Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 218 10
Sex Studio 281365
Γενική βαθμολογία

8.9
Εμφάνιση κοπέλας

10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Ένα χριστουγεννιάτικο δώρο πρέπει να αρέσει στα σίγουρα και να μην απογοητεύσει το αποδέκτη. Επειδή λοιπόν αποφάσισα να κάνω ένα δώρο στον εαυτό μου ήθελα κάτι σίγουρο και εγγυημένο. Γιαυτο πήγα στη Λαιμα για 5η φορα. Το παρκάρισμα εύκολο μεν αλλά πρέπει να προσεχείς μη σε «φάει» κανείς όταν διασχίζεις τον δρόμο. Ο κυριος Τάκης ευγενεστατος και επαγγελματικος επί της υποδοχής αλλά πάντα με λίγο «τουπέ». Η καθαριοτης στο 7 γιατί οι πετσέτες δεν σου δίνουν την αίσθηση της ευωδιάς του φρεσκοπλυμένου και δεν υπήρχαν σαγιονάρες. Κατά τα αλλά και η ειδικά η Λαιμα, άριστα. Η Κυρία είναι πράγματι μια ιέρεια της Αφροδίτης που τιμάει το επάγγελμα της που για μένα είναι λειτούργημα. Ειναι σχετικα ψιλη, με βαθεια φωνη, ωραιες καμπυλες, πολυ σφικτη σαρκα (ειδικα η κοιλια της ειναι καυλα), ωραια σφικτα μπουτια, κωλο για φαγωμα και στηθη ομορφα και στιβαρα.
Αφού μπήκε στο δωμάτιο, αρχίσαμε με προκαταρτικα χάδια στα όρθια και εντός δευτερολέπτων το μόριο μου είχε γίνει τύμπανο. Την ανάτρεψα επί της κλίνης και άρχισα ένα λαίμαργο γλυφομουνι. Μετά η Λαιμα έβαλε πλαστικό γάντι και μου ερέθισε τον προστάτη και παραλίγο να χύσω. Περάσαμε στο στοματικό, βαθύ, υγρό και διαρκείας (πάντα εγώ το κόβω)με χερι αλλα οταν ζηταγα χωρις χερι μου γινονταν το χατηρι. Μετά αλλάζαμε στάσεις κατά βούληση ενθαρρύνοντας ο ένας τον άλλον (ιεραποστολικο, απο πανω αυτη και φατσα-φατσα, απο πανω αυτη με θεα κωλο και την ωραια της πλατη και τελος πισωκολλητο). Η συμμετοχή της Λαίμα είναι επιπέδου Γκόμενας κα βάλε. Η κατάθεση έγινε στα τέσσερα με θεά τον υπέροχο κωλο της Λαιμα. Το σεξ με την Λαιμα είναι κάθε φορά και καλύτερο. Χωριστήκαμε μετά από τρυφερή χαλαρή κουβεντούλα και ευχές εκατέρωθεν. Την συστηνω ανεπιφυλακτα αν και θα προτιμουσα να την εχω μονο για μενα (ονειρο θερινης νυχτος)

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 22, 2012
Όνομα κοπέλας
Λάιμα
mkavlos
Ανώτατος
279
Πόντοι:
10.450
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια