Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 363 10
Sex Studio 403699
Γενική βαθμολογία
 
8.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Τρίτη βράδυ και αποφάσισα να την επισκεφτώ για μια ακόμα φορά.
Δίνω τα 100 στην ευγενική υπηρεσία. Κάνω ένα ντούζ, ήρθε ακριβώς τη στιγμή που κατευθυνόμουν στο κρεβάτι.
Χάδια φιλιά εκατέρωθεν στα όρθια, μου είπε να σταθώ δίπλα στο κρεβάτι, έκατσε και άρχισε στοματική περιποίηση στα μπαλάκια ενώ ταυτόχρονα με γραντζουνούσε ελαφρά όπου έφτανε μπρός-πίσω , έτριβε τις ρόγες μου, τα πρώτα ρίγη ηδονής . Δεν άργησε να επέλθει στύση, έτριβε το κεφαλάκι στα στήθη της, απαλή ισπανική.
Δεν έφερε αντίρρηση να ξαπλώσει, πέφτω και τρίβομαι πάνω της, την φιλώ-γλείφω σε στήθος-λαιμό-πρόσωπο, δίνοντας έμφαση στα αυτιά, τρίψιμο και δάχτυλο στο γατάκι, δεν έμεινε απαθής ανταπόδωσε με πάθος και χαμόγελο.
Ακολούθησε το 69, εγώ από πάνω, τραβούσε με το στόμα τα μπαλάκια, τράβαγα σαν σκύλος τα χείλη, στη κυριολεξία της τό'φαγα. Κατά διαστήματα κάναμε και ισπανική ταυτόχρονα.
Αφέθηκα μέχρι που ένοιωσα πως κουράστηκα. Κάθομαι στα γόνατα. Επιδόθηκε σε ένα αργό, αισθησιακό ρούφηγμα και τράβηγμα στα μπαλάκια συνοδευόμενο με διακρητικά βογγητά, μέχρι αποκατάστασης πλήρης στύσης.
Προφυλακτικό και αρχίζει η μαγεία του ιεραποστολικού. Την έγλειφα παντού από τα στήθη και πάνω, το ίδιο έκανε και αυτή, με έτριβε ελαφρά στη πλάτη. Αύξανα το ρυθμό και σταματούσα κρατώντας την με δύναμη, με έσφιγγε με χέρια και με πόδια. Μέχρι που δεν άντεξα. Λίγο πριν το τέλος άρχισε να μασουλάει ενα μου δάχτυλο, έμεινα μέσα της έως ξεστραγγίγματος, βγαίνοντας έκανα ένα τελευταίο πέρασμα με τη γλώσσα στο κορμί της.
Χαλαρή κουβεντούλα, απαλά χάδια από τη πλευρά της. Ευχαριστίες και φιλιά, ανανέωση του ραντεβού για το συντομότερο δυνατό.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 13, 2011
Όνομα κοπέλας
Βαρβάρα
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
29 Απρ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
61
Likes:
0
Πόντοι:
676
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού