Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 170 10
ΠροβεβλημένηHot
Sex Studio 496541
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Ο τελευταίος καιρός είναι, για τις καταθέσεις μου, εποχή πειραματισμών.
Έτσι σήμερα θέλησα να «γνωρίσω» την Σιμόνα. Μια κοπέλα που από την πρώτη φορά που είδα φωτογραφίες της στο site του ιδρύματος μου κίνησε το ενδιαφέρον.
Την είδα μετέπειτα και δυο φόρες σε τσάρκα και σήμερα αποφάσισα το test drive.
Είναι μια κοπέλα που το πρώτο πράγμα που κοιτάζει κάποιος επάνω της είναι το πλούσιο φυσικό 4+ στήθος της. Κατά τα άλλα και το υπόλοιπο σώμα της, την χαρακτηρίζει σαν νταρντάνα, μιας και είναι σχετικά ψηλή και έχει αρκετά πιασίματα. Μαύρα ίσια μακριά μαλλιά, μέτριο πρόσωπο, με αρνητικό την προτεταμένη άνω οδοντοστοιχία της.
Το σαλονάρισμα της ήταν το χειρότερο από τις τρεις φορές που την είχα δει, και κάπου με απέτρεψε στην αρχή να περάσω. Μια σύντομη δεύτερη σκέψη όμως, αφού επί τούτου είχα φτάσει εδώ, λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, με οδήγησε στο δωμάτιο, με απλό πρόγραμμα

Πρώτη φορά σε δωμάτιο στο εν λόγω, νέο σχετικά, studio γι΄αυτό θα κάνω μια σύντομη περιγραφή. Καθαρό, ευρύχωρο, χωρίς κάποιο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό. Ντουζιέρα, σφραγισμένη πετσέτα. Για να είμαι ειλικρινής μετά το κακό σαλονάρισμα της, ήμουν κάπως προκατειλημμένος πως δεν θα περάσω καλά, μέχρι την στιγμή που έκανε την είσοδο της στο δωμάτιο, και αφού με λίγες κουβέντες έσπασε τον πάγο ξεκινήσαμε.

Όπως είπα και στην αρχή το μεγάλο της όπλο είναι το στήθος της. Και το ξέρει. Έτσι αμέσως το έφερε στο πρόσωπο μου, προσφέροντας μου το για χάδια και γλειψίματα. Αρκετα υπομονετικά δεχόταν τις φιλοφρονήσεις μου, και ταυτόχρονα με χάιδευε. Ξεκίνησε και αυτή κάποια προκαταρκτικά, με φιλάκια στο στήθος μου και την κοιλιά μου.
Πέρασε τα σκουφάκι για να ξεκινήσει το στοματικό. Ένα καλό στοματικό χωρίς να διεκδικεί δάφνες υψηλής ποιότητας, αλλά χωρίς σε καμία περίπτωση να είναι και ασχημο. Περιποιηση ολίγων λεπτών και στα @@κια.

Με δική της πρωτοβουλία ανέβηκε επάνω μου για να ξεκινήσουμε το sex. Δεν σταμάτησα λεπτό να ασχολούμαι με το στήθος της για να συνεχίσουμε με στάση του λωτού, με σφιχτές αγκαλιές. Ιεραποστολικό μετέπειτα, χωρίς αν δυσανασχετεί με τα φιλιά και γλειψίματα μου στο στήθος, λαιμό και αυτιά μου, για αν τελειώσουμε στα τέσσερα βλέποντας στον μεγάλο πλαϊνό καθρέπτη την «ταλάντωση» του στήθους το διάστημα φυσικά που δεν ήταν στα χέρια μου. Σε όλη την διάρκεια της συνεδρίας μας, συμμετείχε με αληθοφανή βογγητά και αναστεναγμούς.

Κατά την προσφιλή μου συνήθεια, προσπάθησα να της πιάσω την κουβέντα μετά την συνεδρία μας, αλλά τα Ελληνικά της είναι λίγα ακόμα, μιας και έχει μόνο τρεις μήνες στην χώρα μας,. Ευχάριστη έκπληξη όμως ήταν ότι γνώριζε Ιταλικά και έτσι μιλήσαμε τελικά αρκετά Ευδιάθετη, ομιλητική, φιλική περάσαμε κάποια λεπτά κουβεντιάζοντας μέχρι την στιγμή της αποχώρησης της.
Φεύγοντας τόσο η υπηρεσία, όσο και η Σιμόνα με ευχαρίστησαν πολύ ευγενικά.

Μια τίμια συνεύρεση, χωρίς να μπορεί να χαρακτηριστεί κορυφαία. Η Σιμόνα προσπαθεί να ευχαριστήσει τον επισκέπτη της, είναι υπομονετική, και δεν λέει όχι σε λογικές απαιτήσεις. Θα πρέπει να βελτιώσει τα προκαταρκτικά της και πιστεύω ότι θα είχε να κερδίσει πολλούς περισσότερους επισκέπτες εάν δεν χρέωνε extra το Ισπανικό. Η Σιμόνα είναι μια κοπέλα που εμφανισιακά δεν μπορώ να την κατατάξω στις κορυφαίες που κυκλοφορούν στα studio, το στήθος της, όμως, τουλάχιστον όσο αφορά το μέγεθος σίγουρα είναι μέσα στη πρώτη πεντάδα. Οι ψυχολάτρες δεν πρέπει να την «χάσουν».

Αυτά για την εμπειρία μου με την Σιμόνα, που σαφώς δεν σημαίνει ότι και πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη….

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 17, 2011
Όνομα κοπέλας
Σιμόνα
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
22 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
582
Likes:
577
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
19 Δεκεμβρίου, 2011
Οι ψυχολάτρες είναι αυτοί που προτιμάνε τις κοπέλες με καλή ψυχή; Χεχε!
P
px75
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1