Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 363 10
Sex Studio 403817
Γενική βαθμολογία
 
4.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
3.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Eχοντας διαβασει τοσες καλες κριτικες για τη Βαρβαρα αποφασισα να παω για ενα test drive παρολο που ημουν υποψιασμενος απο την κριτικη του athal. Στο σαλονι δε μου πολυαρεσε ωστοσο εκανα τη μαλακια και περασα. Θα συμφωνησω με αυτα που γραφει ο φιλος athal στην κριτικη του εκτος ισως απο την περιγραφη οσον αφορα την εμφανιση της η οποια δε με ενθουσιαζει. Γερασμενη γκομενα, ψιλοαγριο και αδιαφορο προσωπο, αρκετα παραπανισια κιλα! Εκεινο που μου εκανε ιδιαιτερη εντυπωση ειναι το βυζι το οποιο απο το πολυ τραβηγμα εχει αλλοιωθει και οταν το πιανεις αισθανεσαι να εχει μεσα μικρα κομματια, σα να πιανεις σακουλα με σκατα... η αισθηση ειναι γαμησε τα! Δε θα ξαναπηγαινα μαζι της ουτε για 10 ευρω παιδια. Για να μην παρεξηγηθω, επειδη τα περισσοτερα πραγματα στη ζωη ειναι υποκειμενικα, η δικη μου αποτυχημενη συνευρεση με τη βαρβαρα δε σημαινει οτι τους αφορα ολους. Για αλλους μπορει η βαρβαρα να ειναι οαση ηδονης.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 02, 2012
Όνομα κοπέλας
Βαρβάρα
Μέλος
Εγγραφή:
8 Ιουν 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
22
Likes:
154
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Ιανουαρίου, 2012
Συνάδελφε, εγώ πριν 2 μήνες περίπου διαβάζοντας τα σχόλια συναδέλφων, και επιρρεασμένος από τις φώτο της, πήγα να την επισκεφτώ. Μόλις την είδα στο σαλόνι είπα.... μεταβολή και δρόμο. Απο υπηρεσίες ίσως να είναι πολύ καλή, βάση τα όσα γράφονται, αλλά ευχαριστώ δεν θα πάρω.
04 Ιανουαρίου, 2012
kerveras, η γκομενα κατα τη γνωμη μου δεν ουτε στις υπηρεσιες καλη! Δε μου αρεσε απο την αρχη στο σαλονι αλλα οπως ειπα εκανα τη μαλακια και περασα αντι να παρω μεταβολη και δρομο οπως πολυ καλα εκανες εσυ! Πεταξα το 50ρικο! Θα μου πεις η πρωτη φορα ειναι? Γενικα παντως εχω την αισθηση οτι πρεπει να ειμαστε πολυ προσεκτικοι στις πολλες καλες κριτικες... οι οποιες πιθανως ειναι μουφα
05 Ιανουαρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Είχα κάνει μεταβολή στο Δροσοπούλου 95... Μούφα μάλλον όχι μόνο οι κριτικές αλλά και οι φωτό...
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3