Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 198 10
Sex Studio 161874
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
…….μου είπε η είπε η μικρούλα Πάολα γυρίζοντας και κοιτάζοντας με, κλείνοντας μου πονηρά το μάτι.Κουλ

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Επίσκεψη σήμερα στο Λαφάμ, η πρώτη της χρονιάς στην μικρούλα την Πάολα, παροτρυνόμενος από τις καλές κριτικές των φίλων συναθλητών hagem και maanes.

Από την Ρουμανία είναι η κοπέλα, πιπίνι 20 ετών, petit, λεπτή, μικρό βυζάκι και κολαράκι, μελαχρινή, όμορφη δεν την λες αλλά έχει ωραίο τύπο και έντονα χαρακτηριστικά που σε κερδίζουν. Μαλλί τρελό μαζεμένο σαν λοφίο πάνω στο κεφάλι της, πουλώντας λίγη τρέλα, και ένα μικρό τατού στον δεξιό της ώμο συμπληρώνει την εμφάνιση της. Φορώντας ροζ και μαύρα εσώρουχα στο σαλονάρισμα της μου θύμισε πολύ έντονα την Σιμόνα, μιας που ανάλογα φορούσε και εκείνη, και ανεβασμένη πάνω σε 15ποντα έδειχνε εντυπωσιακή.

Με το απλό των 30 ευρώ πέρασα στο δωμάτιο, το οποίο παρεμπιπτόντως ήταν σχετικά ψυχρό, αλλά όπως αποδείχθηκε αργότερα η θερμοκρασία του ήταν η κατάλληλη για αυτό που επακολούθησε.

Την περίμενα όρθιος να την βάλω στην αγκαλιά μου και αυτή μπαίνοντας στο δωμάτιο χύθηκε μέσα της, ενώ τα πρώτα γλωσσόφυλα έδειξαν το τι θα συμβεί στην συνέχεια. Τα γλωσσόφυλα ήταν πολύ βαθιά, παθιασμένα και μεγάλα σε διάρκεια χρόνου, τόσο πολύ έντονα που χρειάστηκε να γυρίσω την μνήμη μου πίσω στα εφηβικά μου χρόνια, για να θυμηθώ ανάλογα, όπως τότε με τις παρθένες συμμαθήτριες του γυμνασίου. Ταυτόχρονα είχε πιάσει το σηκωμένο μου εργαλείο και το περιεργαζότανε, ενώ κάποια στιγμή γύρισε το κολαράκι της και το έτριψε στα κολομάγουλα της.

Στη συνέχεια ξαπλώσαμε στο κρεβάτι, εγώ ανάσκελα και αυτή γονατιστή να πιάνει τον πούτσο μου και να τον κοιτάει όπως κοιτάω εγώ μια αχνιστή καρμπονάρα όταν είμαι πεινασμένος. Πέρασε το προφυλακτικό σαν κάλτσα, και ξεκίνησε μια πολύ βαθιά πίπα σαν λυσσασμένη, γεμίζοντας όλο το στόμα της βάζοντας μέσα τον σχεδόν όλο, και όσο γινόταν περισσότερο. Ταυτόχρονα δεν αντέδρασε καθόλου όταν της έβαζα το μισό μου δαχτυλάκι στην πίσω στενή τρυπούλα της.

Κατόπιν όλο χαρά μου ρίχνει μια πονηρή ματιά και ανεβαίνει από πάνω μου και κουνήθηκε με μανία λες και είχε να γαμηθεί μήνες, παίρνοντας μάλιστα διάφορες στάσεις ώστε να τον παίρνει όσο πιο βαθιά γινότανε, και κρατώντας την από τη μέση έβαζε κόντρα με τις πατούσες της κοντά στις μασχάλες μου. Τα μάτια της τα είχε κλειστά σε όλη τη διάρκεια δίνοντας μου την εντύπωση ότι το ευχαριστιότανε και εκείνη το ίδιο όπως εγώ. Πραγματικά τρελάθηκα.

Μετά στήθηκε στα τέσσερα με αριστοτεχνικό τρόπο, και κουνήθηκε και αυτή ρυθμικά μαζί μου με τέτοιο τρόπο χωρίς να με κουράζει καθόλου, και έτσι άντεξα για πολύ ώρα, και τελικά της τα έδωσα μέσα σε κραυγές. Αγύμναστος ων , στο φινάλε έπαθα και μια κράμπα πίσω από τον μηρό μου και έτσι δεν μπόρεσα να κρατήσω για λίγο ακόμη τον πούτσο μου μέσα στο ζεστό της μουνάκι και τον έβγαλα σχεδόν αμέσως μόλις έχυσα.

Αυτή γύρισε και με κοίταξε πονηρά, και κλείνοντας μου το μάτι μου ψέλλισε……My tiger.Κουλ Σηκώθηκε ντύθηκε και αποχώρισε, φιλάκι δεν έδωσε, με είχε όμως μεθύσει πριν από λίγο με τα γλωσσόφυλα της.

Σαν συνάντηση, η πρώτη της χρονιάς, ήταν άκρως επιτυχημένη, το φχαριστήθηκα όσο λίγα γαμήσια τον τελευταίο καιρό. Αν και το τέμπο ήταν γενικά σε ένα τρελό ρυθμό, δεν κουράστηκα καθόλου και αυτό συνέβη αφενός μεν στην πολύ ενεργητική συμμετοχή της κοπέλας και αφετέρου στο δροσερό δωμάτιο, το οποίο δεν μου φαινότανε καθόλου δροσερό μετά το τέλος της συνεύρεσης.Γλώσσα

Η βαθμολογία αν και αρκετά υψηλή, είναι τελείως αντικειμενική, μιας που σήμερα όλα κύλησαν πολύ ευνοϊκά για μένα. Και μια λεπτομέρεια που αξίζει να αναφέρω. Η επίσκεψη έγινε μετά από 10ωρη δουλειά και δεν ήμουν και το ότι καλύτερο σε φυσική κατάσταση. Παρόλα αυτά με την βοήθεια της κοπέλας η απόδοση μου ήταν εξαιρετική.Γλώσσα

Σαν κορμί θέλω να σημειώσω ότι είναι μεν αρκετά χαλαρό για την ηλικία της, αλλά έδειξε πάρα πολύ γυμνασμένο στον ρυθμό της συνεύρεσης. Εκεί μπερδεύτηκα.Εμμμμ

Για όσους δεν δίνουν τόση σημασία στην εμφάνιση μιας κοπέλας όσο στην απόδοση της, συστήνεται ανεπιφύλακτα. Για τους κομοδινόφιλους όχι.Χαμόγελο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 04, 2012
Όνομα κοπέλας
Πάολα
GAMEOVER
Τιμημένος
Εγγραφή:
11 Οκτ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
223
Likes:
510
Πόντοι:
3.250
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού