Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 104 10
Sex Studio 150936
Γενική βαθμολογία
 
9.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Την Λάιμα την είχα βάλει στο μάτι από καιρό. Είχα διαβάσει κάποιες θετικές κριτικές αλλά και κάποιες άλλες που με είχαν προβληματίσει με τα αρνητικά που έγραφαν. Βέβαια αυτός δεν είναι λόγος για μένα να μην επισκεφθώ μια κοπέλα αν μου αρέσει ακόμα και αν έχω διαβάσει μόνο αρνητικά σχόλια. Ίσα ίσα που το βλέπω και σαν πρόκληση, να πάω και να περάσω καλά με κάποια που για διαφόρους λόγους δεν είναι ”must”. Από την στιγμή που μου άρεσε στις φωτογραφίες δεν υπήρχε περίπτωση να μην πάω κάποια στιγμή. Δεν ήμουνα στα καλύτερα μου μιας και η εβδομάδα αυτή ήταν αρκετά δραστήρια από όλες τις απόψεις αλλά ήθελα να κάνω μία στουντιότσαρκα. Αν και είχα προγραμματίσει αλλού, είπα να περάσω να τσεκάρω τι παίζει.
Καταρχήν να επισημάνω κατά την προσωπική μου πάντα γνώμη ότι η κοπέλα αδικείται πάρα πολύ από τις φωτογραφίες στη σελίδα του στούντιο. Συνήθως συμβαίνει το αντίθετο. Πιστεύω ότι οι φωτογραφίες αυτές της προσθέτουν τουλάχιστον 5 χρόνια παραπάνω και δεν δείχνουν το απλό και ζεστό κορίτσι που είναι πραγματικά. Τα ελληνικά της επίσης πάρα πολύ καλά, άλλα περίμενα. Με τα τσαλιμάκια που κάνει στο σαλόνι δεν νομίζω να μπορεί να αντισταθεί κάποιος.
Στο δωμάτιο η κοπέλα ήταν το απόλυτο gfe. Φιλιά και γλειψίματα στο στήθος, στον λαιμό, στην κοιλιά, στους μηρούς και στην συνέχεια πολύ καλό στοματικό. Βαθύ και υγρό όπως πρέπει να είναι. Αν και δεν ήμουνα και στα φόρτε μου η κοπέλα με το ζεστό και χαλαρωτικό της φέρσιμο με απογείωσε. Πολύ δύσκολα θα είχε γίνει αυτό με μία τυπική περιποίηση. Ήθελα το κάτι παραπάνω. Και μου το έδωσε. Εναλλαγή δύο στάσεων στην συνέχεια, εκείνη από πάνω και στα 4. Η αίσθηση πολύ ωραία τόσο όπου μετά από λίγο….. το τέλος…. δυστυχώς. Δεν πιστεύω ότι πήρα το 100% από αυτό που είχε να μου δώσει, αλλά για αυτό φταίω αποκλειστικά εγώ. Τα βογκητά της, δεν ξέρω αν προσποιείται, αλλά ανασταίνουν και νεκρούς. Επίσης σε καμία περίπτωση δεν έδειξε να βιάζεται αν και το κουδούνι είχε χτυπήσει 2 φορές.

ΥΓ 1. Ο χώρος τυπικός, η υπηρεσία άψογη και ευγενικότατη και το παρκάρισμα εύκολο γιατί πήγα με μηχανή.

ΥΓ 2. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην ξαναπάω

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 09, 2011
Όνομα κοπέλας
Λάιμα
Σεβαστός
Εγγραφή:
14 Ιουλ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
10
Likes:
88
Πόντοι:
1.992
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού