Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1017 10
Sex Studio 824446
Γενική βαθμολογία
 
8.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
ΚουλΚουλ Επίσκεψη στην Αλίκη σήμερα, χωρίς να το έχω υπολογίσει! Βασικα βρέθηκα στην περιοχή, πέρασα να δώ τι παίζει και αποφάσισα να περάσω μιας και η Μαρίνα ήταν απασχολημένη στο άλλο δωμάτιο (την Δέσποινα δεν την είδαΝτροπή).

Είναι η δευτερη φορά που παίρνω την Αλίκη και μένω για μια ακόμα φορά υπερ-ικανοποιημένος. Μοναδικό μειονέκτημα είναι η εμφάνιση. Και για να μήν παρεξηγηθώ απλά να αναφέρω οτι αντικειμενικά είναι πολύ όμορφη κοπέλα: ξανθιά, λεπτη, με ωραίο σώμα και γενικά μοιάζει με νεαρή φοιτήτρια. Σίγουρα αν την πετύχει κάποιος έξω (όπως και αρκετές κοπέλες) δεν θα φανταζόταν ποτέ τι δουλεία κάνει. Επίσης είναι χαμογελαστή και φιλικότατη.

Στο σέξ τα πράγματα είναι πολύ απλά: εξαιρετική συμμετοχή με έμφαση στο pornstar expericence: δηλαδή μήν περιμένετε αγκαλίτσες και φιλάκια αλλα άγριο, πρόστυχο σέξ κατι που εμένα μου αρέσει πολύ (σχεδόν νόμιζα οτι έπαιζα σε τσόνταΧμμμ;Χμμμ;Χμμμ;Χμμμ;Χμμμ;Χμμμ;Χμμμ;).

Ο χώρος αναμενόμενα καθαρός και η υπηρεσία διακριτική και εξυπηρετική ΚουλΚουλΚουλΚουλ

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 05, 2012
Όνομα κοπέλας
Αλίκη
Τιμημένος
Εγγραφή:
22 Ιαν 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
141
Likes:
47
Πόντοι:
4.215
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
05 Ιανουαρίου, 2012
Όσο αφορά φίλε την περιγραφή της συγκεκριμένης κοπέλας μας μπερδεύεις λίγο γιατί απο την μια λές " μένω για μια ακόμα φορά υπερ-ικανοποιημένος " αλλά " Μοναδικό μειονέκτημα είναι ή εμφάνιση " σ'άρεσε ή δεν σ'αρεσε δηλαδή σαν εμφάνιση ? στην συνέχεια όσο αφορά τις υπηρεσίες της γράφεις "πρόστυχο σέξ κατι που εμένα μου αρέσει πολύ (σχεδόν νόμιζα οτι έπαιζα σε τσόντα ) " δηλαδή άν κατάλαβα καλά μάλλον ενθουσιάστηκες ! αλλά άν μου επιτρέπεις θα περιμέναμε καί λίγο πιο λεπτομερή καί πιο ακριβή περιγραφή πιο "πικάντικη" βρε αδελφέ ! κάτι που δέν νομίζω ότι βλάπτει εκτός άν δεν θέλεις να το κάνεις .
06 Ιανουαρίου, 2012
καλησπέρα. Για να είμαι ακριβής: εμφανισιακά είναι όμορφη κοπέλα αν την δείς αντικειμενικά αλλα δεν ανοίκει στο είδος των γυναικών που προτιμώ (μελαχροινές με σκούρο δέρμα κ.α.). Πάντως οι φώτος είναι ακριβείς, οπότε αν επισκευτείς περίμενε να δείς αυτο που βλέπεις στις φωτογραφίες.

Οσον αφορά το σέξ, όντως ενθουσιάστηκα. Αλλα αν προσέξεις δεν μπαίνω σε πικάντικες λεπτομέρειες γιατι πιστευω οτι ό,τι γίνεται στο δωμάτιο μένει στο δωμάτιο. Αλλωστε μερικές κοπέλες (και μπορεί και δικοι τους άνθρωποι) να τα διαβάζουν και δεν είναι σωστο να γραφονται πράγματα τύπου "την ξεσκισα" κ.α. Αν θέλεις περαιτέρω διευκρινήσεις στήλε μήνυμα και θα σου απαντήσω.
06 Ιανουαρίου, 2012
Αντιθετα με εμενα ηταν το απολυτο gfe.
Τελικα μια κοπελα μπορει ευκολα και "μεταμορφωνεται" αναλογα με τις περιστασεις.......
09 Ιανουαρίου, 2012
συμφωνώ και για μένα ήταν το απόλυτο gfe και σχετικά με την εμφάνιση της είναι άψογο κορμί, αλλά από πρόσωπο είναι από τις γυναίκες που θα σου αρέσουν με την δεύτερη ματιά όταν τις γνωρίσεις, δεν πέφτεις κάτω όταν την δεις.
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4