Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1017 10
Sex Studio 824469
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
* * *

----ΕΙΣΑΓΩΓΗ----

Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ

Ο λόγος που γράφω την κριτική τόσο καθυστερημένα είναι γιατί πειράχτηκα με κάποιο γεγονός το οποίο με επιφύλαξη θα αναφέρω τελικά (γιατί μου μεταφέρθηκε). Να τονίσω εξαρχής ότι η Ελβίρα είναι μια κοπέλα που τιμάει τα λεφτά της και κάθε κριτική που τη "θάβει" είναι σίγουρα άδικη και σε ένα βαθμό υπερβολική (παρότι μπορεί να εμπεριέχει στοιχεία αλήθειας).

ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ

Δε συνηθίζω να γράφω "γαργαλιστικούς" τίτλους γιατί θέλω οι κριτικές μου να είναι κυρίως ενημερωτικές. Εντούτοις, η Ελβίρα ήταν κάτι το διαφορετικό, διότι... ήταν η 1η μου σεξουαλική εμπειρία (εδώ και πολύ καιρό) στην οποία δεν μπόρεσα να πάρω καμία μα ΚΑΜΙΑ πρωτοβουλία και απλά αφέθηκα στη δασκάλα του σεξ...

ΠΩΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΒΙΡΑ

Μετά από μία σειρά εξαιρετικών εμπειριών με τις πανέμορφες νεαρές μελαχρινές Αναστασία και Ελένη, αλλά και τη συμπαθέστατη Γιασμίν, είχε έρθει η ώρα να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό. Πρωτοσυνάντησα την Ελβίρα την Πέμπτη (10/11) το μεσημεράκι που είχα τη γιορτή μου και είχα πάει γλυκά στο στούντιο.

Πρόκειται για μια εντυπωσιακή ώριμη γυναίκα (γύρω στα 35 ίσως), που όμως διατηρεί (ενδεχομένως και με αρκετές "αναβαθμίσεις") ένα πολύ καλό σώμα και έχει έναν αέρα εντυπωσιακό, αριστοκρατικό θα έλεγα. Ήτανε πολύ φιλική μαζί μου και τίμησε τα γλυκά που πήγα με το παραπάνω. Μπορώ να πω ότι εντυπωσιάστηκα, αλλά δυστυχώς την ώρα που πήγα τελείωνε η βάρδια της και έχασα αυτή την 1η ευκαιρία "να τη γνωρίσω καλύτερα".

Δεν είμαι "μιλφάκιας", όπως έχω ξαναναφέρει, αλλά με ενδιαφέρει πολύ η κατηγορία "cougar", δηλαδή ώριμες καλοφτιαγμένες και καλοντυμένες γυναίκες με έντονες σεξουαλικές ορμές που βρίσκονται στα 30’s τους. Αποφάσισα λοιπόν να την τιμήσω την επόμενη μέρα στη βραδινή της βάρδια και δεν το μετάνιωσα...

----ΚΥΡΙΟ ΜΕΡΟΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ----

ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗ ΣΥΝΕΥΡΕΣΗ

Έφτασα στο στούντιο στις 0:05 την Παρασκευή 11/11 (τυπικά 12/11). Βάρδια είχαν Αλίκη, Σάρα και Ελβίρα. Κόσμος αρκετός καθότι Παρασκευή. Ζήτησα την Ελβίρα από την κ. Μαρία (για πολλοστή φορά ευγενέστατη, μου πρόσφερε κάτι να πιω) και περίμενα στο σαλόνι για λίγο μέχρι να καθαριστεί κάποιο δωμάτιο. Τελικά πηγαίνω στο δωμάτιο 3 γύρω στις 0:25 (για απλό πρόγραμμα).


ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ (ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΙΝ ΤΗ ΣΥΝΕΥΡΕΣΗ)

Η Ελβίρα εμφανίζεται στο δωμάτιο σε 5 λεπτά (0:30). Πολύ καθαρή, μύριζε όμορφα, με αρκετά κοσμήματα, δικτυωτό εσώρουχο, πολύ περιποιημένη και... "καλοντυμένη". "Γεια σου μωρό μου, τι ωραία που ήταν τα γλυκά σου. Μα τι καλό παιδί!" και άρχισε να με χαϊδεύει τρυφερά. Καθώς γδυνόταν, μου είπε να ξαναφέρω γλυκά άλλη φορά, με ρώτησε κάποιες τυπικές ερωτήσεις και προχωρήσαμε στις πράξεις... Πολύ ευγενική αν και με πήρε μονότερμα γενικά...

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΥΡΕΣΗ

Έτσι μονότερμα όπως με πήρε και στην κουβέντα, αλλά και στις πρώτες ερωτικές κινήσεις της (χάιδεμα και φιλιά στο σώμα), ένιωσα κάπως σα μαθητούδι, σαν να ήμουνα και πάλι 16-17 χρονών (23 είμαι) και πήγαινα για 1η φορά με μια γυναίκα μεγαλύτερη από μένα, η οποία θα μου μάθαινε τα μυστικά του έρωτα. Πιστεύω είναι καλή εμπειρία η Ελβίρα για κάποιον πρωτάρη.

Αφέθηκα λοιπόν απόλυτα, δεν πήρα καμία πρωτοβουλία και την άφησα να κάνει το κομμάτι της. Με ξεκίνησε με χάδια και στοματικό (ακάποτο) στα όρθια. Μετά ξαπλώσαμε, με έβαλε να ασχοληθώ με το υπέροχο πλούσιο στήθος της χαϊδεύοντάς το και γλείφοντάς το (σιλικόνη μεν, αλλά καλή δουλειά! Μεγάλο χαμόγελο). Στη συνέχεια μου έκανε και ισπανικό. Σε κάποια φάση μου έβαλε λίγο δάκτυλο (από μόνη της) και γενικά για αρκετή ώρα προσπαθούσε να εντοπίσει σε ποια σημείο και με ποιο τρόπο θα με καύλωνε περισσότερο για να την ικανοποιήσω στη συνέχεια...

Η ετυμηγορία ήταν: "μωρό μου, είσαι χαδιάρης, πρέπει μια γυναίκα να έχει 4 χέρια να σε ικανοποιήσει (2 πάνω και 2 κάτω)". Δίκιο έχεις Ελβίρα... Μεγάλο χαμόγελο

Προχωρήσαμε στο σεξ, αρχικά εκείνη από πάνω (ποιος είπε ότι δεν κάνει;) κάπως χλιαρά και στη συνέχεια στα 4 (η αγαπημένη της), ιεραποστολικό (αγαπημένη μου, ίσως την πόνεσα και λίγο) και μετά πάλι στα 4, αφού εκείνη τη βόλευε περισσότερο.


ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΜΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΥΡΕΣΗΣ (ολόκληρο κεφάλαιο!)

Λοιπόν, η αλήθεια είναι ότι η ώρα πέρναγε και δεν τελείωνα, ενώ αρκετά συχνά ξενέρωνα (αλλά δε μου είπε : "άμα ξεκαυλώσεις τελείωσε", προς τιμήν της).

Ποιος ο λόγος λοιπόν; πέρα από την πιθανή κούραση λόγω του προχωρημένου της ώρας, ο ένοχος λέγεται ΤΖΕΛ (και εδώ μόνο θα δικαιώσω προηγούμενη κριτική). Δυστυχώς αυτό το αναθεματισμένο το τζελ (σαν κρέμα) εμένα προσωπικά με ξενερώνει απίστευτα και ειδικά στο ισπανικό ή στο παίξιμο με το χέρι. Για αυτό και όταν με αυτούς τους 2 τρόπους προσπάθησε η Ελβίρα να με τελειώσει, συνεχώς ξενέρωνα και δεν τελείωνα με τίποτα...

Δε γνωρίζω αν το κάνει πάντα, πάντως δε λέω και ψέματα ότι το έκανε με μένα. Ίσως έχει να κάνει με το "μέγεθος", ίσως με το αν είναι στεγνή ή όχι. Δικαίωμά της είναι να το κάνει, με το ανάλογο ρίσκο να δυσαρεστήσει τον πελάτη. Δεν ξέρω αν ισχύει για όλους, σε μένα πάντως, που έχει συμβεί 1-2 φορές ακόμα να βάλει η κοπέλα κρέμα ή τζελ, πάντα ψιλοξενερώνω.

Με τα πολλά λοιπόν (μετά από έντονο τράβηγμα με το χέρι μου) τελειώνω, ενώ είχε περάσει πολύ η ώρα (1:15, δηλαδή 45 λεπτά). Η αίσθηση που είχα όταν τελείωσα ήταν καλή (ευχαριστήθηκα). Ίσως κάθε άνδρας θα ήθελε να τελειώσει τόσο αργά (έστω και με ενδιάμεσο ξενέρωμα), από το να τον ξεπετάξει κάποια στο 5λεπτο.

Από την άλλη βέβαια είχα ενοχές που την ταλαιπώρησα τόσο την κοπέλα για 50 ευρώ. Αφού έκανε μπάνιο στο δωμάτιο, με ευχαρίστησε και μου είπε δεν πειράζει, οπότε εκείνη τη στιγμή το ξέχασα το θέμα. Με χαιρέτησε με το δικό της τρόπο: "Γεια σου μωρό μου. Αχ! τι καλό παιδί και τι όμορφο!" και έφυγε μετά από ένα πεταχτό φιλί στο στόμα (χαμογελαστή, ελαφρώς κουρασμένη, χωρίς φανερή ενόχληση).

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ

Ας έρθουμε λοιπόν στο θέμα που με έκανε να προβληματιστώ αν έπρεπε να γράψω την κριτική ή όχι.

Γενικά η Ελβίρα είναι μια πρόσχαρη γυναίκα, με αριστοκρατικό αέρα, σωστή κυρία βορείων (ή και νοτίων) προαστίων (θα μπορούσε). Προσεγγίζει τον πελάτη με απίστευτη γλύκα με εκφράσεις τύπου: "αχ μωρό μου, μωρό μου εσύ! τι προγραμματάκι θέλεις να κάνουμε;". Στο δωμάτιο, παραμένει πάντα καλοδιάθετη και δείχνει να απολαμβάνει ό,τι κάνεις, αποφεύγοντας να δείξει τυχόν ενοχλήσεις παντός τύπου.

Ακούγεται ιδανική και για κάποιους είναι, αφού έχει ένα απίστευτο «ρεύμα» όσες φορές την έχω πετύχει στο στούντιο, όχι άδικα. Για κάποιους άλλους πάλι, μεταξύ αυτών και γω, η συμπεριφορά της Ελβίρας μοιάζει αρκετά προσποιητή, τόσο στην υποδοχή (υπερβολική γλύκα) όσο και στο κρεβάτι (υπερβολικά βογκητά).

Να πω ότι γενικά αυτό είναι κακό; Δε θα το πω. Θέμα γούστου είναι. Το κάνει συνειδητά για να ικανοποιήσει τον πελάτη και μπράβο της. Πολλοί ξετρελαίνονται μ' αυτό κι ας ξέρουν ότι είναι κάπως ψεύτικο.

Όταν όμως, και έρχομαι επιτέλους στο προκείμενο, ενοχλείται από κάτι, όπως στην περίπτωση τη δικιά μου που την κράτησα πάρα πολύ στο δωμάτιο, οφείλει να το πει νομίζω, δεν είναι και τόσο κακό. Έχω δώσει έξτρα λεφτά σε κοπέλα που δικαίως μου τα ζήτησε, χωρίς να ενοχληθώ. (Άσχετα αν το αντίθετο, να μη ζητήσει, με έχει ευχαριστεί και το έχω αναφέρει κιόλας με μεγάλη χαρά.)

Δε θα ήταν κακό να μη ζητήσει έξτρα, αν δεν ενοχλήθηκε και τόσο, αλλά όταν μαθαίνω εκ των υστέρων από άλλο άτομο ότι πειράχτηκε και το ανέφερε (με έντονο τρόπο) στις άλλες κοπέλες ενώ εκείνη την ώρα δε μου είπε τίποτα, νομίζω πως δεν την τιμά ιδιαίτερα. Το αναφέρω με κάθε επιφύλαξη γιατί μου μεταφέρθηκε και δεν ξέρω σε ποιο βαθμό ισχύει.

Εγώ την κρούση μου την έκανα (με email) για αυτό το θέμα στη διεύθυνση, προσφέρθηκα κιόλας να δώσω ένα 50αρικό ακόμα, εφόσον η κοπέλα ενοχλήθηκε. Προς τιμήν τους, ίσως επειδή έγινε αντιληπτό ότι η κοπέλα δε φέρθηκε σωστά, δεν το δέχτηκαν (για την ακρίβεια η προσφορά μου δεν απαντήθηκε καν, αλλά έγινε αναφορά σε άλλα θέματα).

Το συγκεκριμένο θέμα έχει κλείσει βέβαια για μένα. Θα ήταν ΤΡΑΓΙΚΟ από μέρους μου να συνεχίσω να παραπονιέμαι επειδή πήρα πρόγραμμα του 100αρικου με 50αρικο, έλεος. Απλώς εγώ όφειλα να το αναφέρω και δημόσια γιατί θεωρώ ότι όταν πρόκειται για κάτι που αφορά την επαγγελματική συμπεριφορά των κοριτσιών, πρέπει να ακούγεται, έστω και σαν απλή επίπληξη. Όπως βέβαια και το να τονίζουμε τα καλά τους, κάτι που πάντα κάνω στις κριτικές μου .

(Ζητώ συγγνώμη για άλλες κριτικές/ σχόλια που έχω αναφερθεί σε συμπεριφορές που δεν αφορούν τον επαγγελματισμό των κοριτσιών)

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ

Για την εμφάνιση της Ελβίρας τι να πει κανείς. Νομίζω ότι οι φωτογραφίες στο site τα λένε όλα (απόλυτα ακριβείς).

Καστανόξανθη, σχετικά ψηλή (1.70), με ωραία κορμοστασιά, χωρίς καθόλου περιττά κιλά, αλλά ούτε και αδύνατη. Έχει όμορφο πρόσωπο ώριμης γυναίκας και γενικά ωραίο "αέρα", μοιάζει λες και είναι βγαλμένη από το "desperate housewives".

Με κάποιες επεμβάσεις, αρκετή περιποίηση και γυμναστική (ίσως), έχει διατηρήσει ένα όμορφο σώμα με πολύ απαλό, αλλά και σφικτό δέρμα, μεγάλο και σφικτό στήθος (4αρι), σφικτά οπίσθια και ζουμερά χείλη (τα 3 τελευταία ενδεχομένως με επεμβάσεις).

Ο μόνος λόγος που πήρε 8 από μένα και όχι 9 ή 10 είναι ότι όλα τα παραπάνω είναι πολύ όμορφα, αλλά οκ, γενικά προτιμώ τη φυσικότητα... Οπτικά πάντως είναι για 10. Ίσως εμένα με χάλασε λίγο η υφή, γούστα είναι αυτά...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ

Είναι κοπέλα που τιμάει τα λεφτά της με το παραπάνω, έχει αέρα έμπειρης πορνοστάρ και της αρέσει να περιποιείται τον άνδρα όσο τίποτε άλλο (σε κάνει να νιώθεις "πασάς").

Με μένα, έκατσε όση ώρα χρειάστηκε για να τελειώσω, μου έκανε στοματικό ακάποτο, μου έκανε ισπανικό και έπαιρνε συνεχώς πρωτοβουλίες. Μου έκανε πολύ περισσότερα από όσο πλήρωσα και δεν είχε το νου της να μου πάρει παραπάνω λεφτά, όπως και μπορούσε.

Επειδή αναφέρθηκε σε άλλη κριτική, δε νομίζω ότι βάζει πολύ χέρι στο στοματικό ή ότι το κάνει "μέχρι τη μέση". Και το "καραμέλωμα" αν θυμάμαι καλά, μια χαρά το κάνει, χωρίς να επιμένει βέβαια πολύ.

Ο λόγος που της βάζω 8, είναι για την υπερβολική χρήση του τζελ και γιατί δεν επέμεινε σε αυτά που μου αρέσουν (όταν τελικά τα ανέφερα) ενώ και κάποιες στιγμές έκανε τα δικά της.

Ο λόγος που βάζω 10 στο "value for money" είναι ευνόητος: πολύ παραπάνω υπηρεσίες από όσο πλήρωσα.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΤΗΝ ΕΛΒΙΡΑ

-Γιατί μου αρέσουν οι όμορφες και καλοφτιαγμένες 35αρες "με αέρα προαστίων"
-Γιατί μου αρέσουν οι έμπειρες "πορνοστάρ"
-Γιατί μου αρέσουν οι γυναίκες που ξέρουν να περιποιούνται έναν άνδρα, να παίρνουν συνεχώς πρωτοβουλίες και τον κάνουν να νιώθει "πασάς"
-Γιατί είναι από τις ιερόδουλες που τιμά τα λεφτά της και δεν ψάχνεται να πάρει παραπάνω

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΛΕΞΩ ΤΗΝ ΕΛΒΙΡΑ

-Γιατί δε μου αρέσει η προσποίηση στη συμπεριφορά μιας γυναίκας/ιερόδουλης
-Γιατί μου αρέσει το φυσικό και όχι το "φτιαγμένο" σώμα
-Γιατί ψάχνω κάτι που να παραπέμπει περισσότερο σε "GFE" και όχι σε "πορνοστάρ"
-Γιατί τα γούστα μου ανήκουν σε μία από τις 2 κατηγορίες: "πιπινολάτρης" (κάτω από 25) ή "καθαρά μιλφάκιας" (40 και άνω)

----ΕΠΙΛΟΓΟΣ----

Στο δίλημμα μεταξύ του να τα έχω απολύτως καλά με το στούντιο που είμαι τακτικός πελάτης και να κρατήσω την αμεροληψία μου στις κριτικές, επέλεξα το 2ο και ελπίζω να έκανα καλά.

Δε θα έγραφα ποτέ "μούφα" κριτική, δεν είναι του χαρακτήρα μου να λέω ψέματα, μπορούσα απλώς να μη γράψω τίποτα. Τελικά αποφάσισα ότι ήταν σωστότερο να γράψω.

Εγώ την Ελβίρα ειλικρινά τη συνιστώ σε όσους από αυτά που διάβασαν κατάλαβαν ότι είναι του γούστου τους, απλώς ήθελα να είμαι εντάξει με τον εαυτό μου και να τα αναφέρω όλα για την εμπειρία μου μαζί της. Μπορεί η κοπέλα να είχε καλή πρόθεση να μην αναφέρει την ενόχληση της (για να μη χάσει ένα πελάτη), αλλά, εφόσον το έμαθα, τελικά δεν της βγήκε σε καλό.

Κλείνοντας να πω ότι από το στούντιο ως διεύθυνση (Άντζελα-Μαρίνα), υπηρεσία ("τσατσά") και την πλειοψηφία των κοριτσιών ως τώρα δεν είχα κανένα παράπονο, αλλιώς δε θα συνέχιζα να πηγαίνω.

Και όποια κοπέλα στο μέλλον έχει έντονο παράπονο από μένα, ας μου το πει. Είτε από κοντά είτε με pm, είτε και μέσω 3ου, αλλά χωρίς να το σχολιάσει πίσω από την πλάτη μου παρακαλώ.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 11, 2011
Όνομα κοπέλας
Ελβίρα
O
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

13 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
08 Δεκεμβρίου, 2011
Σοβαρά μιλάς τώρα??
Επιπλέον μην υπεραναλύεις (συμβουλή αυτό ,επειδή είδα ότι είσαι νέος) κάθε πήδημα με μια ιερόδουλη (στο μυαλό σου εννοώ)..τί έκανε,τί σκεφτόταν ,τί θα μπορούσε να κάνει..
Και τέλος ήδη οι τιμές στα στούντιο είναι ακριβές, με την έννοια ό,τι κατά τη γνώμη μου δε θα έπρεπε να χρεώνουν εξτρά 69,ισπανικά κτλ..
Δεν είναι για λύπηση οι κοπέλες..και αν είχε βάλει 1 κιλό τζελ πώς να τελειώσεις?? κάπου έχουν κακομάθει , έχουν συνηθίσει στα εύκολα και όταν χρειάζεται να προσπαθήσουν λίγο παραπάνω γκρινιάζουν..
08 Δεκεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

εμεις της εχουμε κακομαθει οχι ολοι βεβαια αλλα βρηκαν και τα κανουν
08 Δεκεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Εντάξει, η κοπέλα δεν έκανε και τίποτα το μεμπτό στη συγκεκριμένη κριτική, πέρα ίσως από το υπερβολικό τζελ.
Ίσα, ίσα που έκατσε και αρκετή ώρα.
Π
Πύρκαυλος
08 Δεκεμβρίου, 2011
μιας και το πιάσατε το θέμα ζορίσματος, γιατί κάποιοι τελειώνουν στα 5 λεπτά ρε γαμώτο και χαλάνε την πιάτσα; δηλαδή εγώ που αργώ να τελειώσω πρέπει να πληρώνω παραπάνω για να μη νιώθουν άσχημα τα κορίτσια; τι ρατσισμός είναι αυτός; Χεχε!

να πληρώνουν του 5λεπτου λιγότερο, όχι να την πληρώνουμε εμείς. Γλώσσα

(μεταξύ σοβαρού κι αστείου το λέω)
O
Orestis_Kou
08 Δεκεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

ειναι τελικα προβλημα αυτο με τον χρονο.να το καταλαβω στα του 10αρικου αλλα και στα 50;
08 Δεκεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

μμμ... εντάξει, το θέμα της συμπεριφοράς είναι δευτερεύον όταν περνάς καλά και για αυτό δεν μπήκα σε λεπτομέρειες. Αλλά οκ, εμένα προσωπικά δε μου αρέσει να ξέρω ότι κάποιες εργαζόμενες συζητήσανε για μένα μεταξύ τους με άσχημο τρόπο χωρίς να έχω ιδέα. Θα μπορούσα να μην μπω ποτέ στο τριπάκι αυτό και βλέπω ότι κανείς δεν έμεινε εκεί, άρα μάλλον ήμουνα υπερβολικός στο πως το σκεφτόμουν.
O
Orestis_Kou
(Updated: 09 Δεκεμβρίου, 2011) 09 Δεκεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Κοίτα φίλε, είναι πως έχουνε συνηθίσει οι κοπέλες. Όταν μια κοπέλα που τραβάει μπορεί να πάρει 5-6 50αρικα την ώρα, δηλαδή να κάνει 10 λεπτά τον πελάτη, αν εσύ την καθυστερείς και θες 20 λεπτά ξερώ γω, έχει κάνει έναν πελάτη λιγότερο την ώρα. Και βασικά, στο συγκεκριμένο μαγαζί υποτίθεται ότι είναι 50 ευρώ/τέταρτο, 100/μισή ώρα, 200/1 ώρα. Και όπως γράφω, όταν κάποιοι τελειώνουν στα 5 λεπτά και άκοπα (60αρηδες), λογικό δεν είναι εγώ που θέλω 20 και πάνω να δυσανασχετούν;

Πάντως η Ελβίρα δεν είναι τέτοια περίπτωση γενικά! Κάνει πολλά με το 50αρικο, δεν έχει θέμα...
O
Orestis_Kou
13 Δεκεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

δεν κουραζόσαστε ολόκληρη παραμύθι γράφετε ...! έχουμε πει η elvira είναι γυναικάρα και καβλιαρα.
13 Δεκεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Θα πρέπει να μάθεις BellaSara πώς στη ζωή όλα είναι σχετικά..
Την Ελβίρα δε τη γνωρίζω..Κοίταξα τις φωτογραφίες και δε μου μοιάζει για γυναικάρα..Οι πιο παρατηρητικοί μάλιστα θα πρόσεξαν ό,τι τα χέρια της μαρτυρούν την ηλικία της (εκτός αν ο φωτογράφος είναι άσχετος)
Όσον αφορά στο καβλιάρα αυτό θα το πουν οι πελάτες και όχι εσύ..εκτός και αν έχεις να μοιραστείς μαζί μας κάποια εμπειρία σου με την εν λόγω κυρία!
(Updated: 13 Δεκεμβρίου, 2011) 13 Δεκεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Έχεις να προτείνεις κι άλλες γυναικάρες και καυλιάρες μήπως να πηγαίνω απευθείας; Μην χαλάω χρόνο σε τσάρκες και μαλακίες...
Π
Πύρκαυλος
13 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2