Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 48 10
Sex Studio 113813
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Ήθελα να βγώ για βόλτα σήμερα κατά τις 6 μ.μ. αλλά που θα πήγαινα; Είχα τις καύλες μου από το πρωί,θυμήθηκα οτι είχα ενα 50άρι στην άκρη και πήγα στο στούντιο αφού πήρα τηλέφωνο και συνενοήθηκα με τον Ανδρέα ως συνήθως για το αν αξίζει να πάω(δλδ αν έχει καλή κοπέλα). Μου είπα οτι θα με έπαιρνε ο ίδιος στισ 8.10 μ.μ. και περίμενα με ανυπομονησία. Μου είπε για την Ξένια. Ετοιμάζομαι γρληγορα γρληγορα και πηγαίνω. Μου παρουσιάζει την Ξένια με τις ωραίεσ τισ καμπύλες. "Γιατι κρύβεις το πρόσωπο σου με το μαξιλάρι;" της λέω. "Κρυώνω" μου λέει και χαμογελάει. Μπαίνουμε σε ένα ωραίο ροζ δωμάτιο και τις περιγράφω το τι θέλω. Γονατίζει στο κρεβάτι όπως κάθομαι και μου πιάνει το στήθος. Το ζουλάει με λαγνεία και ρουφάει τις ρόγες μου. Η στυση μου δεν λαργισε να φτάσει το max.
Μου άνοιξε τα πόδια και μου τον έπαιξε γερά με τα πόδια της και έσκυψε να μου γλύψει το αυτί. (ένα από τα κλασσικά γυναικία κόλπα για να καβλώσει ο ανδρας). Με τα πολλά πολλά την έβαλα στα τέσσερα για να μου κάνει ανάποδη πατουσομαλακία."Να το σκεφτώ" μου λεει με νάζι πριν γυρίσιει. Με ρώτησε αν θέλω να "τον βάλω μέσα" αλλά εγώ αρνήθηκα και λεχυσα στην πατούσα της.
Γελάει και μου λέει "αυτο τώρα να το πάρω ως τι;" "ως πουρμπουάρ της λέω" και σηκώνετε με ένα χαμόγελο και πλένει το πόδι της στον νιπτήρα. Ενώ ντυνόμουν αυτή ήρθε και με αγγάλιασε από πίσω και προσποιούταν οτι με γαμολυσε στα όρθια και μετά μου χούφτωσε τον κώλο και μου λέει "τριχωτός είναι αλλα ποιο ωραίος από τον δικό μου" (πολλά γέλια Μεγάλο χαμόγελο )
Εξού και ο τίτλος.
Το 50άρι που έδωσα χαλάλι!!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 16, 2011
Όνομα κοπέλας
Ξένια
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
6 Οκτ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
5
Likes:
6
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού