Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 168 10
ΠροβεβλημένηHot
Sex Studio 381421
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Την Σοφία την είχα τιμήσει μία φορά πριν από μερικούς μήνες και είχα μείνει κατευχαριστημένος. Πολύ όμορφη, ΔΕΝ βιαζόταν, απόλυτο GFE!!
Δε χρειάζεται να μπω σε περιγραφές αφού εμφανισιακά είναι όπως την έχουν περιγράψει οι υπόλοιποι συναγωνιστές. Το μόνο που θα προσθέσω είναι ότι πρόκειται για κοπέλα που σε καβλώνει με το που θα μπει στο δωμάτιο: όμορφη, γλυκιά, πάρα πολύ καθαρή.
Την ξανατίμησα πριν από λίγες μέρες και πραγματικά ΔΕΝ έχασα. Πέρα από το ότι με θυμόταν ύστερα από τόσο καιρό, φέρθηκε ακριβώς όπως την πρώτη φορά. Αυτό για μένα είναι τουλάχιστον επαγγελματισμός! Το μόνο που θα σας πω είναι ότι έχασα τον έλεγχο διότι πάνω στην αρχική κάβλα με άφησε να της κάνω χωρίς δεύτερη κουβέντα κάτι που μου πέρασε φευγαλέα από το μυαλό. Τέλειωσα σε δευτερόλεπτα και ναι, την πήρα και δεύτερη φορά. Και εκεί τα ίδια, με έκανε και αισθάνθηκα σαν να είναι η κοπέλα μου!
Συζητήσαμε μετά και μου είπε ότι θέλει να προσφέρει GFE σε όλους τους πελάτες αλλά δυστυχώς μια μειοψηφία είναι ατημέλητοι (πχ μυρίζει η αναπνοή τους ή δεν έχουν κάνει μπάνιο). Προσωπικά σας λέω ότι αν θέλετε GFE experience, φροντίστε τον εαυτό σας τουλάχιστο όσο εκείνη. Έχει όλη τη διάθεση.

Οι βαθμολογίες που βάζω είναι οι μέγιστες επιτρεπτές. Θα έβαζα 9,5 στην εμφάνιση, 10 στη συμμετοχή της κοπέλας και 10 στη σχέση τιμής απόδοσης. Η τσατσά είναι άψογη και θα της έδινα την ίδια βαθμολογία.

Θα την ξαναπροτιμήσω λίαν συντόμως!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 02, 2012
Όνομα κοπέλας
Σοφία
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
30 Μαρ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
3
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού