Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 412 10
Sex Studio 367808
Γενική βαθμολογία
 
8.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Μετά λοιπόν από το 2ήμερο που πέρασα στα fkk στη Γερμανία, και αφού πέρασαν 2 εβδομάδες μέχρι να πάρω απόφαση ότι σε ένα χρόνο πάλι θα ξαναπάω, είπα να ξεκινήσω μία μικρή στουντιότσαρκα.
Καβάλα στο παπί και ο δρόμος με οδηγεί στη Κασσάνδρα και πιο συγκεκριμένα στο Κ3 επάνω όπου είχε βάρδια μία Ταμάρα (αδιάφορη) και η Αλεξάνδρα. Τη συγκεκριμένη την είχα δεί πριν καιρό και την είχα ψηλά στις προτιμήσεις μου λόγω του ότι είναι αυτό που λένε "καυλάκι".
Αν και τα 2 συγκεκριμένα στούντιο δεν τα έχω σε εκτίμηση λόγω χώρου, γαμάς και σε ακούνε όλοι δίπλα και έξω, είπα να κάνω μία εξαίρεση μια και είδα την Αλεξάνδρα να μου κουνιέτε έξω και να μου κάνει διάφορα.
Το κορίτσι μπαίνοντας μέσα συνέχισε αυτά τα καυλωτικά κουνήματα, άρχισε να με φιλάει και να μου τρίβεται για αρκετή ώρα, πράγμα που ομολογουμένως δεν το περίμενα. Τα προκαταρτικά της είναι άπεχτα και σε φτιάχνει ανάλογα και με το τι θα ακολουθήσει. Περιποίηση και στα @@ και στο κυρίως κορμό και αφού είμαι τούρμπο με αρχίζει σε μία καταπληκτική πίπα, με χέρια και χωρίς, και με χτύπημα στη γλώσσα της (εμένα αυτό με τρελένει).
Την βάζω σε ιεραποστολικό όπου έβλεπα το καταπληκτικό πρόσωπό της, μετά στα 4 που λόγω του ότι είναι κοντούλα έφτανα να χουφτώνω και το στήθος της (καινούριο 3 μηνών κονίτσα) και μετά πάλι σε ιεραποστολικό όπου κατέθεσα το υγρό πυρ.
Γενικά η κοπέλα είναι δεκτική σε όλα και παίρνει και πρωτοβουλίες που για μένα τουλάχιστον μετράει πολύ. Από σώμα τι να πω.. άλλωστε υπάρχουν και φωτογραφίες. Δεν την περίμενα τόσο καλή, και μπράβο της, για μένα τίμησε το 50άρικο 100% και σίγουρα θα την ξαναπροτιμήσω.
Υ.Γ που ήμασταν και που είμαστε Άρη μουυυυ !!!! Money MouthMoney Mouth ξέρει αυτός για ποιόν το λέω

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 07, 2011
Όνομα κοπέλας
Αλεξάνδρα
Kerveras
Τιμημένος
Εγγραφή:
16 Απρ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
91
Likes:
2.862
Πόντοι:
5.195
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 n.smirni76

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Δεκεμβρίου, 2011
ενα εχω να πω μονο εχουν περαση 2 εβδομαδες και το σκεφτομε ακομα
08 Δεκεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Καλύτερα να σταματήσεις να το σκέφτεσε, την άλλη εβδομάδα έρχεται η Λίντα...
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2