Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 116 10
Sex Studio 159741
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Την έψαχνα καιρό τη Σάρα.Συναγωνιστές που εκτιμώ,με τις κριτικές και τα π.μ τους με είχαν τσιτώσει.Πήρα το δρόμο μου λοιπόν μες στην μπόρα και πήγα.Αυτή τη φορά μου άνοιξαν.Είδα τον τσάτσο,μου είπε ότι δουλεύει η Σάρα το φαινόμενο κι έκατσα στο σαλόνι να την περιμένω.Ο χώρος για τον πούτσο.Κάπνισα το τσιγαράκι μου,περίμενα κανά τέταρτο,έβαλε κι ο μάστορας φωνή στο κορίτσι να τελειώνει(του είπα να μην τη χαλάει στο τύπο που γαμεί,μ'έγραψε στ'αρχίδια του),κατέβηκε το κορίτσι,μου άρεσε,έδωσα 60 ευρώ κι ανέβηκα στο δώμα Νο1.Ευτυχώς είχα κάνει μπάνιο γιατί νερό δεν έπαιζε,ενώ κι η πετσέτα που είχε,σα να περίμενε τον χρόνο να την στεγνώσει από τον προηγούμενο.Τέσσερις σκόρπιες συσκευασίες προφυλακτικών, αραδιασμένες γύρω από το κρεββάτι με τα ξέστρωτα σεντόνια,ένας καθρέφτης που του άλλαξα τη θέση για να έχω καλύτερη γωνία θέασης later και το air condition να βγάζει full ζέστη ευτυχώς,συνθέτουν το decor του δωματίου.Περίμενα το κορίτσι,με το 20ευρω κολλημένο στο μέτωπο,λιγουρευόμενος εξτραδάκια.
Η Σάρα είναι μια ομορφούλα Τσέχα,γύρω στο 1,70,καμιά 60αριά κιλά,στήθος φυσικό μικρομεσαίο,με πολύ καλό δέρμα,χωρίς κυτταρίτιδες παρά τα πιασιματάκια της και με ανύπαρκτη τριχοφυία.Φέρνει περισσότερο σε πρώην μουνάρα.
Μπήκε με την τσιγαριά της,εμφανώς κουρασμένη, μιας και όπως μου είπε κάνει διπλοβάρδιες επειδή η κολλητή της είναι άρρωστη.Ανταλλάξαμε κανά δυό κουβέντες ότι να'ναι κι αλλού για αλλού και έναρξη προκαταρκτικών,δηλαδή πίπας.
Δηλαδή τρομπονιάσματος.
Δηλαδή ρουφήγματος με μίσος και μανία.
Κάπου εκεί,με τη Σάρα να μου ρουφάει τον πούτσο και να της πιέζω το κεφάλι μέχρι να ακούσω ουγκ,με τη μύτη μου να τυραννιέται από την ελαφριά κεφαλίλα που αναδυόταν , με την παλάμη μου να λιπαίνεται από τα μαλλιά της,με τα σάλια της να στάζουν στο σεντόνι καθώς τραβιόταν για να πάρει ανάσα,συνειδητοποίησα ότι γουστάρω τρελλά αυτό το σκηνικό.
Το σεξ είχε ποικιλία,ελαφριά βία , πίπα σε κάθε αλλαγή στάσης για να μην ξεχνιόμαστε,γλύψιμο στα με γένι 3 ημερών αρχίδια μου,αλλά...
Ήταν μάλλον αρκετά ταλαιπωρημένη,γιατί πονούσε εμφανώς σε στάσεις με full και βίαιη διείσδυση,με έκοβε όταν την πούσαρα πολύ και μου ζήτησε να χύσω αν γίνεται(μη φανταστείτε γρήγορα,γαμιόμασταν κανά 25λεπτο),όπως κι έκανα κατά τη διάρκεια μιας ακόμα μανιασμένης πίπας.
Εξτραδάκια δεν έπαιξαν,η πίπα ήταν με προφυλακτικό,κώλο δε θέλησε να δώσει με την καμία και το 20ευρω επέστρεψε στο τέλος στην τσέπη μου.
Δε με χάλασε τίποτα από αυτά καθότι φχαριστήθηκα γαμήσι.Αν δεν ήταν τόσο κουρασμένη ή αν γούσταρε περισσότερο ίσως,πόσο καλύτερα θα γαμιόταν άραγες;
To δυνατό γαμήσι και το τσουλίστικο attitude που προσφέρει με επιτυχία,είναι αυτά άλλωστε που έχουν μετατρέψει τις μετοχές της από Sara απλές σε Sara προνομιούχες(copyright Fantom12,all rights reserved)
One down,one to go λοιπόν καθώς σειρά παίρνει η Τζίνα.
Λεφτά να'χω να ξαναπάω.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 19, 2011
Όνομα κοπέλας
Σάρα
P
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Δεκεμβρίου, 2011
μαλλον δεν την πετυχες στα καλα της οσον αφορα τα εξταδακια....
ειναι πολυ pse κατασταση η σαρα....
ριξε μια ματια στην κριτικη μου γι αυτην τον απριλιο.....
21 Δεκεμβρίου, 2011
Την έχω διαβάσει τύπε.Δες στην αρχή της κριτικής μου τι γράφω και θα καταλάβεις.
Μια χαρά πέρασα κι ούτε με χάλασε για τα έξτρα.Απλά έγραψα τι και πως έγινε.
L
lithin
21 Δεκεμβρίου, 2011
Μετά από τα τόσα χάδια που ματώσανε οι αμυγδαλές της, απορείς που δεν σου 'δωσε και κώλο να της τρυπήσεις κανένα άντερο Χεχε!
Π
Πύρκαυλος
21 Δεκεμβρίου, 2011
Η αληθεια ειναι οτι ειναι πολυ κουρασμένη και της βγαινει ...
ο μαλακάκος ο κυρ μπιλης θα την κάψει ...
E
Excalibur
22 Δεκεμβρίου, 2011
Ο κυρ βρωμομπιλυς ψαχνει για μαλάκες, για αυτό μην ειστε...

Και εγω ειχα βρει χυμενες καποτες στο πατωμα και τα δωματια ολα για τον πουτσο απο την βρωμίλα που ειχε να καθαριστεί μερες.
Την πρωτη φορα εκατσα σαν μαλακας και εγω, αλλά την δευτερη φορα κατεβηκα και του λεω δεν γαμαω σε αυτο το αχουρι και δωσε τα λεφτα πισω.
Δεν μπορουν να ζητανε 60αρι και να εχουν τον βρωμιάρη. Ας εχουν μια καθαριστρια.
Αμα καναμε ολοι μεταβολη και τον διαολοστελναμε, κατι θα γινοταν.
Αντε να ξαναφυγει, μπας και γινει στουντιο το μαγαζακι.
Οι τσεχες τελειες βέβαια, άλλο αυτό...
22 Δεκεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Πολύ δυνατό γαμήσι τύποι όμως.Το μόνο που με χάλασε είναι η καθαριότητα,ξεκάθαρα.Το κορίτσι,αν και κουρασμένο,ήταν και γαμώ.Το ότι ζήτησα και κώλο,ήταν για να ολοκληρωθεί η καλτίλα της φάσης.Δεν είμαι κωλάκιας άλλωστε σα μερικούς μερικούς...
Με το απλό πρόγραμμα εκεί κάτω, γαμείς σαν πασάς άλλωστε.
L
lithin
22 Δεκεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Οι πασάδες ήταν οθωμανοί τύπε Χεχε!
Π
Πύρκαυλος
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7