Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 218 10
Sex Studio 281365
Γενική βαθμολογία

6.8
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Δευτερη φορα λοιπον με τη Ρομινα μετα απο αρκετο καιρο κυριως για να τσεκαρω το περιβοητο νεο στηθος (το οποιο ειναι πραγματικα αξιολογο αν και πλεον ειναι εντελως αφυσικο και στο ματι και στην αφη). Την κοπελα μονο που τη βλεπεις ειναι (για μενα τουλαχιστον) αδυνατο να της αντισταθεις!! Κορμι θανατηφορο και διαθεση και χαμογελο που σε αιχμαλωτιζουν!!!
Ο τσατσος ευγενικοτατος οπως παντα με οδηγησε στο δωματιο και μετα απο μικρη αναμονη νασου και το κοριτσι με το ενισχυμενο μπροστινο συστημα!!!ΓλώσσαΓλώσσαΓλώσσα
Το κακο κατ εμε (και παντα κατα τη δικη μου προσωπικη αποψη) ειναι οτι ενω η κοπελα ειναι εμφανησιακα τοπ επιπεδου, στις υπηρεσιες της μου φανηκε για δευτερη φορα διεκπεραιωτικη. Μικρη συμμετοχη, λιγα πραγματα απο πλευρας της και μια αισθηση οτι προσπαθουσε να με ξεπεταξει οσο το δυνατον γρηγοροτερα. Κατα τα αλλα χαμογελαστη, προθυμοτατη και απολυτως δεκτικη σε ολα τα δικα μου χαδια που αρχιζαν και τελειωναν σε εκεινο το θεσπεσιο στηθος!!!!
Για δευτερη λοιπον φορα μια μετρια συνευρεση με τη Ρομινα. Αν και η εμφανιση της ειναι πολυ δυνατη μαλλον δεν θα την ξαναπροτιμησω!!!Χμμμ;Χμμμ;

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 29, 2011
Όνομα κοπέλας
Ρομίνα
darklord
Μέλος
6
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
09 Ιανουαρίου, 2012
την εχω παρει απαξ και δεν μου φανηκε διεκπεραιωτικια. Εξαρταται με ποια την συγκρινεις βεβαια. Σε σχεση με την Λαιμα ειναι πιο γρηγορη. αλλα η Λαιμα σε αυτο τον τομεα ειναι κορυφαια. Βεβαια την ειδα στον διαδρομο βγαινοντας απο το δωματιο τελευταια και ξανακαυλωσα
09 Ιανουαρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Δεν τη συγκρινω με καποια συγκεκριμενη, απλα με τις λιγες εμπειριες που εχω σε στουντιο μου φανηκε οτι προσπαθουσε να τελειωνουμε λες και ημασταν σε μπουρδελο και οχι σε στουντιο. Εμφανησιακα ειναι απο τις καλυτερες που παιζουν στα στουντιο αν οχι η καλυτερη!!!
09 Ιανουαρίου, 2012
Tyrael..... Δ Ι Α Β Α Ζ Ε Ι Σ ; ; ; ;
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3