Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1017 10
Sex Studio 824448
Γενική βαθμολογία
 
9.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Η Αλίκη είναι ένα από τα κορίτσια που είχα δει και συναντήσει στα πρώτα μου (σχετικά) βήματα στα studio.Μια νεαρή πρόσχαρη κοπέλα. Με μακριά ξανθά μαλλιά, ναζιάρικο προσωπάκι. Όμορφο σώμα με ωραία πιασίματα.
Οι αναμνήσεις μου καλές από την πρώτη και μοναδική μας συνέδρια και σήμερα αποφάσισα για μια ακόμα.

Χρειάστηκε να περιμένω πολύ στο δωμάτιο, μιας και ο κόσμος που προηγείτο ήταν αρκετός. Με ένα γλυκό χαμόγελο έκανε την εμφάνιση της. Ξάπλωσε δίπλα μου, έβγαλε το σουτιέν της, για να αποκαλυφθεί το όμορφο στήθος της. Τα πρώτα χάδια και φιλάκια ξεκίνησαν σε πολύ τρυφερό κλίμα και όσο πήγαινε ο ρυθμός αυξανόταν.
Για αρκετή ώρα περιποιήθηκα όλο της το σώμα για να καταλήξω στην ευαίσθητη περιοχή τόσοι αναστεναγμοί και τα βογγητά της ήταν ένα κάντρο για να μην σταματάω, αφού έδειχνε να το απολαμβάνει, πιέζοντας το κεφάλι μου με τα πόδια της.

Κάποια στιγμή σταμάτησα και αφού συνεχίσαμε και με άλλα προκαταρκτικά ήρθε η ώρα για το στοματικό από πλευράς της. Ένα πολύ καλό στοματικό, που δεν περιορίστηκε μόνο στο επίμαχο σημείο, αλλά σε όλη την ευρύτερη περιοχή. Η θέση της τέτοια που το «γατάκι της» να είναι πολύ κοντά στο κεφάλι μου, και έτσι την έφερα από πάνω μου για να συνεχίσουμε με κλασσικό 69.

Ώρα για sex. Πολλες στάσεις, στις οποίες η συμμετοχή της ήταν εξαιρετική. Reverse cow girl για αρχή με δική της πρωτοβουλία και συνεχεία με ιεραποστολικό. Κλασσικό cow girl, στάση του λοτού και μετέπειτα στα όρθια εκτός κρεβατιού κρατώντας την στα χέρια και αυτή να είναι αγκιστρωμένη επάνω μου, χωρίς κανένα άλλο σημείο στήριξης. Επιστροφή στο κρεβάτι με νέο ιεραποστολικό και συνέχεια και τέλος στα τέσσερα.
Η συμμέτοχη της με διακριτικούς αναστεναγμούς και βογκητά, κάτι που εγώ τουλάχιστον προτιμώ από τις υπερβολικές κραυγές.

Σαν «επιδόρπιο» της έκανα λίγο μασάζ στην πλάτη κάτι που όπως μου είπε της άρεσε αρκετα. Μιλήσαμε, αστειευτήκαμε, εκατέρωθεν κομπλιμέντα μέχρι την ώρα που έφυγε.

Μια γλυκιά κοπέλα, με πολύ χιούμορ αλλά και αρκετα πνευματώδης, με πολλες ικανότητες. Ανταποκρίθηκε σε αυτό που περίμενα και έμεινα πολύ ευχαριστημένος. Να της ευχηθώ καλή ξεκούραση, μιας και σήμερα σταματάει για τις διακοπές των Χριστουγέννων.

Αυτά για την εμπειρία μου με την Αλίκη, που σαφώς δεν σημαίνει ότι και πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 21, 2011
Όνομα κοπέλας
Αλίκη
Υπηρεσίες
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
22 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
582
Likes:
577
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
22 Δεκεμβρίου, 2011
Ενδιαφέρουσα κριτική...
Π
Πύρκαυλος
22 Δεκεμβρίου, 2011
Ναι, μη χάσεις και δε σχολιάσεις...
23 Δεκεμβρίου, 2011
Γιατί βοήθησε 5 στους 30; Δηλαδή με τόσες πληροφορίες δεν βοηθηθήκανε; Για το «ναζιάρικο προσωπάκι» μόνο θα ήθελα λίγο παραπάνω info μιας και είναι (αν δεν κάνω λάθος) η μοναδική κοπέλα του συγκεκριμένου studio που δεν το δείχνει στις φωτογραφίες.
23 Δεκεμβρίου, 2011
Όποια κριτική δεν μιλάει για "ξεπέτες", βρώμικα πόδια και αγενείς τσατσάδες, τρώει μαύρο από τους Πρετεντέρηδες του φόρουμ. Σημεία των καιρών.
P
px75
23 Δεκεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Φίλε οφείλεις να ομολογήσεις ότι έχω πέσει... ;)
Π
Πύρκαυλος
23 Δεκεμβρίου, 2011
βασικά ο άμοιρος Τσεγιεν είχε την ατυχια η κριτική του να δημοσιευθει μαζι με την φοβερη κριτικη του Fantom12 για το ιδιο στουντιο, και μοιραια η συκριση των δυο κριτικων ηταν σαν να κλευεις εκκλησια...
οποτε εφαγε μαυρισμα συννεφο.
ετσι κι αλλιως ολες οι κριτικες του τσεγιεν ιδιες ειναι. αμα αλλαξεις το ονομα τις κοπελας και του στουντιο λιγο αλλαζουν, εχει ενα βαρετο και προβλεψιμο τροπο γραφης σε ολες του τις κριτικες πραγμα που τις κανει βαρετες πλεον.
σαν να εχει κολησει η βελονα ενα πραγμα...
(Updated: 23 Δεκεμβρίου, 2011) 23 Δεκεμβρίου, 2011
Όπως κάθε αρνητική κριτική δεν πρέπει να έχει σαν αποτέλεσμα τον προπηλακισμό όποιου τη γράφει από κάποιους...αυλικούς, έτσι και κάθε θετική κριτική δεν σημαίνει ότι είναι ύποπτη - και αυτό το "7 στις 45" ψήφους που έχει μαζέψει η συγκεκριμένη κριτική την ώρα που γράφεται αυτό το σχόλιο, νομίζω ότι είναι άδικο. Αν δηλαδή περάσει καλά ένας άνθρωπος να μην το γράψει; Δεν σημαίνει απαραίτητα ότι ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ θα περάσουμε καλά, γιατί μπορεί να έχουμε άλλες απαιτήσεις απ' ότι εκείνος, πρέπει όμως γι' αυτό το λόγο να τον θεωρήσουμε στημένο;

Επομένως πρέπει να φιλτράρουμε αυτά που διαβάζουμε - και αν μάθουμε να το κάνουμε, πολύ σπάνια θα πέσουμε έξω.
23 Δεκεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

''...βρώμικα πόδια...''

Κριτική του thesaint για την Αναστασία!
Τί μου θύμισες τώρα!
24 Δεκεμβρίου, 2011
Κύριοι, επικρότησα την κριτική του F12 έντονα γι αυτό ήμουν λακωνικότατος. Ωστόσο, ο F12 έκανε άθελα του ένα θεμελιώδες λάθος και αυτό "πλήρωσε". Εάν θέλει να μάθει ας μού στείλει πμ.

Ο Cheyenne τώρα: Κακώς τον κατακρίνουν. Περνάει ωραία? μπράβο του. Αυτό και γράφει. Το ότι είναι ευγενικός δεν σημαίνει ότι δεν βρίσκει αρνητικά σημεία τα οποία και τα ανααφέρει και τα ΒΑΘΜΟΛΟΓΕΙ. Εγώ προσέχω και αυτά που λέει και αυτά που δεν λέει (άρα πιθανότατα έλειψαν από μια συναντηση), αλλά και τη βαθμολογία του που διαφοροποιείται.

Και κάτι γενικότερο: το να βρίσκεσαι μαζί με μιά γυναίκα (ακόμη και εαν είναι στα ίσα πληρωμένη) είναι τέχνη και το πώς θα περάσεις μαζί έχει σχέση με τα γούστα σου αλλά πολύ περισσότερο με το χαρακτήρα σου, το πολιτιστικό σου επίπεδο κτλ. Είναι κατι ολίγον πιό σύνθετο από το τι μουνάρα είναι αυτή που βλέπω μπροστά μου. Είναι άλλο πράγμα να κάνεις σεξ ΜΕ μια γυναίκα, άλλο να ΣΟΥ κάνει σεξ μια γυναίκα, κι άλλο να ΤΗΣ κάνεις σεξ. Μοιραία οι κριτικές προσδιορίζονται ΚΑΙ από αυτό διότι ο καθένας μπαίνει μαζί με τον εαυτό του στο δωμάτιο, οπότε κάνει αυτό που ξέρει/νομίζει/....

Επίσης, κατι σχετικά με τις ψήφους πάνω στις κριτικές: Η ερώτηση είναι ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕ ΑΥΤΗ Η ΚΡΙΤΙΚΗ? ΝΑΙ/ΟΧΙ. Η ερώτηση ΔΕΝ είναι «συμφωνείτε με την κριτική ναι/όχι», ούτε «σας άρεσε η κριτική ναι/όχι», ούτε «μού αρέσει η .... στουντιοκοπέλα», ούτε «πιστεύετε ότι η κριτική είναι αληθινή ναι/όχι», ..... . Εάν πχ έχω επιβεβαιώσει ήδη όσα μού λέει η κριτική θα πρέπει να ψηφίσω ΟΧΙ ακόμη και εάν συμφωνώ, γουστάρω τη γυναίκα, το στουντιο, κτλ....
24 Δεκεμβρίου, 2011
Α, ξέχασα να το γράψω, ψήφισα ΝΑΙ και στον Cheyenne. Γιατί? Διότι δεν έχω πάει ποτέ με την Αλίκη, πώς λοιπόν θα μπορούσα να ψηφίσω ΟΧΙ?
10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10