Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 198 10
Sex Studio 236584
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Σ’αυτή την κριτική θα ήθελα να γράψω 2 πράγματα μόνο:
1) είναι σαν να συναντάς τη φίλη σου
2) ο όμιλος της Κασσάνδρας αναβαθμίζεται από την παρουσία της Άννας
Όπως καταλαβαίνετε η κριτική μου είναι καλή, αλλά επειδή μπορεί να παρεξηγηθώ είπα να γράψω και τα συνηθισμένα.

1η συνάντηση με την Αννούλα λοιπόν που είναι μιά συμπαθέστατη, ευγενής, πεντακάθαρη και καθημερινή κοπέλα, από τη Ρουμανία, με μαυρα μακρια μαλλιά, λιγο κατσαρά, λεπτό σώμα, ~1,60μ, μικρό στήθος. Είναι εξαιρετικά νέα τουλάχιστον για τα γούστα μου. Αν και εμένα μού αρέσουν γυναίκες άλλου στυλ, ήθελα να την επισκεφτώ εξαιτίας των καλών κριτικών. Και δεν το μετάνοιωσα. Μού έδωσε θετική ενέργεια και θάθελα να πιστεύω ότι και εγώ της το ανταπέδωσα (δεν εννοώ διάφορα χαζά περί επιδόσεων μου κτλ.). Δεν είναι η μοιραία στουντιογυναίκα, αλλά είναι η φιλενάδα, το κοριτσι της διπλανής πόρτας, που μπορείς άνετα να ευχαριστηθείς και με αυτή. Τρυφερός άνθρωπος. Ενδιαφέρεται φυσικά να κάνει τη δουλειά της καλά, προσέχει την υγεία της και τη δική μας, και σε σέβεται. Μπορεί να είναι επαγγελματίας αλλά υπάρχει μιά ειλικρινής συμπεριφορά από πλευράς της (αναφερόταν σε αντικειμενικά στοιχεία).

Όσον αφορά τα πρακτικά μού άνοιξε εκείνη, μού έφερε πετσέτα, εγώ αν και είχα κάνει ντουζ πριν αφιχθώ για λόγους ευγένειας και σεβασμού πλύθηκα (πάντα το κάνω) κι ας μην είχα πάρει «ελευθερο στοματικό». Ξεκίνημα με αμοιβαία χαϊδέματα, και συνέχισε εκείνη με περιποίηση της κάτω περιοχής, λαστιχάκι, στοματικό, ανέβηκε από πάνω (της το πρότεινα), περάσαμε λιγάκι σε λωτό, μετά πάλι εκείνη από πάνω και κατόπιν -χωρίς διακοπή- μας έκανα περιστροφή σε ιεραποστολικό όπου και μας βρήκε το τέλος. Με εκείνη είτε από πάνω είτε από κατω περιποιόμουν το νεανικό της στήθος με τις ρόγες να ανταποκρίνονται. Ανταλλάζαμε σύντομα φιλιά στο λαιμό. Έκανα και μερικά ψιλοδυναμικά χουφτώματα. Χωρίς βιασύνες σε όλες τις στάσεις, άλλοτε με κάποιες ατάκες και από τους δυό μας και άλλοτε με τις φωνούλες της. Μοιάζει να έχει ωραίο κάτω σύστημα, μπορεί να αξίζει να δοκιμάσω την άλλη φορά 69. Όμορφη και πολιτισμένη κουβέντα στο τέλος για τη δουλειά της και για τις εμπειρίες μου στο χώρο, μέχρι που τελικά αποχώρησε από τη ζεστή αυτή συνάντηση. Αννα, σ’ευχαριστώ πολύ και να είσαι πάντα καλά!

Η επίσκεψη στην Κ4 (επάνω) πριν από καιρό. Έγραψα την κριτική τότε, αλλά φλασαρα ότι είχα ξεχάσει να την ανεβάσω και το κάνω τώρα μια που εξακολουθεί να δουλεύει. Σόρρυ για τον ετεροχρονισμό. Το 10 στη συμπεριφορά της υπηρεσίας το δίνω στην Άννα που με υποδέχτηκε εκείνη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 28, 2011
Όνομα κοπέλας
Άννα
ICCAROS
Σπουδαίος
Εγγραφή:
20 Δεκ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
200
Likes:
1.191
Πόντοι:
2.310
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού