Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1017 10
Sex Studio 824410
Γενική βαθμολογία
 
9.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Κάθοδος στο Φ104, για την σημερινή Topless night των κοριτσιών του studio. Απρόσμενη συνάντηση με καλό φίλο (ο λόγος που δεν αναφέρω το όνομα του είναι επειδή δεν το επιθυμεί), που στο άκουσμα της είδησης ότι χθες είχα γενέθλια, πρότεινε στην παρέα να με «κεράσει» μια συνέδρια με ένα από τα τέσσερα εργαζόμενα κορίτσια (Αλεξάνδρα, Ελβίρα, Ελένη, Μαρίνα), η οποία έγινε ομόφωνα αποδεκτή, παρά τις όποιες αντιρρήσεις μου......
Η επιλογή πραγματικά δύσκολη, για να δώσω το μήλον της έριδος τελικά στην Ελένη.
Έτσι με ένα ποτήρι Jack Daniels στο χέρι, ανέβηκα την σκάλα που οδηγούσε στο δωμάτιο Νο 3.
Ντουσάκι και αναμονή της εκλεκτής, που δεν άργησε να έρθει.

Χαμογελαστή και ε ανεβασμένη διάθεση μπήκε στο δωμάτιο. Ξάπλωσε δίπλα μου και αρχίσαμε να μιλάμε, ξεκινώντας παράλληλα και τα πρώτα χαδάκια. Ύστερα από κάποια λεπτά τα λόγια σταμάτησαν για να ξεκινήσουν τα έργα. Με φιλιά στον λαιμό και τα αυτιά μου, για να συνεχίσει με πιπίλισμα στο στήθος μου, ξεκίνησαν τα προκαταρκτικά της. Συνέχισε φιλώντας με και γλύφοντας με στην κοιλιά, και τους μηρούς. Πέρασμα της γλώσσας από τα @@μία, για να ακολουθήσει πιο έντονο ρούφηγμα μέχρι να πάρει σειρά και ο «μικρός Cheyenne».
Πονηρές ματιές από τα μεγάλα εκφραστικά της μάτια, όσο το ήδη σκληρό μου μόριο, χανόταν στο στόμα της. Την σταμάτησα και ανέλαβα δράση. Σειρά μου να την γλύφω, να την χαιδεύω και αν την περιποιούμαι από την κορυφή μέχρι τα νύχια., έχοντας την τιμητική τους , τα πλούσια φυσικά στηθη της. για να καταλήξω στο «γατάκι της».
Εκεί σταμάτησε ο χρόνος, μιας και για αρκετή ώρα, ρουφούσα, έγλυφα, φιλούσα όλη την ευαίσθητη περιοχή της, και οι αναστεναγμοί, τα βογκητά της, μου έδιναν ώθηση για πιο δυνατή συνέχεια.

Ώρα για sex, με την Ελένη σε ρόλο αμαζόνας, καβαλώντας με να δίνει τον ρυθμό, με ταυτόχρονα φιλιά στο στήθος μου και στον λαιμό μου. Συνέχεια με στάση του λωτού, για να ακολουθήσει μια απ τις αγαπημένες μου στάσεις, αλλά που σπάνια κάνω.
Την αγκάλιασα σφιχτά, και με τα πόδια της Ελένης κουλουριασμένα στην μέση μου, σηκώθηκα όρθιος κρατώντας την στα χέρια μου. Ανταποκρίθηκε άψογα στις απαιτήσεις της στάσης, βάζωντας στο σώμα της στις κατάλληλες θέσεις.. παράλληλα δεν σταμάταγε να με φιλάει στον λαιμό σε όλη την διάρκεια.
Επιστροφή στο κρεβάτι για ιεραποστολικό μέχρι το τέλος.

Ξάπλωσε δίπλα μου, αγκαλιαστήκαμε και μιλήσαμε για τα σχέδια της. Είναι πολύ χαρούμενη που θα πάει διακοπές, Με φίλησε, με ευχαρίστησε που την επέλεξα με φίλησε με την προοπτική να συνεχίσουμε την κουβέντα μας στο σαλόνι.

Εξαντλημένος κατέβηκα τις σκάλες, για να συναντήσω την παρέα μου, η οποία είχε μεγαλώσει, με την άφιξη του Womanaholic, ενώ περίμεναν υπομονετικά οι Αmjik, Biker, px75, Sarouman, SPEED.
Δεν χρειάστηκε να με ρωτήσουν πως πέρασα, κατάλαβαν τα πάντα από την έκφραση μου και το ιδρωμένο μου μέτωπο....

Μια συνεύρεση που θα θυμάμαι καιρό. Η Ελένη πιστεύω πως έδωσε τον καλύτερο της εαυτό σήμερα. Αρκετά παθιάρα, με τέλεια διάθεση και συμμετοχή, έκανε ότι μπορούσε για να περάσω καλά και τα κατάφερε απόλυτα. Ταυτόχρονα όμως ήταν και χαλαρή, άνετη, πρόθυμη να δεχτεί και να απολαύσει την δική μου περιποίηση. Ένοιωσα, όπως και τη προηγούμενη φορά που την συνάντησα, ότι ήμουνα με μια κοπέλα που γνώρισα σε κάποιο μπαρ, για ένα one night stand και όχι με επαγγελματία. Ένα από τα καλύτερα δώρα που έχω δεχτεί.......


Αυτά για την εμπειρία μου με την Ελένη, που σαφώς δεν σημαίνει ότι και πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη….


Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 29, 2011
Όνομα κοπέλας
Ελένη
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
22 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
582
Likes:
577
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Νοεμβρίου, 2011
Πάλι το έριξες στην παραπληροφόρηση! Εγώ δεν σε περίμενα κάτω όταν τέλειωσες με την Ελένη. ;)
P
px75
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1