Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1017 10
Sex Studio 825588
Γενική βαθμολογία
 
8.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Η Αλεξάνδρα ήταν η μόνη μαζί με την νεοφερμένη Δέσποινα από τις κοπέλες του Φ104, που δεν είχα τιμήσει. Μέχρι σήμερα όμως, μιας και περασμένα μεσάνυχτα μετά από φαγωποσία με συναγωνιστές. για επιδόρπιο κατέληξα εδώ, συντροφιά με έναν ακόμα από την παρέα μου. Συμπτωματική συνάντηση και με άλλο φίλο από το forum.

Είναι ο ορισμός της νταρντάνας. Ύψος πάνω από τον γυναικείο μέσο όρο, αρκετα πιασίματα, μακριά ξανθά μαλλιά, όμορφο πρόσωπο. Τατουάζ στον αριστερό αστράγαλο και στην δεξιά κοιλιακή χώρα με κατάληξη στην επίμαχη περιοχή. Το μεγάλο της προσόν το πλούσιο φυσικό στήθος της. Θεωρώ ότι είναι γνωστή στον μέσο στουντιάκια, μιας και έχει κάνει περάσματα, με το ίδιο όνομα από πολλά ιδρύματα της πρωτεύουσας.

Στην όλη διαδικασία αποδείχτηκε πολύ θερμή και αρκετα gfe, με αγκαλιές, φιλάκια, χάδια, αναστεναγμούς. . Πολλά και πλούσια προκαταρκτικά, δεκτική στις δικές μου ορέξεις, με προτροπή για πιο δυνατούς ρυθμούς. Εξ΄αρχης η συμμέτοχη της ήταν πολύ καλή, ειδικότερα οι αναστεναγμοί και τα βογγητά αυξανόντουσαν, όσο πιπίλιζα το στήθος της, το όποιο πραγματικά είναι ένα σημείο το όποιο ο επισκέπτης θα αφιερώσει αρκετό χρόνο.

Το στοματικό της καλό με περιποίηση όλης της γύρω περιοχής με έμφαση στα @@κια, στην αρχή, τέλος και ενδιάμεσα του κυρίως πιάτου.
Δική μου σειρά για στοματικό κάτι που δέχτηκε με δυνατά βογγητά, αναστεναγμούς, εκφράσεις ηδονής στο πρόσωπο της. Το πιο ερεθιστικό σημείο όμως ήταν η στιγμή που έγλειφε τις ρώγες της.

Και στο sex αποδείχτηκε αρκετά καλή με ανάλογη συμμέτοχη, πρωτοβουλίες και με πολύ καλή ανταπόκριση στις απατήσει όποιας στάσης και εάν αλλάξαμε.
Μετά το τέλος κουβέντα με δική της πρωτοβουλία, αστεία, ευχές, σταυρωτό φιλάκι και αποχώρηση.

Μια κοπέλα must για τους λάτρεις των γυναικών με πιασίματα. Με εμένα τουλάχιστον ήταν αρκετα θερμή, αν και οι φίλοι που την είχαν τιμήσει πριν και μετά από εμένα ταυτίζονται με την άποψη μου. Όπως έγραψα και λίγο πριν οι «εραστές» του πληθωρικού στήθους θα ενθουσιαστούν, οι πιπνολατρες ας μην μπουν στον κόπο να έλθουν.

Αυτά για την εμπειρία μου με την Αλεξάνδρα, που σαφώς δεν σημαίνει ότι και πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη….

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 28, 2011
Όνομα κοπέλας
Αλεξάνδρα
Υπηρεσίες
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
22 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
582
Likes:
577
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Δεκεμβρίου, 2011
Η σταση 69 ειναι μεσα στα 50 ευρω?...Για να ξερω να παω και εγω.
Π
Παιχτουρας
29 Δεκεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Στην ιστοσελίδα τους λέει ότι στά 60 € περιλαμβάνεται καί ή στάση 69 .
29 Δεκεμβρίου, 2011
Φιλε Παιχρουρα ειδες καπου να γραφω οτι πληρωσα 50 ςυεω. ή πηρα απλο προγραμμα ?
30 Δεκεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Καλό ήταν να έγραφες πάντως. Αν δεν αναφέρεται και το πρόγραμμα που παίρνουμε στα στούντιο πως να καταστεί η κριτική βοηθητική;
Π
Πύρκαυλος
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4