Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 91 10
Sex Studio 165603
Γενική βαθμολογία
 
5.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Ητον ήδη αργά το εσπέρας. Λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, ήτο πλέον βεβαία η κάθοδος μου, εις εργασιακόν χώρον, επί της Λεωφόρου Συγγρού κείμενον. Πάρα τούτον, ήτο απλή συγκυρία, το ότι μετά το πέρας της εργασίας μου και πριν πορευθώ οίκαδε, διήλθον από τον συγκεκριμένον οίκον. Στάθμευσον με σχετικήν ευκολίαν το όχημα μου, εις την αντικριστήν πλευράν του δρομίσκου και εισήλθον εις την αίθουσα υποδοχής. Ο χώρος, επαναδιαμορφωμένος μεν, διατηρεί δε αρκετά στοιχεία, από την πρότερη ως διασκεδαστήριον μετά χορευτικών επί σωλήνος θεαμάτων, χρήση του. Πάντως, και κατά την προσωπικήν μου γνώμην, χρήζει σαφώς γενναίας ανακαινίσεως, καθώς και αρκετών εικαστικών παρεμβάσεων, προκειμένου να υπερβεί τα τετριμμένα.

Η κακοδιάθετος επί της υποδοχής κυρία, μου υπέδειξε μηχανικώς την επί του καναπέ θέσιν, την οποία και ανέλαβον. Κατόπιν αναμονής διαρκείας οκτώ με δέκα λεπτών της ώρας, ενεφανίσθει μειδιώντας, υψηλού αναστήματος, αλλοδαπή κορασίς, φέρουσα το καλλιτεχνικόν όνομα Ξένια. Εικοσιπεντούτις περίπου, λίαν καλλίγραμος, έχουσα χρυσίζουσα κόμην, και ιδιαιτέρως ελκυστική φυσιογνωμίαν, παρά το ιδιόμορφον της. Δύναμαι να είπω ότι οι οφθαλμοί μου εμαγνητίσθησαν υπό της θεάσεώς της. Απέδωσα λοιπόν στην επί της υποδοχής κυρίαν το αντίτιμο που αντιστοιχεί εις στο απλόν πρόγραμμα και εισήλθον εις τα ενδότερα.

Η κάμαρη ήτο λιτή και άχρωμος. Βρήκον δε την καθαριότητα πλημελή για τα συνήθη δεδομένα.. Δεν εξέλειπον πάντως, λουτήρας κλωβός, μικροτάτου μεγέθους πετσέτα (μάλλον προσόψιον θα το χαρακτήριζα) εντός σφραγισθέντος περιτυλίγματος και χάρτινα μανδήλια.

Κατόπιν ολιγολέπτου αναμονής εισήλθε η Ξένια, η οποία και προχώρησε αμέσως εις τας περιπτύξεις. Επιτρέψατε μου να μην αναφερθώ με ενδελέχεια, εις τα επακολουθήσαντα κατά την συνεδρίαν. Το αυτό πράττω, και εις σχεδόν άπασας τας υπό εμού υποβληθέντας κριτικάς, και αυτό διότι υποκειμενικώς θεωρώ ανούσιον, το να αναλίσκομαι είς γλαφυράς περιγραφάς πεολειχιών, διεισδύσεων, στάσεων μετά συντελεστού δυσκολίας 5, στάσεων κάμα σούτρα και λοιπών αθλητικών επιδείξεων και επιδόσεων. Θα ήθελον όμως να επισημάνω κάποια γεγονότα, τα οποία και θεωρώ πιό σημαντικά κατά την ταπεινήν μου άποψιν. Τα προκαταρκτικά της εν λόγω κορασίδος, εκτός της παρατεταμένης χρονικής διαρκείας των, δεν αποδείχθησαν κάτι το ιδιαίτερον, ούτε θα τα χαρακτήριζον επιμμελημένα. Διαπιστώθει επίσης, ότι η ομολογουμένως στιλπνή και λεία επιδερμίς της, ανέδιδε μια δυσάρεστον οσμήν όξινου φρουτώδες αρώματος, ανανεμιγμένου μετά νικοτίνης. Απέφευγε τεχνηέντως θωπείες και ασπασμούς, καθώς και απέριπτε, κάθε υπό εμού αρχομένη προσπάθεια, ζωηρότερας διεισδύσεως και συμμετοχής. Κατά τα άλλα, ήτο ομιλιτική και μειδιάζουσα, φροντίζουσα όμως ταυτοχρόνος να κρατά αποστάσεις. Στα θετικά, και εκτός του δεδομένου κάλλους της, θα καταλογίσω το ότι διέθεσε ικανόν χρονικόν διάστημα, προκειμένου να περαιωθεί συνεύρεσις που κυμάνθει σε επίπεδα αρκετά κάτω του μετρίου, και το ότι δεν ενεφάνισε δείγματα βιασύνης.

Εν κατακλείδι θα δηλώσω ότι, εάν και εφόσον η ανθρωπότης ανακαλύψει μέθοδον , είτε δια τεχνολογικών μέσων (βλέπε κινηματογραφικόν έργον bananas, Woody Allen), είτε δια φαρμακολογικών μέσων (βλέπε κινηματογραφικόν έργον Barbarella, Roger Vadim), είτε διά τηλεπαθητικών μέσων (βλέπε κινηματογραφικόν έργον Cocoon, Ron Howard), δια της οποίας θα καταστεί δυνατή η άνευ σαρκικής επαφής συνουσία, η εν λόγω κορασίδα θα αποτελεί μίαν εκ των σταθεροτέρων επιλογών μου. Μέχρι τότε όμως, δεν σκέπτομαι να την επισκευθώ και συνεπώς δεν δύναμαι να την συστήσω.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 04, 2012
Όνομα κοπέλας
Ξένια
The Saint*
Τιμημένος
Εγγραφή:
28 Ιουλ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
90
Likes:
32.565
Πόντοι:
24.700
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 iuakoya, Jim25jim, ZeroTolerance και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού