Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 148 10
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Μετά από αρκετό διάστημα επιτέλους μπόρεσα και πέτυχα να δω την Ιζαμπέλα. Προηγουμένως είχα ενημερωθεί λεπτομερώς... από το πάντα πολύ χρήσιμο site μας η βοήθεια του οποίου έχει αποδειχτεί στην πράξη πολύ σημαντική και μας προετοιμάζει για το τι μας ...περιμένει εκεί που θα πάμε πριν πάμε.
Όσον αφορά την εμπειρία μου με την Ιζαμπέλα αποδείχθηκε καλύτερη κι απ΄ ότι φανταζόμουν τελικά.
Αρχικά θέλω να αναφέρω πως πριν από κάθε επίσκεψή μου προετοιμάζομαι όντας καθαρός και πάντα περιποιημένος σεβόμενος τα κορίτσια που επισκέπτομαι και από την άλλη είμαι ταυτόχρονα ανάλογα απαιτητικός από αυτές. Οπότε τις κρίνω και αυστηρά σε αυτό που μου προσφέρουν.
Η Ιζαμπέλα λοιπόν είναι το καλύτερο μωρό που έχω πάει μέχρι τώρα στα 3 περίπου χρόνια που ασχολούμε με το σπόρ... έχοντας γνωρίσει μια ντουζίνα τουλάχιστο από τις εν λόγω κοπέλες.
Τέλειο κορμί. Ακριβώς αυτό που μου αρέσει. Δηλαδή λεπτό σφιχτό αλλά με έντονες καμπύλες που σε στέλνουν αδιάβαστο. Καλύτερο από τις φωτογραφίες. Η γραμμή του κορμιού της από πάνω έως κάτω σου κόβει την ανάσα... Χαίρεσαι να το απολαμβάνεις αγγίζοντας, χαιδεύοντας και φιλώντας το. Στήθος τέλειο φτιαχτό αλλά στο σωστό μέγεθος σε σχέση με το υπόλοιπο σώμα και μία ρόγα γλύκισμα. Τέλος τι να πω για το θεικό κωλαράκι της. Απλά ότι πιο τέλειο έχω δει, σκέτη τρέλα με κολασμένες γραμμές και αίσθηση επιβεβαιώνοντας παρόμοιες περιγραφές και άλλων συναγωνιστών.
Πρόσωπο πολύ γλυκό και εκφραστικό έχοντας κάποια μικρά σημαδάκια τα οποία όμως δεν χαλούν κάτι αλλά της προσδίδουν προσωπικότητα.
Μέση δαχτυλίδη, πόδια μοντέλου, μαλλί μακρύ με όγκο ξανθό πολύ όμορφο και πολύ γλυκιά φωνούλα.
Έχοντας πάρει το απλό πρόγραμμα ξεκινήσαμε με τα προκαταρκτικά αγκαλιές, φιλιά, χάδια χωρίς να βιάζετε καθόλου και για αρκετή ώρα τη γεύτηκα με την άνεσή μου όπου ήθελα όρθια και ξαπλώνοντάς τη τα πάντα με προτροπή μου και η απόλαυσή μου χτύπησε κόκκινο. Προσωπικά τα προκαταρκτικά έχουν την ίδια αξία με το καθευτό σεξ και μου δίνουν μεγάλη ικανοποίηση όταν μπορώ και τα απολαμβάνω. Μετά την έβαλα σε στοματικό στα 4 με εμένα στο πλάι να την χαιδεύω. Πολύ καλό στοματικό και πως με κοιτούσε ενώ τον είχε στο στόμα...είχα ήδη φτιαχτεί πολύ. Σκεφτόμουν να το κάνω ιεραποστολικό και πισοκολητό αλλά έκανα το λάθος και ξεκίνησα από το δεύτερο...Ρε παιδιά σε αυτή τη θέα και την αίσθηση πόσο να αντέξεις... Κολασμένη απόλαυση αργά βασανιστικά ή γρήγορα και έντονα η επαφή με αυτό το κολαράκι και βάζοντας στο παιχνίδι και το καταπληκτικό στητό στήθος σε στέλνει μιά και καλή στον παράδεισο...γρήγορα. Δεν άντεξα και πολύ οπότε το ιεραποστολικό άστο για την επόμενη φορά. Αφού τελειώσαμε, ηρεμήσαμε και μιλήσαμε για λίγο ρωτώντας για κάποια προσωπικά ο ένας για τον άλλο χαιρετηθήκαμε με ένα ευχαριστώ και ένα γλυκό φιλί.
Όσον αφορά το χώρο ο καλύτερος που έχω επισκεφθεί άνετο σαλόνι, ευγενική τσατσά, καθαρό, άνετο καλαίσθητο δωμάτιο με όλες τις ανέσεις και πολύ ωραίο στρογγυλό κρεβάτι. Πάρκιν πολύ εύκολο μάλλον λόγω Κυριακής.
Όσον αφορά την Ιζαμπέλα είναι πλέον το πρώτο μωρό μου και θα την ξαναδώ σύντομα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 04, 2011
Όνομα κοπέλας
Ιζαμπέλα
Μέλος
Εγγραφή:
8 Ιουλ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
33
Likes:
75
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού