Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 219 10
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Τζέσσικα ξανά μετα απο μερικούς μήνες (σχεδόν απο το καλοκαίρι)! Ότι και να πώ είναι λίγο, ελάχιστο αλλα ας πάρουμε τα πράγματα απο την αρχη:

Έφτασα στο στούντιο λίγο μετα τις πέντε αφού ήμουν στην περιοχή για δουλείες, όπου και πέτυχα την Ξένια. Δεν την είχα ξαναδεί, ενδιαφέρον μωράκι με ωραίο σώμα, αλλα δεν είχα όρεξη να περάσω. Εκείνη στάθηκε στην πόρτα και μου είπε οτι με δέχεται και με 40€ πράγμα που με ξένισε αρκετά. Αρνήθηκα λέγοντας οτι είχα πάει για την Τζέσσικα και με ενημέρωσε η υπηρεσία οτι η Τζέσσικα θα βρίσκεται εκεί μετα τις έξι. Ετσι λοιπόν έφυγα για να συνεχίσω τις δουλείες μου και επέστρεψα περίπου δύο ώρες αργότερα.

Η Τζέσσικα είναι ένα πολύ όμορφο πλάσμα κάπου στα εικοστιπέντε (λίγο πιο πάνω ή λιγο πιο κάτω δεν εχει σημασία). Χώρα προέλευσης θα έλεγα Ρουμανία ή Ελληνίδα τσιγγάνικης καταγωγής χωρίς όμως να εχει σημασία ή να παίρνω και όρκο αλλα τέτοια εντύπωση μου έδωσε. Για όσους δεν την ξέρουν να σημειώσουμε οτι εμφανισιακά είναι όμορφη χωρίς να ξεχωρίζει συγκριτικά με άλλες μοντέλες (αν βαθμολογούσα μόνο εμφάνιση θα έβαζα 7) αλλα αντίθετα έχει πολύ φιλική συμπεριφορά και πολύ όμορφο χαμόγελο. Στο δωμάτιο για μένα είναι άψογη: φιλικότατη, παιχνιδιάρα, ναζιάρα, με αυτοπεποίθηση και φροντίζει να περάσεις καλά. Βγάζει πολύ γέλιο και γενικά σου φτιάχνει την διάθεση. Απο σέξ επίσης άψογη: φιλιά, χάδια, καλή πίπα με περιποίηση στην γύρω περιοχή, όχι τόσο καλά παιχνίδια με τα πόδια αλλα δεν πειράζει. Ανεβοκατέβαινει απο πάνω χωρίς πρόβλημα και αλλάζει στάσεις χωρίς παράπονα! Μετα το σέξ ακολούθησε γουτσου-γούτσου για επιδόρπιο!ΚουλΚουλ και εφυγά ευχαριστημένος!!

Μοναδικό μειονέκτημα ο μέτριος χώρος: Ενω ήταν καθαρότατα, δεν έχει ντουζιέρα το δώματιο αλλα ούτε και νιπτήρα. Βέβαια είναι εξοπλισμένο με αντισηπτικό υγρό και υγρά χαρτομάντιλα αλλα συγκριτικά με άλλα στούντιο χάνει αρκετούς πόντους, αφού μεσα στην τιμή (50 € το απλό πρόγραμμα) για μένα υποτίθεται οτι περιλαμβάνονται και τα κομφόρ του χώρου.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 30, 2011
Όνομα κοπέλας
Τζέσικα
Τιμημένος
Εγγραφή:
22 Ιαν 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
141
Likes:
47
Πόντοι:
4.215
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
13 Ιανουαρίου, 2012
Φίλε μου μια ερώτηση καθώς δεν έχω επισκεφθεί ακόμα το εν λόγω στούντιο...

Σε όλα τα δωμάτια δεν υπάρχει νιπτήρας κ ντουζιέρα,ή μόνο σε αυτό που ήσουνα εσύ?
29 Ιανουαρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Φιλε νομιζω πως σε κανενα δωματιο δεν υπαρχει ντουζιερα αλλα ουτε καν νιπτηρας - για ντουζ εκτος δωματιου δεν ξερω αν υπαρχει γιατι οταν πηγα ημουν μπανιαρισμενος. Αλλα και αν υπαρχει τι θα κανεις? Θα κανεις ντουζ και μετα θα ξαναντυθεις για να πας στο δωματιο? Επισης υπαρχει μια τουαλετα για ολο τον κοσμο. Τα δωματια ειναι σαν κλουβια, σε πιανει κλειστοφοβια εκει μεσα. Κατα τη γνωμη μου, ειναι μακραν το χειροτερο στουντιο που υπαρχει σε ολα τα επιπεδα. Τη τζεσσικα την εχω παρει μια φορα πριν ενα χρονο και βαλε. Κατα τη γνωμη μου ηταν εντελως απαραδεκτη! Αυτο ειναι υποκειμενικο βεβαια καθως για αλλους συναδελφους μπορει να ειναι θεα. Οσον αφορα το χωρο θα μπορουσαμε να τον χαρακτηρισουμε μπουρδελο με καλυτερη καθαριοτητα αλλα χωρις νιπτηρα στο δωματιο. Εννοειται οτι μια φορα πηγα στο μαγαζακι αυτο και δεν ξαναπατησα αλλα ουτε και προκειται να ξαναπατησω το ποδι μου εκει!
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2