Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 164 10
Sex Studio 142982
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Σημερινή απογευματινή επίσκεψη στο λεγόμενο τσίρκο. Ποντάριζα πως θα είναι η Μισέλ αλλά μολις ειχε αναλάβει η Νάσια. Αν και δεν έχει πολύ καλη κριτική αποφάσισα να τη δοκιμάσω. Επέλεξα το πρόγραμμα με γλυφομούνι με 50€. Ήρθε η κοπέλα μέσα έβγαλε το κορμάκι της κι άρχισε το παιχνίδι. Μου έδωσε τα βυζάκια για γλύψιμο. Σφιχτά αν και μικρά, και με πολύ τέλεια και φουσκωμένη ρώγα.
Συνέχισα προς τα κάτω στη γατούλα η οποία ήταν ξυρισμένη πριν από 1-2 μέρες αλλα ήταν καλή η αίσθηση. Πρέπει να είχε αλείψει κάποια κρέμα γιατί είχε γεύση κατι σαν σοκολάτα. Στη συνέχεια, αφού προσποιήθηκε, υποθέτω, πως το απολάμβανε και ήρθε σε οργασμό, μου είπε να ξαπλώσω και άρχισε πίμε με φόρεμα κάλτσας. Πίπα διαρκείας χωρίς καραμπαλίκινγκ αλλα πολύ καλή.
Τέλος, στήθηκε στα 4 και αρχισε το κάρφωμα κι έδειχνε πως το απολάμβανε. Μετά από λίγο γύρισε σε ιεραποστολικό όπου κι ήρθε το τέλος. Σηκώθηκα μόλις συνήλθα, πήγα στη βρύση κι αυτή εκείνη την ώρα σηκώθηκε, με χαιρέτησε κι έφυγε.
Πολύ καλή στη δουλειά της. Με βάση όσα λένε οι υπόλοιποι γι αυτήν, μάλλον της μίλησε η Μισέλ και βελτιώθηκε σημαντικά. Έπαιρνε πρωτοβουλίες και συμπεριφέρθηκε λες κι ήταν η κοπέλα μου. Η προσποίηση ήταν υπερβολικά αληθοφανής, που για μια στιγμή νόμισα πως όντως ήρθε σε οργασμό. Καμια σχεση με τη φωτο που κυκλοφορει στα διαφημιστικά της, χωρις αυτο να την κάνει άσχημη. Κάποιοι μπορεί να ξενερώσουν με τον κώλο της ο οποίος δεν ήταν και τοσο καλλίγραμμος, αλλα εγω ειδα πως η κοπέλα προσπάθησε και μακάρι να μπορουσα να της βάλω καλύτερη βαθμολογία!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 01, 2012
Όνομα κοπέλας
Νάσια
Μέλος
Εγγραφή:
25 Μαρ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
10
Likes:
12
Πόντοι:
11
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού