Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1017 10
Sex Studio 824072
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
2.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Ειπα να περάσω και μια φορα απο το “στούντιο” αυτό (για μενα δεν ειναι στούντιο,απο το χωρο που ειδα στην υποδοχή και το δωματιο διπλα στην εισοδο ,οπου περασα,θα εξηγησω παρακατω),και μπαινοντας η γηραιά υπηρεσία μου ερριξε ενα ασχημο βλεμμα,χωρις να με ξερει βεβαια,αφου δεν ειχα ποτε ξαναπαει στο “στουντιο” της...
Δεν εδωσα σημασία,λεω ισως μοιαζω σε καποιον αλλο και μπορει η γυναικα κατι να εχει μαζι του...Μο λεει ειναι τρεις κοπελλες,να πω την αληθεια δε θυμαμαι ονοματα,και δεν κοιταξα στο σαιτ ,αλλα τωρα η μια ειναι απασχολημενη,οι αλλες δυο ειναι εδω και θα τις δεις.Επανω σε αυτό,μου λεει τις τιμες τις ξερεις? Λεω – Ε,ξερω εδω ειναι απο σαραντα-πενηντα ευρω και ανω...πριν ομως σχεδον αποσωσω την κουβεντα μου με κοιταει αγρια και μου λεει,τι εικοσαρικα μου λες,εδω ειναι ΣΤΟΥΝΤΙΟ,δεν ειναι μπουρδελο! Εγω χαμογελασα,δεν τσακωνομαι ποτε για κατι ασημαντο,αλλα της ειπα,μα τοσο σας ειπα,δεν ακουσατε καλα μαλλον,αφου το βλεπω τι ειναι...αυτη εχοντας εννα υφος γεματο απεχθεια μου λεει ,ακουω καλα,ακουσα τι ειπες, (παντως ειμαι σιγουρος οτι δεν ακουει καλα,γι αυτο το αναφερω ως ευτραπελο και μονο) μου φωναζει την μια κοπελλα,Αναστασια ,η κοπελλα ειναι πολυ ωραια,οι φωτογραφιες την αδικουν καταφωρα,και την μεγαλωνουν τουλαχιστον 4-5 χρονια,και σε λιγο μου λεει – “η αλλη δεν μπορει να ερθει για μια ωρα|.Εγω,αν και το υφος της κοπελλας ηταν πολυ ψυχρο και “επαγγελματικο”,αποφασισα να περασω,και της λεω _θα περασω λοιπον με την κοπελλα αυτή.

Εδω λοιπον εγινε κατι που ποτε δεν μου εχει ξανασυμβει,ουτε καν στο Μεταξουργειο περασμενων δεκαετιών......ενω της μετρουσα τα χρηματα δυο εικοσαρικα και ενα δεκαρικο,η γυναικα ειχε ενα υφος σπάνιας περιφρονησεως και κακότητας,τα πηρε,χωρις ενα τυπικο ευχαριστώ,και μου λεει αποτομα και βαριεστημενα -Πηγαινε σε αυτο το δωματιο,το διπλα δηλαδη απο την πορτα εισοδου,μαλιστα δε,εξαφανιστηκε στα ενδοτερα,και εγω περιμενοντας οτι θα ερχοταν εστω ως επαγγελματικη κινηση ευγενειας να κλεισει την πορτα ,εμεινα για λιγο να περιμενω οτι θα ερθει να την κλεισει η να μου δειξει λιγο τα χωρο,αλλα που...Το λαθος μου λοιπον ηταν οτι ακομα και την ωρα που της εδινα τα 50 ,επρεπε,με το σκατο-υφος αυτο που ειχε,να σηκωθω και να φυγω...
Η κοπελλα ηρθε,καθισε στον ενα της μηρο πλαι και αριστρερα μου ,με ορθιο το κορμι της και σε αποσταση,ωστε εγω ακουμπωντας στο δεξι χερι μου το μονο που μπορουσα να κάνω ηταν οτι χαιδευα ηταν το αιδοιο της,και εγλυψα για λιγο τα βυζιά της,μαλιστα ξεχαστηκα και τη δαγκωσα ,αθελα μου, ελαφρα,και μου ειπε ευγενικα, μονο μη μου τα δαγκωνεις,ζητησα συγγμωμην και αυτη κάνοντας μου φραπε,καποια στιγμη περασε καποτα και αρχισε να παιρνει ενα τσιμπουκι,στο οποιο και εχυσα,καταλαβαινοντας οτι αν δεν εχυνα εκεινη τη στιγμη,σε λιγο δεν υπηρχε περιπτωση να γινει αλλη προσπαθεια εκ μερους της.,διοτι το ψυχρο και επαγγελματικο συνεχιστηκε και μεσα στο δωματιο.Καλως ,ειπα και παραπανω οτι μονος μου αποφασισα να περασω,δεν την κακιζω,ετσι θελει ,ετσι κανει,αναφερω απλα τα γεγονοτα.Για μενα δεν ειναι ιταλιδα σε καμμια περιπτωση,μιλα τα ελληνικα με την προφορα μαλλον ρουμανας.Συνολικος χρονος παραμονης της στο δωματιο 6-7 λεπτα.
Οσο για το χωρο,αυτον βεβαια που ειδα εγω,στην υποδοχή και στο δωματιο,καμμια σχεση με στουντιο,η Κασσάνδρας π.χ. εχει χωρους πολυ ανωτερους-ουτε βεβαια ντους,και το σαπουνοκρεμο λιγοστο μολις που εβγαινε απο το δοχειο.
Αλλοι βεβαια ,ισως εχουν διαφορετικη εμπειρια και αποψη,δικαιωμα τους...
Καλη Χρονια σε ολους.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Αναστασία
Μέλος
Εγγραφή:
24 Μαϊ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
18
Likes:
1
Πόντοι:
16
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

17 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Ιανουαρίου, 2012
τι εκανες ρε μεγαλε;τολμησες να εναντιωθεις στο φ 104;ετοιμασου να σε φανε.........
04 Ιανουαρίου, 2012
φιλε οντως για το δωματιο εχεις δικιο..και εγω που πηγα ειχα την ατυχια να μπω σε αυτο..ενω τα επανω απο οσα μου ειπαν οι κολλητοι μου που πηγαμε μαζι ειχαν και ντουζ οπως το γραφει και στις πληροφοριες δηλ..απλα εχω την αισθηση πως ειναι το μονο στουντιο που αλλαζει σεντονια σε καθε πελατη.αν κανω λαθος συγχωρηστε με.αν διαβαζει η αντζελα τις κριτικες ισως να δει ποιο σοβαρα μπας και μπαζωθει το δωματιο δυο γιατι εκτος του οτι δεν εχει ντους ειναι και λιγο ακυρο εκει που ειναι...
04 Ιανουαρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Φιλε μου,δεν ειναι θεμα εναντιωσεως σε τιποτε,τα γεγονοτα κατεγραψα,και με λυπησε ο γεγονος με την υπηρεσια,αλλα,ενταξει,μια ηλικιωμενη γυναικα ειναι,ισως κι αυτη να εχει αλλα που δεν τα ξερουμε και νατυχε να ξεσπασε σε μενα...ολα καλα...αγαπη για ολους ,να το μεγαλο μυστικο !!!
04 Ιανουαρίου, 2012
Φίλε sonderage, δεν θέλω να αμφισβητήσω την εμπειρία σου. Όμως όταν γράφεις "...καταλαβαινοντας οτι αν δεν εχυνα εκεινη τη στιγμη,σε λιγο δεν υπηρχε περιπτωση να γινει αλλη προσπαθεια εκ μερους της...", νομίζω ότι κάνεις "δίκη προθέσεων" που μπορεί να αδικεί την κοπέλα. Προσοχή, λέω *μπορεί*, γιατί δεν ήμουν μπροστά (και βέβαια εσύ μπορείς να μού απαντήσεις ότι είσαι σίγουρος γι' αυτό που έγραψες λόγω του γενικότερου "κλίματος" που είχες εισπράξει μέχρι τότε -αλλά επέτρεψέ μου να πω ότι ένα τέτοιο επιχείρημα δεν θα το θεωρούσα ιδιαίτερα ισχυρό, αλλά θα το σεβόμουν).

ΥΓ: Για να μην αρχίσουν διάφοροι καλοθελητές να γράφουν διάφορα, δηλώνω υπευθύνως ότι ουδεμία σχέση έχω με την ιδιοκτήτρια και τις κοπέλλες του Φ104. Άλλωστε δεν το έχω επισκεφτεί ποτέ (αρκούμαι σε massage και πιο σπάνια σε call girls/city tours).
04 Ιανουαρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Θα ήμουν ο πρωτος που θα το ευχοταν αυτο ,φιλε,αλλα ειναι οπως τα γραφω,και να ξερεις οτι ειμαι πάντα πολυ επιεικής και ανεκτικος...γιατι να μην γραψω κατι οπως αυτο που εγραψα πριν κανα μηνα για καποια κοπελλα Παολα ,απο το Μαγνησιας,αν ηταν και παλι ετσι?Και παλι,ομως,επαναλαμβανω,η κοπελλα ενεργουσε κατα το κατ' εμε αναμενομενο ,με βαση την ...δεν γραφω ποσων δεκαετιών πειρα μου.Το λεω,περασα ξεροντας τι θα συνεβαινε...αρα η κοπελλα στην ουσια σε τιποτε δεν φταιει,ειπα μαλιστα και το λαθος μου να τη δαγκωσω ελαφρα,αθελα μου...
04 Ιανουαρίου, 2012
@μιλα τα ελληνικα με την προφορα μαλλον ρουμανας
Φίλε με τέτοιο κούτελο μονο αλβανίδα μπορει να είναι. Να ξεκαθαρίσω πως δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα με τους αλβανούς
04 Ιανουαρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Αν προσεξες,τονιζω οτι δεν μεμφομαι την κοπελλα, στην ουσια (λογω πειρας) ηξερα τι θα συμβεί,εν γνωσει μου περασα...Ουτε δικη προθεσεων ,ουτε τιποτε,κατεγραψα τα γεγονοτα.Αν διαβασεις αλλες κριτικες μου,θα καταλαβεις οτι προσπαθω να ειμαι ,για να μην πω,ΕΙΜΑΙ, (που δεν μου αρεσει ) αντικειμενικος.Ευχαριστώ.
04 Ιανουαρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

ναι για χαβαλε το λεω γιατι ξερω τι θα γινει
04 Ιανουαρίου, 2012
Βάλε πανοπλία κι ετοιμάσου.......
04 Ιανουαρίου, 2012
Το ιδιο προβλημα ειχα κι εγω με την υπηρεσια..ουτε που με ρωτησε αν θελω να πιω ενα ποτακι και το υφακι της ηταν πολυ περιεργο..επρεπε να ξερω τις κοπελες για να μη μου της παρουσιασει!!
την στιγμη που πληρωνα μου λεει με ενα υφος που με προσβαλε ''50 ευρο το εχουμε εμεις στα στουντιο'' λες και της εκανα τιποτα παζαρια για τα χρηματα!!
ευτυχως ομως πηρα το κελακι και περασα τελεια σ'ενα απο τα ομορφα δωματια!!
17 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2