Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 138 10
Sex Studio 155522
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Έχω ένα φίλο που είχε φάει τα λυσσακά του να γαμήσει Βουλγάρα τάνα.Βρισκόμαστε χθες για ποτάκι απογευματινό και του λέω ότι στο Κ6 δουλεύει η Νικόλ η Βουλγάρα,μετά τις 12. 11:59 βρισκόμασταν στο πλατύσκαλο του στούντιο και διαβάζαμε σε post it στην πόρτα, ότι η αλλαγή της βάρδιας θα γίνει στις 12:30.Το ταλαιπωρημένο από έντονους μυοσκελετικούς πόνους κορμάκι μου πήγε και κούρνιασε στο κάθισμα του αυτοκινήτου,ενώ ο φίλος ροβολούσε τα γύρω στούντιο για προθέρμανση.Πολύς κόσμος μπαινόβγαινε στα 4άρια,κανείς όμως δεν παρέμενε μέσα και πολλοί διάβασαν το σημείωμα στην πόρτα του 6.
Η ώρα είχε πάει 12:40 και φτάνει κι η Νικόλ με το τουτού της.Με τα πολιτικά που την είδα από μακριά είπα μμμμμ κι αυτό το μμμμμ μετέφερα και στο φίλο που κατέφθασε από το 3πάνω,όπου κατά δήλωσή του,η Αλεξάνδρα που είχε βάρδια, είναι θάνατος.Είσοδος στο στούντιο,ανάγνωση προγραμμάτων από την τσατσά κι αναμονή της Νικόλ να αλλάξει και να βγει.
Πειστική εμφάνιση,ακόμα πειστικότερη ζουμερή τουρλοκωλάρα,στήθος σιλικονάτο μπομπέ,φάτσα ομορφούλα με ματάρες πράσινες κι αυτοπεποίθηση στο φουλ.
Το στούντιο έχει κυριλέ χώρο αναμονής,ευάερο-ευήλιο, αλλά τα δωμάτιά του χρήζουν ανακαίνησης.Στρώμα βαθουλωμένο,σα να έζησε κατακεκλιμμένος τα τελευταία 5 έτη της ζωής του ανάπηρος παλαιστής του σούμο,σεντόνια με τσιγαρότρυπες,ντους με ξεχαρβαλωμένη πόρτα,air condition σβηστό για σφίξουν οι τρύπες.
Μπαίνει στο δωμάτιο το κορίτσι,χαμογελαστό,λαλίστατο,τις λέω τις συνήθεις μαλακίες μου για να σπάσει μια και καλή ο πάγος(εξυπηρετούν και τα πολύ καλά ελληνικά της) και ξεκινάμε.
Ωραία προκαταρκτικά,χαμουρεματάκια,φιλάκια,χάιδεμα αιδοίου(παρατήρηση:Παρακαλώ όπως προσφύγετε όλες οι δεσποινίδες και κυρίες, στις υπηρεσίες της αισθητικής δερματολογίας ακά laser,feels better,trust me ) και πίπα.
Επιθετική πίπα,με φτυσίματα,χτυπήματα,σπανιόλικα και τα σέα.Τις είπα ότι είναι από τις λίγες που εξαφάνισαν με τόση ευκολία τα 11,5 cm του ανδρισμού μου.Με ευχαρίστησε ταπεινά και συνέχισε.Σεξ στα 4 αλλά για ούτε 4 λεπτά,λες κι είχαν έρθει η απόκριες κι είχα ντυθεί Λούκι Λουκ.Άλλη μια χαμένη στύσηΝτροπή
Που κολλάει ο τίτλος;
Καθόλη τη διάρκεια της παραμονής μου στο δωμάτιο,το κουδούνι χτυπούσε διαρκώς,ενώ κάτι πιτσιρικάδες από έξω μαλακιζόντουσαν φωναχτά και μου σπάσαν τα νεύρα.Αν δεν ήμουν ρετάλι στους πόνους,θα τα γαμοσταύριζα βγαίνοντας.
Η τσατσά για να καλύψει τις φωνές τους,μια δυνάμωνε και μια χαμήλωνε τη μουσική και μου σπασε κι αυτή τα νεύρα.
Κάποτε γαμούσα όπου έβρισκα και τώρα μου φταίνε όλα.
Κάποτε δε θα γαμούσα και μετά θα βιαζόμουν να γυρίσω σπίτι να πάρω αντιφλεγμονώδες.Θυμός
Κάποτε,παλιά στο Τέξας...
Μια χαρά η Νικόλ,χωρίς να πάθω και καμιά τρελλή ήττα.Έχει μια μάλλον πολυπαιγμένη μανιέρα στο σεξ,με ακροβατικά,ποζαρίσματα και τέτοια,αλλά είναι φιλική,χαμογελαστή κι ωραία γκόμενα και δε με χαλάει.
Μου έδωσε την εντύπωση ότι θα γούσταρε και PSΕ φάσεις, αλλά εγώ είμαι πλέον για κανά PSA μόνο.
Λεφτά να'χω,σε κανά άλλο στούντιο να δουλεύει και τότε θα ξαναπάω.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 11, 2011
Όνομα κοπέλας
Νικόλ
P
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
13 Δεκεμβρίου, 2011
Δεν μας είπες τελικά, ο φίλος σου γάμησε; Χεχε!
Π
Πύρκαυλος
14 Δεκεμβρίου, 2011
Senior Ροκαβλόν,το φιλαράκι την καταγάμησε και κατενθουσιάστηκε.Είναι πιο βολικός άνθρωπος από μένα.
L
lithin
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2