Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1017 10
Sex Studio 825625
Γενική βαθμολογία
 
9.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
H Κέλυ είναι μιά από τις στουντιογυναίκες που κατά τη γνώμη μου επιβεβαιώνει το ότι «ισχυρότερο σεξουαλικό όργανο του ανθρώπου (άνδρα/γυναίκα) είναι το μυαλό του». Υπό αυτή τη συνθήκη από το πιό σέξυ άτομα. Είχα αρκετό καιρό να τη δω οπότε το αποφάσισα εύκολα.

Έχει φωτο στο ιντερνετ, έχει περιγραφεί από πολύ κόσμο. Ας το κάνω και εγώ. Μαύρα μακριά ίσια μαλλιά μικρό αλλά φυσικό (σημαντικό για μένα) στηθος. Φυσικά είναι π.χ και τα χείλια της (εγώ κάνω μεταβολή όταν βλέπω σιλικόνες στο στομα), όπως και όλα τα άλλα πάνω της. Έχει παραπανίσια κιλά (αλλά τι με νοιάζει εμένα, δεν είμαι μόδιστρος να πασαρελιάζει τα ρούχα μου). Επίσης, για γραμμώσεις (ούτε καν υποψία) ας ενδιαφερθούν οι γυμναστές, εγώ καθόλου. Ύψος ~1,70μ+(?), ηλικία ~25άρα (όχι πάντως 40άρα) αν και εγώ δεν τα καταφέρνω με τις ηλικίες. Αίσθηση του χιούμορ μεγάλη και φοβερές πλάκες μαζί της. Βέβαια, σαν εμφάνιση εμένα μού αρέσουν οι ξανθιές χυμώδεις με φυσικά 3,5άρια+ και όλα τα άλλα συστατικά να είναι φυσικά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορώ να περάσω καλά και με άλλες. Εξού και η βαθμολογία στην εμφάνιση που είναι με βάση τα υποκειμενικά μου γούστα.

Είχε να πάει σε άλλον πριν από μένα. Ντουζ εγώ και ήλθε. Καλωσορίσματα, αγκαλιές, φιλιά και αμέσως άρχισαν οι περιπτύξεις. Ανέλαβα εγώ τις πρωτοβουλίες περιποιούμενος λαιμό, στήθη, κτλ. Στη συνέχεια πήρε τη σκυτάλη από μένα, με στοματικό χωρίς να ξεχνάει και τα τριγύρω. Τα χουφτώματα πήγαιναν σύννεφο (καθόλη τη διάρκεια της συνάντησης δηλ.). Εν τω μεταξύ εγώ «έτρωγα» με απαλές ψευτοδαγκωματιές το οπίσθιο σύστημα της που είναι από τα καλά. Ήθελε να κάνει για αρκετή ώρα ακόμη γαλλικό, αλλά σκέφτηκα να προχωρήσουμε στο κυρίως έργο. Ανέβηκε πάνω μου και αρχισε να καλπάζει σαν αμαζόνα. Την κρατήσαμε αυτή τη στάση για καποιο χρόνο να καταλαβαινουμε τί κανουμε. Θα μού άρεσε ένα τετοιο τέλος, αλλά ήθελα να ευχαριστηθώ και το ανάποδο, οπότε το γυρίσαμε σε ιεραποστολικό. Και αυτό το κρατήσαμε λιγάκι. Αποφάσισα να μην δοκιμάσω στα 4, αυξησα ένταση και συχνότητα και μετά από λιγο ακόμη τέλος. Σέ όλη τη συνάντηση ρίχναμε διάφορες ατάκες που εμένα τουλάχιστον με εφτιαχναν. Μινι κουβεντούλα πριν τον αποχαιρετισμό και την αποχώρηση. Κέλυ σ’ευχαριστώ και νασαι πάντα καλά.

Το στούντιο είναι γνωστό ότι σαν χώρος είναι από τους κορυφαίους της Αθήνας. Αλλάζουν σεντόνια και μαξιλαροθήκες πριν και μετά. Με κέρασαν και ποτό.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 06, 2012
Όνομα κοπέλας
Κέλλυ
ICCAROS
Σπουδαίος
Εγγραφή:
20 Δεκ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
200
Likes:
1.191
Πόντοι:
2.310
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού