντως και αυτό το είχα πραγματικά ανάγκη.. Με τα μαγικά της χέρια, με έστειλε σε μια άλλη διάσταση.. Ταξίδεψα στα Ουράλια Όρη, στην πόλη της..


Για άλλη μια φορά πέρασα πολύ καλά και χωρίς να κλάψω τα λεφτάκια μου. Γύρισα στο σπίτι μου ανάλαφρος και ανακουφισμένος μετά από τόση δουλειά στη Θεσσαλονίκη.


Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους και keep f***king.. Καλές δουλειές και στον συγκεκριμένο Οίκο..

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 10, 2012
Όνομα κοπέλας
Άννα
Υπηρεσίες
Μέλος
Εγγραφή:
2 Αυγ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
4
Likes:
8
Πόντοι:
1
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού