Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 67 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Αναφορα στην μπουρδελοκατασταση, χθες, για "ομορφη κοπελα" στο γνωριμο σε εμενα στουντιο της Μαντζαρου 10, και ειπα να παω προς αναγνωριση της Γιαννας.

Η κοπελα οντως ειναι αρκετα ομορφη στο προσωπο και η εκφραση της γλυκανε ακομη περισσοτερο μεσα στο δωματιο. Ειναι ξανθια, με ωραια αδυνατη σιλουετα και οταν λεμε αδυνατη δεν εννοουμε κοκαλλιαρα. Το στηθος της ειναι μικρο αλλα καλοσχηματισμενο, με πεταχτη ρωγα και μαλακη υφη. Περναει ανετα το -δικο μου- εμφανισιακο τεστ, παρολο που γενικα συμπαθω τις ζουμπουρλουδες.

Η συνευρεση ηταν η πρωτη μου gfe εμπειρια, μια ευχαριστη εκπληξη που δεν την περιμενα. Χαδακια, ... φιλακια σε ερεθιστικα σημεια, ...χαδακια^2, ... φιλακια^2 και πολλα γυρισματα απο μερους της για να χαρω και να θαυμασω το κορμι της απο ολες τις πλευρες. Πολυ καθαρη, απαλη και με ομορφο ξυρισμενο μουνακι. Ειχα αρχισει να νιωθω αμηχανα απο την ολη φαση, δεν ηξερα που θα φτασει αυτο το χαιδολογημα ... ή μαλλον ηξερα: η κοπελα περιμενε περισσοτερη συμμετοχη απο εμενα, ισως περισσοτερα φιλακια, ισως δαχτυλακι, ισως γλυφομουνι, αλλα εγω ειμαι καλο παιδι και δεν κανω τετοια (με κοριτσια της νυχτας). Αφηστε που ειχα χαλαρωσει και ημουν σε φαση "το μεν πεος προθυμο αλλα η σαρξ χαλαρη". Ετσι αφησα το παιχνιδι εξολοκληρου επανω της. Χρονικο αγχος δεν υπηρχε.

Καποια στιγμη θυμηθηκε το προφυλακτικο και το περασε πολυ απαλα με το στομα της - μετα απο ατελειωτα χαδακια, εννοειται. Πιπα δεν υπηρχε, αλλα πολυ ... χαιδολογημα ακομη και μετα το περασμα του πρ/κου. Ναι, δεν εγραψα λαθος, πιπα δεν υπηρχε. Μην την παρεξηγειτε ομως. Με την κουβεντουλα καταλαβα πως η κοπελα ηταν αρκετα κουρασμενη και περιμενε πως και πως να περασει το μισαωρο για να τελειωσει η βαρδια της. Κι εγω δεν ηθελα να την ζορισω πανω στην τρυφερη χαλαροτητα της.

Για το κυριως πιατο η κοπελα ξαπλωσε στο πλαι και ετσι τελειωσα μετα απο λιγο, με αγκαλιτσα. Μολις βγηκα απο μεσα της φανηκε η κουραση της, εμεινε εκει ξαπλωμενη για αρκετη ωρα και δεχοταν τα χαδια μου.

Πολυ καλη και πρωτογνωρη για εμενα εμπειρια με μια γλυκεια ομορφη κοπελα. Ενδεικνυται και συνισταται για gfe φασεις αλλα θα ηθελα να την δοκιμασω και σε πιο δυνατο παιχνιδι, οταν θα ειναι ξεκουραστη. (Δεν κανει ακαποτο και πρωκτικο και καλα κανει: προσεχει.)

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Γιάννα
Μέλος
Εγγραφή:
23 Ιουν 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
7
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού